Tomek_J 21.06.2004 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Ale przy takiej okazji zastanawiam się gdzie są te pieniądze które płacimy na "Służbę Zdrowia". Ja się nad tym zastanawiam przy okazji każdej Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy... Szkoda, że takie akcje skłaniają do tak smutnych refleksji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajoss 21.06.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 ode mnie tez poleciala sumka...na zdrowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 21.06.2004 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Dziękujemy - akcja trwa. Będziemy informować o stanie konta (wyciągi otrzymuje Stowarzyszenie). Pamiętajcie o dopisku, dla kogo wysyłacie pieniądze - bez dopisku "Na zakup implantu ślimakowego dla Nikoli Żybury" albo nawet tylko jej nazwiska - wpłata pójdzie na ogólne kontro Stowarzyszenia!. Uwaga: darowiznę można odpisać od podatku (zgodnie z prawem wysokość odpisu nie może przekroczyć 1% należnego podatku)Pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajoss 21.06.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 ode mnie tez poleciala sumka...na zdrowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-stryjenka 21.06.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 heeej! Jesteście wspaniali! Budujecie domy, urządzacie mieszkania i robicie przy tym coś najpiękniejszego, dzielicie się z innymi swoim sercem... cieszę się ogromnie że trafiłam na Wasze forum! Ja również dzisiaj pobiegnę wpłacić sumkę, aby powiększyć konto małej Nicoli i aby Wasze starania nie poszły na marne... z pozdrowieniami dla wszystkich forumowiczów i małej Nicoli m.s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sly70 21.06.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Za cztery miesiące sam zostanę ojcem (po raz pierwszy). Przyłączam sę do akcji. Pozdrowienia Sly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 21.06.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 W listopadzie i grudniu wielu dobrych ludzi z całego świata wspomogło naszą kochaną Hanusię cierpiącą na nieuleczalną chorobę. W dwa miesiące udało nam się zebrać kwotę niezbędną na zakup sprzętu ratującego życie naszej córeczki. Tamta akcja i ta tutaj potwierdzają, że z tym naszym światem nie jest tak źle, jak o nim mówią. Każdy, a szczególnie Ci z Was, którzy się budują narzekają na braki finansowe, ale nieszczęście i choroba dzieci łamią wszystkie serca i nie pozwalają stać obojętnie.Jestem głęboko przekonany, że uda zebrać się wymaganą kwotę, do czego również się przyłożymy. Pamiętajcie jednak, że pieniądze to nie wszystko - Wasza akcja oprócz pomocy Nikoli pomaga także jej rodzicom. Oni widzą, że nie są sami z chorobą i gdzieś tam na świecie są dziesiątki/setki ludzi, którzy są z nimi w trudnych chwilach. Tego odczucia nie da się kupić za żadne pieniądze. Pozdrawiam i życzę dużo zdrowiaPaweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nokia 21.06.2004 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 JESTEM Z WAMI - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiciu_r 21.06.2004 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Udało się, mBank jest całkiem niezły, przelew poszedł.Moja mała ma 2 latka, może się kiedyś będą razem bawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.06.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Poszło,niech się przysłuży zdrowiu Małej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 22.06.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 mam szczescie, ze akurat dzis od tygodnia zagladnalem na forum, ode mnie tez poszlo, tak sie sklada, ze od tygodnia moja rodzine dopadla niepostrzezenie straszna choroba, ten tydzien spedzilem na korytarzach szpitala w Krakowie, polamalo mi wszystkie paradygnamaty na temat zycia, lekcja pokory .... mam nadzieje, ze uzbieramy na implant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 22.06.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Ja tez wysłałem Nikola powodzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.06.2004 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Poszło... Także duuużo zdrowia dla Malutkiej! K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 23.06.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 A ja miałam problem z wysłaniem w banku PKO S.A. bo nie ma podanej osoby lub firmy na czyje konto to idzie, co innego przez internet, bo jak nie pójdzie to będzie zwrot. Czy Redakcja może podać na kogo konto my to wysyłamy, bo bank w takiej formie przelewu nie chce zrobić. Proszę o szybką odpowiedź, bo będe miała ograniczony dostęp do internetu.Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 23.06.2004 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Adresatem jest Stowarzyszenie - proszę spojrzeć na pierwszą wiadomość. Konieczny jest dopisek, dla kogo pieniądze, bo jeśli nie będzie wiadomo, że dla Nikoli, pójdzie na konto ogólne Stowarzyszenia.Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 23.06.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 poooooooooszłoNikola - trzymaj się!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość przelew 23.06.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Wysyłałam, Zdrowiej Nikolo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 23.06.2004 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Jak tylko Stowarzyszenie dostanie wyciąg, podamy stan konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 23.06.2004 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Dobrze że tu trafiłam To także kwestia zaufania Redakcji.... Pozdrawiam, gaga2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aceria 23.06.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Gdyby wpłat było tyle co wyświetleń tematu i każda chociaż po 10 zł, to już uzbierałaby się niezła sumka... Forumasy - jesteście wielcy. Nawracam się na wiarę w ludzi...Nikola - wyzdrowiejesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts