Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomóżmy Nikoli!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 281
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękujemy - akcja trwa. Będziemy informować o stanie konta (wyciągi otrzymuje Stowarzyszenie). Pamiętajcie o dopisku, dla kogo wysyłacie pieniądze - bez dopisku "Na zakup implantu ślimakowego dla Nikoli Żybury" albo nawet tylko jej nazwiska - wpłata pójdzie na ogólne kontro Stowarzyszenia!.

Uwaga: darowiznę można odpisać od podatku (zgodnie z prawem wysokość odpisu nie może przekroczyć 1% należnego podatku)

Pozdrawiamy

heeej! :D Jesteście wspaniali! Budujecie domy, urządzacie mieszkania i robicie przy tym coś najpiękniejszego, dzielicie się z innymi swoim sercem... cieszę się ogromnie że trafiłam na Wasze forum!

Ja również dzisiaj pobiegnę wpłacić sumkę, aby powiększyć konto małej Nicoli i aby Wasze starania nie poszły na marne...

z pozdrowieniami dla wszystkich forumowiczów i małej Nicoli

m.s.

W listopadzie i grudniu wielu dobrych ludzi z całego świata wspomogło naszą kochaną Hanusię cierpiącą na nieuleczalną chorobę. W dwa miesiące udało nam się zebrać kwotę niezbędną na zakup sprzętu ratującego życie naszej córeczki. Tamta akcja i ta tutaj potwierdzają, że z tym naszym światem nie jest tak źle, jak o nim mówią. Każdy, a szczególnie Ci z Was, którzy się budują narzekają na braki finansowe, ale nieszczęście i choroba dzieci łamią wszystkie serca i nie pozwalają stać obojętnie.

Jestem głęboko przekonany, że uda zebrać się wymaganą kwotę, do czego również się przyłożymy. Pamiętajcie jednak, że pieniądze to nie wszystko - Wasza akcja oprócz pomocy Nikoli pomaga także jej rodzicom. Oni widzą, że nie są sami z chorobą i gdzieś tam na świecie są dziesiątki/setki ludzi, którzy są z nimi w trudnych chwilach. Tego odczucia nie da się kupić za żadne pieniądze.

Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia

Paweł

mam szczescie, ze akurat dzis od tygodnia zagladnalem na forum,

ode mnie tez poszlo, tak sie sklada, ze od tygodnia moja rodzine dopadla niepostrzezenie straszna choroba, ten tydzien spedzilem na korytarzach szpitala w Krakowie, polamalo mi wszystkie paradygnamaty na temat zycia, lekcja pokory ....

mam nadzieje, ze uzbieramy na implant

A ja miałam problem z wysłaniem w banku PKO S.A. bo nie ma podanej osoby lub firmy na czyje konto to idzie, co innego przez internet, bo jak nie pójdzie to będzie zwrot. Czy Redakcja może podać na kogo konto my to wysyłamy, bo bank w takiej formie przelewu nie chce zrobić. Proszę o szybką odpowiedź, bo będe miała ograniczony dostęp do internetu.

Z góry dziękuje.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...