asiha 21.12.2014 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 pomóżcie, proszę wyposażyć wiatrołap: jest dość mały, do zagospodarowania ściana , na której obecnie stoi wieszak. Drzwi wejściowe otwierają się do środka na prawo, gdzie stoi brązowa szafa do sufitu. Chciałabym szafkę na buty i wieszak na podręczne ubrania. Nie wiem co na ściany, może tapetę....Z prawej strony drzwi do garażu, na wprost drzwi frontowych- wejście do domu.Będę wdzięczna za propozycje.http://images70.fotosik.pl/467/7179222dfa6e71b2gen.jpghttp://images68.fotosik.pl/467/d8abd553b240b0dbgen.jpghttp://images66.fotosik.pl/467/bb58ffa1f9679355gen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiha 09.01.2015 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 proszę podpowiedzcie.......!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 09.01.2015 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 asiha-no masz bardzo fajną wnękę na zabudowanie niską szafką na buty. Nad nią można dać wieszaki na kurtki. Nie wiem, jaka jest szerokość wnęki - mój wiatrołap jest też malutki. W podobnej do Twojej wnęce wstawiłam po bokach wysokie i płytki kominy na buty. Na środku między nimi mam niską szafkę i wysokie lustro na ścianie. Ale nie ma innej szafy - nie wiem, czy u Ciebie (przy zachowaniu dużej szafy przy wyjściu) nie przytłoczy to pomieszczenia. Raczej tak - więc idź w niską zabudowę dopasowaną kolorystycznie do szafy i nad tym wieszaki lub wieszaki + lustro. Druga opcja - bez szafki na buty - to wykorzystanie wnęki na fajną konsolę + lustro. Całość np na tle czerwonej cegły (wtedy meble białe, pozostałe ściany białe), albo biała cegła, reszta ścian biała i konsola z lustrem w kolorze ciemnobrązowym (jak szafa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiha 11.01.2015 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 lustra nie chcę, bo będzie w holu, natomiast musi być szafka na buty (jest nas czworo domowników) i coś na podręczne kurtki. Nie chciałabym wieszaków na ścianie, wolałabym stojak na ubrania, ale nie wiem czy to za wąska wnęka.Wnęka ma tylko 63cm. głębokości i 150cm dług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 11.01.2015 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Pamiętaj, że stojak na ubrania dodatkowo zabierze Ci miejsce na podłodze, które możesz wykorzystać na szafkę. 63 to trochę mało - zależy jeszcze jak masz otwierane drzwi do domu - jeśli otwierają się na tą wnękę (i na stojący wieszak) to ok - jeśli wchodzisz na wieszak - to nadmiar kurtek może wejść w światło drzwi (masz wtedy wrażenie, że wchodzisz na stertę kurtek na wysokości wzroku;))Zależy też od Waszych przyzwyczajeń - jeśli będą wisieć 4 kurtki to się zmieści - jeśli 10 - to już dużo. Jeśli zdecydujesz się na niską szafkę na buty, może ona również być siedziskiem. Haczyki można dać na kilku wysokościach z jednej strony wnęki tylko - można dać je na drewnianym panelu (wtedy mokre kurtki nie brudzą ściany) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts