marcy 16.06.2004 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 10 000 użytkownikówx10zł = ładna sumkata akcja ma sens, warto się przyłączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 16.06.2004 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 I ja chciałbym sie przyłączyć ... przecież dzieci są najważniesze, i ... wszystkie są nasze - także te skrzywdzone przez los. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 16.06.2004 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 W końcu mogłem wykorzystać bank on-line na szczytny cel. Poszło !!! Na zdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdaśP 16.06.2004 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Przed wyjściem z pracy postanowiłem jeszcze zajrzeć na Forum i ... już poszło (konta internetowe mają wielką zaletę).PozdrawiamPS. Moja córeczka też ma 4 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.06.2004 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Czytam sobie ten wątek i jestem wdzięczna Redakcji za przyjęcie tego wyzwania, ... pomocy małej Nikoli,/ co na pewno związane było z załatwieniem masy formalności /.Myślę , że ta akcja pomoże zarówno Nikoli jak i nam forumowiczom, rodzicom dzieci w różnym wieku, bo oprócz satysfakcji z pomocy temu dziecku, przynajmniej ja, uwierzyłam w ludzi i uspokoiłam się, że gdyby mnie lub któregokolwiek forumowicza takie nieszczęście spotkało/czego oczywiście nikomu nie życzę/ to nie zostanie sam. Utożsamiam się z tym Forum i powiem Wam jestem z tego, z Was dumna o wzruszeniu nie wspomnę.Nie mam konta internetowego, ale wpłacę trochę później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 16.06.2004 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Hmmm, nie chcę wyjść na "łyżkę dziegciu w beczce miodu" (wpłaciłam), ale powiedzcie - dlaczego akurat ta dziewczynka? Wiecie, ile jest potrzebujących dzieci? Wystarczy, że rozejrzę się po swoich sąsiadach... Tak, tak - znam to powiedzenie "kto uratował jedno życie uratował cały świat" ale... Skoro taka w nas chęć pomagania - nie pozwólmy, by skończyło to się na jednej Nikoli! Umówmy się na jakąś Fundację, albo niech Redakcja wybierze. Każdy jest zdolny do jednorazowego wzruszającego gestu - ach, jak to poprawia mniemanie o sobie! - pomóżmy jednak też innym dzieciom... Wszystkie tak samo nas potrzebują. Pozdrawiam, Mamona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.06.2004 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Cieszę się, że mogę pomóc.Tyle jesteśmy warci - ile siebie dajemy innym!Podałam numer konta również moim znajomym, jestem pewna, że jutro wyślą pieniądze.Fundacji w naszym kraju jest tak dużo, że chcąc pomagać wszystkim, nie ma z tym żadnego problemu.A dlaczego Nikol? - przecież Redakcja to wyjaśniła, wystarczy uważnie przeczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.06.2004 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 tez się dołączam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 16.06.2004 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Ode mnie też poszło! I od razu mi się samopoczucie poprawiło! I właśnie zdałam sobie sprawę, że pewnie zrobiłam to też po części z pobudek egoistycznych! Wniosek: każdy altruista jest egoistą! Oczywiście pozytywnym! Pomagając innym pomagamy też sobie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 16.06.2004 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Ode mnie też pójdzie.....NIkoli bardziej się przyda niż mi .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.06.2004 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Wpłaciłem przez internet. Moje wnuczęta są w tym samym wieku. Słyszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 16.06.2004 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Moja mala tez ma na imie Nicola. Jutro tez sie doloze. Mam jeszcze jedno pytanie. Jezeli to rodzina wielodzietna i nie za dobrze im sie wiedzie, moze przydalyby sie im jakies ubranka? Moja cora ma juz 8 lat, wiec mam sporo rzeczy, z ktorych powyrastala. Moze sie przydadza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 17.06.2004 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 przypadków wobec których medycyna jest bezradna jest niewieleprzypadków wobec których budżet opieki zdrowotnej jest bezradny jest milionynie mogę pomóc wszystkim, pomogę chociaż NikoliAga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.06.2004 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Przelew już napisany, teraz tylko podjechać do banku. Na zdrówko Nikola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woj 17.06.2004 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Dzis i ja puszczę przelew,miło będzie usłyszeć że Nikola jest już zdrowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 17.06.2004 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Witam Wszystkich, Ja też się dołączę do Was i pomogę Małej, dlaczego ? ... Mam 30 lat i braci-bliźniaków po 10 lat, są prawie jak moje dzieci. Jeden z nich miał i ma nadal problemy ze słuchem. 2 lata temu wszczepiono mu do ucha coś conazywa się szpulką, ale nie pomogła tak jak powinna i nadal często pyta: słucham ?, co mówiłaś ?, nie słyszałem - czy możesz powtórzyć ? Z tego powodu uczy się przeciętnie lub czasem gorzej - nauczyciele nie mają czasu (i pewnie czasem chęci) by podejść indywidualnie, wyraźnie i powoli wytłumaczyć ... . Chociaż z natury jest bardzo wesoły, często przychodzi z płaczem, że inne dzieci się wyśmiewają, ze jest głuchy itd... cóż dzieciaki potrafią być okrutne ... Z mamą spędziłyśmy mnóstwo czasu w naszej służbie zdrowia, gdzie o dziwo znalazłyśmy bardzo kompetentnych i życzliwych ludzi , ale niestety w porzypadku mojego brata niewiele da się już zrobić... Wiem na własnej skórze jakie ważne dla rozwoju dziecka jest prawidłowe słyszenie, dlatego pomagam... Mam jednak kaca moralnego, bo jest to tylko pomoc wybiórcza . Może Nicoli ktoś kiedyś będzie mógł przeczytać książeczkę, moja Mama też mi czytała i to rzeczywiście procentuje mi do dziś. Sorry za przydługi post, Pozdrawiam Wszystkich, Alison Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 17.06.2004 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 No i tu zbiera się ELITA FORUM choć nie jest ważne ile masz postów na koncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 17.06.2004 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Hmmm, nie chcę wyjść na "łyżkę dziegciu w beczce miodu" (wpłaciłam), ale powiedzcie - dlaczego akurat ta dziewczynka? Wiecie, ile jest potrzebujących dzieci? Wystarczy, że rozejrzę się po swoich sąsiadach... Po pierwsze: zaraz udam się do banku w wiadomym celu (i nie jest to, bynajmniej, chęć poprawienia mniemania o sobie samym). Taka akcja bardzo mi się podoba. Zwłaszcza, że od dziecka aż do dziś mam podobny (choć nie aż tak poważny) problem. Ale jest i "po drugie"... Szczerze mówiąc nie chciałem tego pisac jako pierwszy, nieco obawiając się reakcji forumowiczów. Dlatego cieszę się, że wyręczyła mnie Mamona Lisa. Rozumiem potrzebę pomocy dla Nikoli, ale zdajmy sobie jednak sprawę, że jest całe mnóstwo ludzi (a szczególnie: dzieciaków) znacznie bardziej pokrzywdzonych, będących w znacznie gorszej sytuacji życiowej. Naprawdę ze szczerą chęcią włączam się do akcji, jednakże nie daje mi spokoju to, że wszystkim się nie pomoże, a przecież jest całe mnóstwo dzieci w znacznie większej potrzebie... Dlatego podoba mi się myśl, by nie pozwolić na to, aby skończyło to się na tej jednej dziewczynce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.06.2004 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Jutro pędzę do banku wpłacić pieniążki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 17.06.2004 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 No to zrobione .... banknocik wirtualnie polecial z mojego konta na konto NIKOLI .... i nei musiałem biegac po bankach ... wysłałem elektronicznie popijając kawę ... to ci technika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts