Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rysuję dom-zwariowałam, bo się kompletnie nie znam–moja droga do proj.indywidualnego

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

brzmi fajnie:)

dla mnie te wszystkie pobierania i instalowania to czarna magia:o

...zwracaj uwagę przy instalacji z "tych" stron by dobrze odznaczać "ptaszki"...co i tak nie zawsze się sprawdzi by czegoś nie zassać...

...ja także rysuję....miał być Faworyt ...później Lennox a teraz parterówka...już dużo rozrysowane...

Stąd trzeba klikać w tzw linki bezpośrednie tych programów, a nie z "dobreprogramy" jak nie ma linka bezpośredniego to szuka się innej strony ..

ale na pewno nie ściągać przez browser ze strony .. grozi robactwem wszelakim .. polecam program osłonowy spyhunter ..

nawet jako demo działo bardzo dobrze, tylko ograniczenie ma .. przez brak automatycznego usuwania syfu ... ale ręcznie też można ...

lub 49$ zapłacić ..czasem można się zdziwić jak chroma przeglądarka jest dziurawa .. mam gohostery, wot, dr web...

clic&clin .. wot jest dobry ... pokazuje czy dana strona nie była już zapaćkana .. oraz antychwast ..

Hej,

przyszłam i butów nie zdejmuję :) :)

Jestem kolejną wariatką, która projektuje sobie wnętrza domu ...jeszcze nieistniejącego. I uważam, że to prawidłowe podejście. Tak że rozumiem Was Ana i Domi doskonale. Przeczytałam Wasze wątki, zachwyciłam się jakością wizualek i jutro skrobnę kilka słów.

Dobrej nocy wszystkim :)

mam też wersję, że spiżarka jest pomiędzy wiatrołapem a kuchnią...poza tym co to za odległość te kilka metrów do przejścia?...w wersji przy garażu, a będzie nieogrzewany spiżarka na pewno ma chłodniej

merkawa - a jaka to rozbudowana instalacja wod-kan? specjalnie porozrzucałem by nie mieć na poddaszu przypadkiem jakiegoś pionu

jare32 Twoja koncepcja to ogromny labirynt, bez ładu i składu, pokój tu pokój tam, a po drodze kilometr korytarza. Dom niby duży a pokoje to klity, 10m2 kwadratowych to nie pokój , ten obok salonu niby 13 ale pewnie 3 ucieka na ten korytarzyk znowu klita. Pralnia i kotłownia 4m2 to strasznie ciasne pomieszczenie. Kociol powiesisz na ścianie ale zbiornika do CWU już nie. Wstawisz pralkę i kosz na brydy będzie stał w innej klicie, o desce do prasowania nie wspominając.

jare32 Twoja koncepcja to ogromny labirynt, bez ładu i składu, pokój tu pokój tam, a po drodze kilometr korytarza. Dom niby duży a pokoje to klity, 10m2 kwadratowych to nie pokój , ten obok salonu niby 13 ale pewnie 3 ucieka na ten korytarzyk znowu klita. Pralnia i kotłownia 4m2 to strasznie ciasne pomieszczenie. Kociol powiesisz na ścianie ale zbiornika do CWU już nie. Wstawisz pralkę i kosz na brydy będzie stał w innej klicie, o desce do prasowania nie wspominając.

dlaczego labirynt? z wiatrołapu na prawo do salonu i kuchni, na lewo wc a niemal na wprost cześć "prywatna"...

ten "obok" salonu to sypialnia na łóżko i dwie szafki i to wszystko, dlatego jest też garderoba do części małżeńskiej...

ogrzewanie pompą powietrzną, więc obok i zasobnik zmieszczę, poza tym to pomieszczenie będzie większe bo pod schodami zrobi

i się też tam nieco miejsca

Edytowane przez jare32