Redakcja 23.09.2004 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Od 1 września przybyło około 3 tys. zł, co jest naprawdę świetnym wynikiem, ale też koszty szpitalne określono ostatecznie na wyższą kwotę. Nawet jeśli będzie to 10 tys. zł - jest to wyzwanie dla Forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.09.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 ojej, ja bym też bardzo chciała, ale moje konto odmawia posłuszeństwa...Czy ktoś wie co to jest "TCE0457 JEDNOSTKA NIE ISTNIEJE" taki komunikat wyświetla mi m-bank. I to kurcze w momencie jak klikam wyślij...pomocy! (dodam, że już robiłam różne przelewy z tego konta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaAn 23.09.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Ale gapa ze mnie, poprzedni post to ja Wzywam pomocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.09.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Spróbuj o tak a tu dokładniej I powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.09.2004 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Trzymam kciuki za 11 Październi i trzeba jeszcze coś wygrzebac ze skarpety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.09.2004 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 lepiej póżno niz wcale ...ja tez wysle i moze pokonam niechec i wykonam swoj pierwszy przelew przez internet...sa takie dni kiedy zastanawiam sie czy to sprawiedliwe ze ja buduje dom ,moje dzieci maja wszystko a gdzies ,ktos....ech...co tu gadac....trudno zrozumiec ten swiat.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 23.09.2004 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 zrobilem kolejna wplate, ale to nic, zarazilem kolege, ktory nawet nie wie co to Murator, wlasnie robi przelew przez inet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.09.2004 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Ponury! Bardzo dziękuję! Poszło - pomaga pominięcie 2 pierwszych cyfr numeru konta! No to i ja mam swoja cegiełkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaAn 24.09.2004 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 To znowu ja byłam... coś ciągle zapominam się zalogować Więc już jako ja, a nie anonim, dzięki za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oldswan 24.09.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Poszło.wierzę, co ja pisze, wiem, że to naprawdę dobrze wydane pieniądze. Zachęcam innych niezdecydowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy69 24.09.2004 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Chociaż jestem bardzo sceptyczny i nieufny do tego typu akcji, wszędzie podejrzewam oszustwo to w tym przypadku wpłaciłem ponieważ wierzę, że zgromadzone pieniądze będą wydatkowane zgodnie z przeznaczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 27.09.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Dyspozycja przelewu została przyjęta sam ma corke Nicole i jakos zal mi sie zrobiło ,oby to poszlo na słuszny cel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadra 28.09.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Mam nadzieję, że nie za późno!!!BUZIAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pug 30.09.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 i ja też się przyłączyłem - oby z dobrym skutkiem Powodzenia NIKOLA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaAn 01.10.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Ratunku!!! Przelew poszedł... i przyszedł. Dlaczego???? Wszystko się zgadzało, no i Stowarzyszenie odesłało mi całą kwotę... rozumiem, że już uzbierano wszystko...? Czy komuś też się tak stało? O co chodzi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miska 04.10.2004 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 No... to ja tez sie dorzucam zaraz po przyjezdzie (w piatek) Dziwny jest ten swiat, Swiat ludzkich spraw, gdzie wciaz miesci sie tyle zla... LECZ LUDZI DOBREJ WOLI JETS WIECEJ, I MOCNO WIERZE W TO, ZE TEN SWIAT NIE ZGINIE NIGDY DZIEKI NIM, NIE ! NIE! Czuje sie teraz jakby ta piosenka Czeslawa Niemena byla tez o mnie.. pozdrowienia dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awt 04.10.2004 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Ratunku!!! Przelew poszedł... i przyszedł. Dlaczego???? Wszystko się zgadzało, no i Stowarzyszenie odesłało mi całą kwotę... rozumiem, że już uzbierano wszystko...? Czy komuś też się tak stało? O co chodzi??? Ja też miałem ten głupi komunikat, spróbuję teraz bez cyfr kontrolnych może dojdzie? Tylko, że teraz te cyfry kontrolne są wymagane! mTransferem się tutaj zapłacić raczej nie da, więc nie wiem, jak mi nie pódzie to zadzwonię do mBanku i się popytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awt 04.10.2004 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Bez cyfr kontrolnych poszło (pierwsze dwie). CIekawe czy nie bedzie zwrotki, aha i wyciąłem oczywiście spacje między cyframi.Pozdr. Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qura 05.10.2004 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Też dorzuciłem swoją kosteczkę. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 05.10.2004 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Prosimy, Redakcjo, o mniejszą bezwładność w relacjonowaniu na bieżąco status quo czyli stanu konta - czy rzeczywiście jest ono już pełne? Na finiszu komentator zawsze musi przyspieszyć - a tu szczególnie, bo inaczej obserwatorzy nie czują się zmobilizowani do włączenia się w akcję i sprawa sie rypnie... Pozdrawiam ! Andrzej (Trach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts