Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rysuję dom-zwariowałam, bo się kompletnie nie znam–moja droga do proj.indywidualnego

Recommended Posts

Jus, wiem, że wszyscy dobrze życzą - przepraszam Was, ale trochę pewnie mnie poniosło i wiem wiem, że lokalizacja właściwie tylko dla nas ma być ważna i choćbyśmy się uparli na wybudowanie na boisku szkolnym to się wybudujemy:lol2:

Ale poważnie - wpadam tu ostatnio jak po ogień, ale od dziś powinnam już być częściej:

- właśnie skończyliśmy przedstawienie dla dzieci z klasy Igora, były tygodnie prób , więc całą energię wkładałam właśnie w to:D

Przy okazji trafiła się jeszcze inna działka 60m od lasu, przy bocznej uliczce, 36x41, zarąbiście piękna, ale zarąbiście droga i z wjazdem południowo-zachodnim:lol2: Zatem jak nie urok, to....

Ale dla tej okolicy jest już opracowany MPZP i aktualnie działka jest w analizie u architekta;)

Zrobiłam nawet drogę wędrówki słońca, żeby zobaczyć gdzie ten dom najlepiej postawić (a przypadkowo oczywiście nie pozwolą;)) Zatem działka jeszcze trudniejsza niż poprzednie, ale przynajmniej miałam fajne zadanie;)

Domu tym razem nie wrzucam;) Jak już coś więcej ustalimy, to dam Wam znać:D

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A co to to vis a vis czerwonej działki ?

Troszke inaczej to sobie wyobrażałam, ale Ty tam byłas to wiesz lepiej :)

To wśród pól, tak ?

Widze, ze obie działki blisko siebie.

Z tych wszystkich działek, które pokazywałaś najbardziej mi sie podoba ta narożna.

Przestrzeń już wypełniona wiec niespodzianek nie będzie i jakos tak przytulnie tam.

Nie piszę tego złosliwie i nie zamierzam cie zniechęcać.

Tak tylko sobie oglądam i podziwiam wasze krajobrazy :)

:)

Masz rację Anulko, że najprzytulniej na narożnej;) Jest najmniejsza, ale ma korzystne położenie.

Tu mapka terenu - wszystko brązowe to zabudowa jednorodzinna,

Na końcu naszej drogi szkoła podstawowa, pasiaste ciemne to bloki wielorodzinne do 12m wysokości i ze spadzistymi dachami, zatem takie mini bloczki:) Pasiaste jasne to zabudowa jednorodzinna + nieuciążliwe usługi.

http://i4.photobucket.com/albums/y145/ana289/Beznbsptytuu_zpsnb407og8.png

Ja tam nie wiem i się nie znam, ale tak patrzę pod siebie.

Ja lubie miejsca z klimatem i ta narożna wyglada na taką, która go ma.

A przypomnij mi, ile ona ma metrów ...

Sorki, ale jestem TAK zje...ana robota w ogródku, że ledwo wlazłam do domu.

Wszystko mnie napier...... Wyszedł mój kręgosłup, gangliony i pesel :sick:

W zwiazku z powyższym nie spodziewam sie po sobie niczego madrego...pytań też :rolleyes:

Nie pytaj!

Robiłam wszystko !

Powiem Ci i, że 960 metrów to nie jest źle. U nas w wawie i pod to już duża działka bo rzadko kogo stać na większe.

Problemem przy tym metrazu może stac się posadowienie na niej tak okazałego domu z basenem :(

Próbowałaś coś wkleić w ten metraż ?

cześć Martuś - te przy lesie na samym dole też na sprzedaż - ale droga pod nimi to droga szybkiego ruchu, która za jakiś rok, dwa stanie się obwodnicą - będzie hałas, poza tym po jej drugiej stronie nie ma nic ciekawego...

No i dla mnie za blisko lasu i za blisko robaków:sick:;)

Decyzja nie podjęta, bo czekamy jeszcze na opinię w sprawie przyłącza wody dla działki przy lesie - póki co ona wygrywa, zatem poczekać musimy;)

Trzymajcie kciuki, żeby się udało!