AdamKPL 21.12.2014 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Witam - jesteśmy na etapie budowy domu przed tynkami. Zona się uparła na kuchenkę wolnostojąca "gastronomiczna" co znaczy minimum 90cm szeroka srebrna. Nic innego ja nie obchodzi. Niestety brak gazu wiec zostaje nam elektryczny (wiec racie tylko indukcja). Jedyna opcja co znalazłem to Smeg CS19ID ale koszt ponad 13.000 PLN. Jakieś pomysły? Już chyba taniej mi wyjdzie instalacja gazu i gazowo-elektryczny kuchenka (jest spory wybor) ale wtedy kłopot z butlami, itd…....Pomóżcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.