ana289 29.05.2015 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Jus, wiem, że wszyscy dobrze życzą - przepraszam Was, ale trochę pewnie mnie poniosło i wiem wiem, że lokalizacja właściwie tylko dla nas ma być ważna i choćbyśmy się uparli na wybudowanie na boisku szkolnym to się wybudujemy:lol2: Ale poważnie - wpadam tu ostatnio jak po ogień, ale od dziś powinnam już być częściej: - właśnie skończyliśmy przedstawienie dla dzieci z klasy Igora, były tygodnie prób , więc całą energię wkładałam właśnie w to:D Przy okazji trafiła się jeszcze inna działka 60m od lasu, przy bocznej uliczce, 36x41, zarąbiście piękna, ale zarąbiście droga i z wjazdem południowo-zachodnim:lol2: Zatem jak nie urok, to.... Ale dla tej okolicy jest już opracowany MPZP i aktualnie działka jest w analizie u architekta;) Zrobiłam nawet drogę wędrówki słońca, żeby zobaczyć gdzie ten dom najlepiej postawić (a przypadkowo oczywiście nie pozwolą) Zatem działka jeszcze trudniejsza niż poprzednie, ale przynajmniej miałam fajne zadanie;) Domu tym razem nie wrzucam;) Jak już coś więcej ustalimy, to dam Wam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.05.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 A pokażesz satelitę działki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 30.05.2015 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 A proszę bardzo;)kolor czerwony to nowa działka przy lesie, niestety z wjazdem od południakolor żółty to położenie pierwszej rozpatrywanej działki, przy terenach sportowych (wjazd od północy)http://i4.photobucket.com/albums/y145/ana289/mapa_zpsicsalunv.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.05.2015 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 A co to to vis a vis czerwonej działki ? Troszke inaczej to sobie wyobrażałam, ale Ty tam byłas to wiesz lepiej To wśród pól, tak ? Widze, ze obie działki blisko siebie. Z tych wszystkich działek, które pokazywałaś najbardziej mi sie podoba ta narożna. Przestrzeń już wypełniona wiec niespodzianek nie będzie i jakos tak przytulnie tam. Nie piszę tego złosliwie i nie zamierzam cie zniechęcać. Tak tylko sobie oglądam i podziwiam wasze krajobrazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 30.05.2015 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Masz rację Anulko, że najprzytulniej na narożnej;) Jest najmniejsza, ale ma korzystne położenie. Tu mapka terenu - wszystko brązowe to zabudowa jednorodzinna, Na końcu naszej drogi szkoła podstawowa, pasiaste ciemne to bloki wielorodzinne do 12m wysokości i ze spadzistymi dachami, zatem takie mini bloczki:) Pasiaste jasne to zabudowa jednorodzinna + nieuciążliwe usługi. http://i4.photobucket.com/albums/y145/ana289/Beznbsptytuu_zpsnb407og8.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.05.2015 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Ja tam nie wiem i się nie znam, ale tak patrzę pod siebie. Ja lubie miejsca z klimatem i ta narożna wyglada na taką, która go ma. A przypomnij mi, ile ona ma metrów ... Sorki, ale jestem TAK zje...ana robota w ogródku, że ledwo wlazłam do domu. Wszystko mnie napier...... Wyszedł mój kręgosłup, gangliony i pesel W zwiazku z powyższym nie spodziewam sie po sobie niczego madrego...pytań też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 30.05.2015 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 A cóż Ty w tym ogródku kopałaś? Trzymaj się - gorzej będzie tylko jutro, a potem już lepiej;) A narożna ma 960mkw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.05.2015 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Nie pytaj! Robiłam wszystko ! Powiem Ci i, że 960 metrów to nie jest źle. U nas w wawie i pod to już duża działka bo rzadko kogo stać na większe. Problemem przy tym metrazu może stac się posadowienie na niej tak okazałego domu z basenem Próbowałaś coś wkleić w ten metraż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 30.05.2015 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Była mała próba;) Parter jest na stronie 99;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.05.2015 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Nie wiem czy się dobrze rozumiemy.Pytam o to czy próbowałas wkleić dom na tę narożna działkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 30.05.2015 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 To jest ta narożna działka 20x48 z wklejonym domem:http://i4.photobucket.com/albums/y145/ana289/number%201-Model_zpsentmwjwm.jpg droga jest od strony garażu i wzdłuż lewej granicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.05.2015 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Wlazł, ale czy tak mozna ? To znaczy czy zostawiłaś odpowiednio duzo czynnej biologicznie powierzchni ? Chyba, że....basen dobudowac po odbiorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 31.05.2015 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 zostawiłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 31.05.2015 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Ania, i co??? Decyzja podjęta? Bo koniec tygodnia...Hm, a co to za uliczka na dole przy samym lesie? Tam są wolne działki? Ta jedna dotyka z dwóch stron lasu, ale jest biała - co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.05.2015 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 No to jak wszystko gra, to pora wybierać. Ciekawa jestem Waszej decyzji Cześć Marciocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 01.06.2015 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 cześć Martuś - te przy lesie na samym dole też na sprzedaż - ale droga pod nimi to droga szybkiego ruchu, która za jakiś rok, dwa stanie się obwodnicą - będzie hałas, poza tym po jej drugiej stronie nie ma nic ciekawego... No i dla mnie za blisko lasu i za blisko robaków:sick: Decyzja nie podjęta, bo czekamy jeszcze na opinię w sprawie przyłącza wody dla działki przy lesie - póki co ona wygrywa, zatem poczekać musimy;) Trzymajcie kciuki, żeby się udało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 01.06.2015 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 pewnie że będziemy trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.06.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 A Ja ugotuję ogórkową :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 01.06.2015 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Jus, Mari - a ja fejsbukowo klikam "Lubię to!":hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 02.06.2015 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Ana trzymam! mari wciskam się do Ciebie na ogórkową ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts