marimag 08.02.2015 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 O zaśmiecaniu, zdecyduje właścicielka.Aniu mam usunąć ta odmiane ? Nie jestem urazona.Gdybym była to bym nie dopytywała co miałas na mysli.To nie elegancko pisac o autyzmie kiedy Ja o tym nie mówię. Meliso, powtórki są nudne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2015 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 To sie tyczy dokladnie Ciebie Marimag...nie znudzilo Ci sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.02.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Chloe, a powiększysz to trochę ? Aniu, wysłałam ci coś. Zerknij Kliknij na to malutkie zdjęcia - powiększy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 08.02.2015 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 (edytowane) Bosh...5 minut mnie nie było i 2 strony zapisaliście:) za chwilę ja będę miała zaległości:lol2: Dziewczyny - nie kłóćcie się kochane:hug: wiem, że z pewnością znacie się dłużej niż ja Was znam, ale nie trzeba robić sobie przykrości, czy się urażać. Zapytałam mam starszych dzieci o dziecięce preferencje, bo wiem, że z wiekiem zmieniają się jak w kalejdoskopie - teraz moi chcą być ciągle przy mnie, później pewnie przyjdzie czas na separację, potem może znów będą chcieli siedzieć ze starymi piernikami;) Ale może właśnie dlatego, że tak to się zmienia, to nie warto się nad ty zastanawiać - bo i tak w którymś momencie będzie "nie fajnie" a w innym "super" Chloe - idę analizować Twój rzut:hug: מרכבה - tracisz wiarę, a to nie dobrze;) Piotr - masz rację już poprawiłam błąd:) Mari - dlatego J bo w mianowniku knieja, a nie knieia Edytowane 8 Lutego 2015 przez ana289 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 08.02.2015 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Kasiu - może masz rację z działkę - ale do piętra zawsze mogę wrócić Póki co podoba mi się to planowanie parterówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 08.02.2015 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Byłbym niewdzięcznikiem... "Poszłem" do małży i mówiąc po naszymu : tej, czymu tak? Małż to mgr po UAM - ie, kierunek niech będzie tajemnicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 08.02.2015 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Byłbym niewdzięcznikiem... "Poszłem" do małży i mówiąc po naszymu : tej, czymu tak? Małż to mgr po UAM - ie, kierunek niech będzie tajemnicą No nigdy nie zgadniemy Piotrze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.02.2015 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 No nigdy nie zgadniemy Piotrze;) ja sie nawet nie wychylam zeby zgadywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 08.02.2015 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 (edytowane) Ana, a zmieściło by się coś takiego? Skrzydło dzienne + skrzydło nocne. Zapomniałąm dorysować schodów, ale one w tym holu do jadalni by były przytulone do ściany pokoju jednego z chłopaków. P.S. Już zmieniłam obrazek na ten ze schodami. Tak sobie myślę, ze jeszcze opis by się przydał. Garaż wymiary wew. ok.7x6 Pomieszczenie Ogrodowe ok. 3x6 Pokój pomiędzy łazienkami to gabinet. Obok wiatrołapu, po prawej jest garderoba. Powyżej garderoby, ten wąski prostokąt, to wc z prysznicem. Pokoje chłopców takiej samej wielkości i wszystkie z wyjściem na taras basenowy Wasza sypialnia także z wyjściem na ów taras, a także z własną łazienką. Wzdłóż długiej ściany szafa, ale naprzeciw wejścia moze być okno zachodnie a pod nim siedzisko (leżanka) lub biurko/toaletka. Edytowane 8 Lutego 2015 przez moniss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 08.02.2015 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Moniss - skończę wersję Chloe i biorę się za Twoją - też bardzo fajnahttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0wink.gif no nie nadążam z rysowaniem w AC (on mnie ale uczy cierpliwości:stirthepot:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 08.02.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 מרכבה - tracisz wiarę, a to nie dobrze nie tracę, tylko przypominam, że do finału to nie prowadzi- chyba że przez przerobienie nastu rozwiązań, przyjdzie ten właściwy, czyli prosty bez nadmiaru. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=303391&d=1423426457 bardzo ciekawa koncepcja, dla konstrukcji dobra, dach prosty dość wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.02.2015 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 nie tracę, tylko przypominam, że do finału to nie prowadzi- chyba że przez przerobienie nastu rozwiązań, przyjdzie ten właściwy, czyli prosty bez nadmiaru. bardzo ciekawa koncepcja, dla konstrukcji dobra, dach prosty dość wyjdzie Mnie też się podoba koncepcja Moniss. Ps. jeśli wolisz swoją wersję, to możesz też wyrównać ścianę kuchni i pokoju - nie będziesz miała sofy ogrodowej w zagłębieniu ale dach wyjdzie tańszy i prostszy jw:yes: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d2b901014bfe.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 08.02.2015 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 ... faktycznie to " dom tysiąca koncepcji " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 08.02.2015 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 "...tysiąca i jednej nocy..." , też.... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.02.2015 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 ... faktycznie to " dom tysiąca koncepcji " Hihi,pamiętam, jak rysowałam nasz projekt - najpierw na kartkach, potem razem z projektantką - dużo było tych pomysłów ale jeśli ta mnogość spowoduje, że wybierze się optymalne rozwiązania, rozrachunek wychodzi na plus:) Oby tylko dom Any powstał - działka jest - warto działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 08.02.2015 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Nie śmiej się Łukasz:cool: Na Was - architektów - przyjdzie też czas;) Ale muszę ogarnąć co i jak chcę, a gotowcami nie mogę się posiłkować, bo takich dużych nie ma. Poza tym muszę się w końcu wykazać przed moim ślubnym, skoro mi taka nazwę dla domu wymyślił Chloe - wyrównać nie chcę, bo pod zadaszeniem mają się znaleźć ogrodowe sofy - nawet zwiększyłam ten "uskok". Górą pójdzie taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 08.02.2015 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Oby tylko dom Any powstał . Nie no Chloe - tyle Waszej pracy miałoby pójść na marne? Wierzę, że powstanie "forumowy dom":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 08.02.2015 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 "...tysiąca i jednej nocy..." , też.... . O tak Piotr...zarwanej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.02.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Chloe - wyrównać nie chcę, bo pod zadaszeniem mają się znaleźć ogrodowe sofy - nawet zwiększyłam ten "uskok". Górą pójdzie taras Dobra, dobra, tak tylko sugeruję że by daszek się uprościł.Rozumiem wielkie love do sof - a niech tam dach kosztuje;) Kobiety, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrzgz 08.02.2015 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Orientuje sie ktoś może jaki jest dobry program do tworzenia projektu mieszkań? Chodzi mi o zaawansowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts