Andy1111 21.12.2014 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Witam i pozdrawiam użytkowników forum.Czy ktoś z Państwa orientuje się w takim dość dziwnym przypadku.20 lat temu budowałem dom i miałem zamiar podłączyć zarówno ogrzewanie węglowe, jak i gazowe. Kupiłem i podłączyłem kocioł CO węglowy Zębiec (działa do tej pory!!) i kocioł CO gazowy Predom GCO 19.8-04/E który też podłączyłem w instalację, ale był odcięty zaworami i NIGDY NIE ZOSTAŁ UŻYTY.Czy jest możliwe, aby ten kocioł z 1995 r. mógł zostać certyfikowany i włączony oficjalnie w obieg, czy raczej wybić to sobie z głowy, bo się nie opłaca.Dziękuję za każdą podpowiedź.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 21.12.2014 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 IMO to drugie wyjście. Nawet gdyby go odpalić to będzie to technologia z przed 20lat. Druga sprawa to nie wiadomo jaki jest stan tego kotła gazowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts