Sav 21.12.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 WitamNiedawno miałem montowane okna na "ciepłym montażu" - taśmy Soudal. Zarówno ekipa montująca jak i w paru salonach zwracano mi uwagę na potrzebę zabezpieczenia taśm przed wpływem promieniowania słonecznego w ciągu miesiąca od montażu. W związku z faktem, iż do ocieplania elewacji jeszcze jakieś pół roku, chciałem zapytać czy macie jakieś sprawdzone metody zabezpieczenia taśm, czy może nikt sobie tym głowy nie zawracał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 21.12.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Biała farba emulsyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sav 21.12.2014 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Jest to jakiś pomysł, jednak jakoś mam wrażenie że malowanie farbą folii paroprzepuszczalnych nie do końca jest wskazane jeśli mają być dalej paroprzepuszczalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 21.12.2014 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 to zaciagnij je klejem do styropianu, na pewno zostaną paroprzepuszczalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 22.12.2014 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Nieinwazyjne wydaja sie paski docietego styropianu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sav 22.12.2014 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Takie paski przyklejone punktowo będzie się dało zdjąć przy robieniu elewacji?A jakieś taśmy typu blue dolphin? Miało by to sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 25.12.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Pytanie czy wytrzymają na zewnątrz 6 miesięcy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 25.12.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 spokojnie wytrzyma nawet i sloneczny rok, bo masz zabezpieczyc tylko przed sloncem a dokladniej przed UV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 27.12.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Takie paski przyklejone punktowo będzie się dało zdjąć przy robieniu elewacji? Zdecydowanie tak. Paski styro możesz nakleić na mur aby zachodziły one i na okna co oczywiste. Zdjęcie takiego styro to tylko mocniejsze puknięcie jakimś narzędziem i samo odleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts