jolly 16.06.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Witam, mam ok 25 działek, każda po ok. 3400m2 może być dzielona do sprzedania. Jest problem z prądem, bo musi być ok. 10 chętnych, wtedy monopolistyczna ENEA postawi Trafo. Z wodą bezproblemowo.Ale może komuś z Was się nie spieszy. Działki ładne, niedaleko las, ale i inne zabudowania. Jezioro Dąbie ok.1km,Dokładnie w Borzysławiec koło LubczynyKto jest zainteresowany, czekam, cena też nie do pogardzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 17.06.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 daj na priv ile chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 17.06.2004 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 acha i jeszcze jedno, ja występowałam o warunki zabudowy,bo chciałam się budować przy samym lesie , nie ma problemów jeśli chodzi o działki przy drodze, te z daleka musiałyby poczekać , aż ktoś się z przodu by wybudował i wtedy w obrębie 40m może budować się następny i tak aż do końca, bo wg urzędu zrujnowałoby plan zagospodarowania przestrzennego, ale mówię tylko z tym prądem są problemy, bo trzeba czekać...Dokumentacja jest to wglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts