ana289 22.06.2015 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Niestety żadnych konkretniejszych konkretów - ale może jutro coś będzie wiadomo w sprawie tej nieszczęsnej wody i samej działki pod lasem;) Z pewnością dam znać - trzymajcie kciuki nadal:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.07.2015 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Aniu, czy to Ty szukałas kuchni zasłanianej ekranem czy cóś w tym guście ?Jesli pomyliłam to sorki i zaraz usune fotę. http://arch.blox.pl/resource/industrialnakuchnia_lofty_warendorfhiddenkitchenwarendorf.eu_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 01.07.2015 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 marimag ... znikająca kuchnia, baaardzo ciekawa - nie usuwaj fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.07.2015 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 OK Poczekam jeszcze na oficjalne pozwolenie gospodyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 02.07.2015 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 ... no tak, pozwolenie musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 02.07.2015 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Wiecie co, ja chyba nie rozumiem tego trendu zasłaniania kuchni. To, że Ania planowała przesuwany panel, żeby zakryć gary, gdy goście w jadalni - ok. Ale jeśli kuchnia ładna, czysta, niezagracona, to dlaczego ją zakrywać? Ja chyba po prostu lubię kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 02.07.2015 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 ... może to dom letni, wakacyjny, ( ? )... gdzie z kuchni się mniej korzysta ... bo trudno, aby panel przesłaniający " pracował " non stop. Nawet jak są goście, to w zasadzie kuchnia funkcjonuje x 2. Sam pomysł mi się podoba choć pewnie sprawdziłby się bardziej dla mniejszych przestrzeni, gdzie nie ma wyboru : kuchnia razem / czy osobno w stosunku do pokoju dziennego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 09.07.2015 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Ana czekam na wieści i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 10.07.2015 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Ania powinna jutro się odezwać Przeglądałam "ulubione" na starym laptopie i znalazłam to. Ania - widzisz, jak mnie ta Twoja łazienka męczy :) http://cdn29.muratordom.smcloud.net/t/photos/t/27271/piekny-dom_1679948.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 12.07.2015 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 cześć Już jestem powakacyjna i z netem:) Marimag - nie o takie zasłonięcie chodziło, ale zdjęcie oczywiście zostaw:hug: - sam pomysł uważam za bardzo fajny do małego mieszkania, kawalerki, czy niedużej przestrzeni dziennej z aneksem kuchennym. Super rozwiązanie:) Martuś dziękuję Ci za tę inspirację - cudowna - z tym fotelem/leżanką...mniam!! Tygodnie minęły, wod-kan z pewnością napisał coś o przyłączach, ale dla odmiany właścicielka działki przestała się odzywać i biuro nieruchomości nie może się z babą skontaktować! No jak nie urok, to... Coś mi się wydaje, że przed końcem roku nie zamkniemy tematu działki:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 19.07.2015 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 cześć ... Tygodnie minęły, wod-kan z pewnością napisał coś o przyłączach, ale dla odmiany właścicielka działki przestała się odzywać i biuro nieruchomości nie może się z babą skontaktować! No jak nie urok, to... Coś mi się wydaje, że przed końcem roku nie zamkniemy tematu działki:cool: takie zachowanie to potwierdzenie, że właścicielka jest "trudna", chyba z tych bardziej sknerowatych, za wodę nie zapłaci, działkę sprzedać niby chce, ale jak jest kupiec i trzeba sie będzie z działeczką rozstać, to żal Może dowiedziała sie, że z podłączeniem wody problemu nie będzie, to działkę chce wycenić wyżej Chociaż z drugiej strony może po prostu na urlop wyjechała I wszystko będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 19.07.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 Mnie też przyszła myśl, ze może kobieta jest na urlopie. Mamik - fajna ta akwarelka w awatarze - Twojego autorstwa? Może wreszcie ja pokonam lenistwo i też stworzę swój awatar -po 7 latach obecności na forum , uhm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 19.07.2015 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 Znów znalazłam przypadkowo wannę z fajnym "zapleczem" na książki, kieliszki. Usiąść też można Koło: http://www.domkowicz.pl/images/lazienka-kuchnia/wanny-kolo-prostokatne-clarissa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 20.07.2015 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Dziś przyszłam znów z obudowaną wanną - wszędzie je teraz widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.07.2015 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Drogiej solenizantce, wszystkiego co najlepsze i taka skromna delegacja ... Aniu, niech ci się ziści ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 26.07.2015 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Huh a ja nawet nie wiedziałam że anny mają imieniny jakoś nigdy ich nie obchodziłam. Trzymam kciuki za właścicielkę. Może nie jest tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 26.07.2015 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Mnie też przyszła myśl, ze może kobieta jest na urlopie. Mamik - fajna ta akwarelka w awatarze - Twojego autorstwa? Może wreszcie ja pokonam lenistwo i też stworzę swój awatar -po 7 latach obecności na forum , uhm... akwarelka niestety nie moja To fragment jakiegoś czegoś, co miałam zapisane w grafikach, zupełnie nie pamietam skąd spodobały mi się kolory, takie optymistyczne Ana chyba szuka nowej działki, może tym razem się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 26.07.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Wszystkiego najlepszego. Wszystkiego najlepszego,szybkiego zakupu działki,i całej reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 20.09.2015 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Zaglądam, a tu ciiiszaaaa Ania, gdzie jesteś? Buuuuuuuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 25.10.2015 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Ana bywasz tu jeszcze? Chciałabym Ci pokazać kuchnię na którą miałaś taki wpływ na etapie tworzenia Pozdrawiam i mam nadzieję że u Ciebie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts