Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rysuję dom-zwariowałam, bo się kompletnie nie znam–moja droga do proj.indywidualnego

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... może to dom letni, wakacyjny, ( ? )... gdzie z kuchni się mniej korzysta :) ... bo trudno, aby panel przesłaniający " pracował " non stop. Nawet jak są goście, to w zasadzie kuchnia funkcjonuje x 2. Sam pomysł mi się podoba :) choć pewnie sprawdziłby się bardziej dla mniejszych przestrzeni, gdzie nie ma wyboru : kuchnia razem / czy osobno w stosunku do pokoju dziennego.

cześć:) Już jestem powakacyjna i z netem:)

Marimag - nie o takie zasłonięcie chodziło, ale zdjęcie oczywiście zostaw:hug: - sam pomysł uważam za bardzo fajny do małego mieszkania, kawalerki, czy niedużej przestrzeni dziennej z aneksem kuchennym. Super rozwiązanie:)

Martuś:hug: dziękuję Ci za tę inspirację - cudowna - z tym fotelem/leżanką...mniam!!:)

Tygodnie minęły, wod-kan z pewnością napisał coś o przyłączach, ale dla odmiany właścicielka działki przestała się odzywać i biuro nieruchomości nie może się z babą skontaktować!:bash: No jak nie urok, to...:mad: Coś mi się wydaje, że przed końcem roku nie zamkniemy tematu działki:cool:

cześć:) ...

Tygodnie minęły, wod-kan z pewnością napisał coś o przyłączach, ale dla odmiany właścicielka działki przestała się odzywać i biuro nieruchomości nie może się z babą skontaktować!:bash: No jak nie urok, to...:mad: Coś mi się wydaje, że przed końcem roku nie zamkniemy tematu działki:cool:

takie zachowanie to potwierdzenie, że właścicielka jest "trudna", chyba z tych bardziej sknerowatych, za wodę nie zapłaci, działkę sprzedać niby chce, ale jak jest kupiec i trzeba sie będzie z działeczką rozstać, to żal :evil:

Może dowiedziała sie, że z podłączeniem wody problemu nie będzie, to działkę chce wycenić wyżej

Chociaż z drugiej strony może po prostu na urlop wyjechała :yes: I wszystko będzie ok

Mnie też przyszła myśl, ze może kobieta jest na urlopie.

Mamik - fajna ta akwarelka w awatarze - Twojego autorstwa? Może wreszcie ja pokonam lenistwo i też stworzę swój awatar -po 7 latach obecności na forum , uhm...

akwarelka niestety nie moja :oops:

To fragment jakiegoś czegoś, co miałam zapisane w grafikach, zupełnie nie pamietam skąd

spodobały mi się kolory, takie optymistyczne :D

Ana chyba szuka nowej działki, może tym razem się uda :yes:

• 1 month później...
  • 1 month później...