pestka56 01.03.2015 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.03.2015 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Przyjszłam i macham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 01.03.2015 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 cześć Anulko:) tośmy pogadały;) siedzę sobie w moich rysunkach, jutro od rana powrót do normy - szkoła, przedszkole...powinnam już spać Ale chyba uda nam się kolejny wypad narciarski - trzymajcie kciuki! Bardzo się cieszę, a dzieciaki szaleją Kto był w Zieleńcu? Będzie tam jeszcze śnieżnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.03.2015 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Jakas zdupniała ostatnio jestem.. Sorki Patrzę sobie na to co tu uskuteczniacie i az przebieram nogami, co na to architekt odpowie. Ile trwa taki proces twórczy ? Mam tu na forum, taka cichą kumpelę. Ma rewelacyjny dom. Dziwny ale ciekawy. Jest z Twoich okolic wiec jak chcesz to moge podpytać o namiar na architektów, którzy robili jej projekt. Była z nich bardzo zadowolona, bo zrobili jej dokładnie tak jak chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.03.2015 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 PS. Wejdź do mnie jutro. Będę częstowała cukierkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 02.03.2015 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Aniu, zakładam na proces twórczy dobrych kilka miesięcy:) Oczywiście chciałabym już i natychmiast, bo jestem niecierpliwa,ale szczęśliwie nie ma pośpiechu, będę cierpliwa, postaram się wszystko przemyśleć i 500 razy sprawdzić zanim ostatecznie zaakceptuję (-my) Czekam na marcowy plan - nie wiem, czy to 5 wyłożenie, czy już zatwierdzenie, muszę dopytać w urzędzie:) ps-byłam i zjadłam - MNIAM!! A namiary poproszę, jeśli to nie problem:) Ciekawa jestem tego domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.03.2015 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 No to poczekamy te kilka miesięcy tylko co będziemy wtedy rysować ? Może bude dla psa przerobimy w 157 wariantach ...? Co do kontaktu. Musze do niej zadzwonić i zapytać o namiary bo nie ma dziennika na forum. Jeśli będziesz chciała, to mogę zapytać czy by się zgodziła na małe odwiedziny twojej szanownej osoby co bys sobie dokładnie wszystko poogladała Zawsze stawiałam tort, flaszkę i kiełbasę ale w tym roku to raczej smutny jubileusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 02.03.2015 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Na stronie architekta powinien być jej dom, to sobie zobaczę dzięki:) czemu smutny? dużo uśmiechu, miłości, winko i będzie dobrze:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.03.2015 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Ok to zapytam i poproszę o namiary A smutny bo czuje jak ten czas zapier.....i posuwa mnie bezlitośnie Ja nie pijąca to i nie mam jak się zresetować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 02.03.2015 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Ja nie pijąca to i nie mam jak się zresetować to zupełnie jak ja, wiem co czujesz;) Ale nie smuć się - ja zawsze w dniu urodzin sobie mówię - jeszcze drugie tyle przede mną, spoglądam wstecz i wtedy widzę ogrom tych lat, które minęły - zatem jeszcze dużo przed nami:) Byle w zdrowiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.03.2015 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 ja zawsze w dniu urodzin sobie mówię - jeszcze drugie tyle przede mną Aniu, ale chyba jest jakaś granica tego pocieszania się, co ? Jestem w takim wieku, że te drugie tyle, nie musi byc juz tak oczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 02.03.2015 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Aniu, ale chyba jest jakaś granica tego pocieszania się, co ? Jestem w takim wieku, że te drugie tyle, nie musi byc juz tak oczywiste Tak - po 50-tce przestanę tak myśleć No proszę Cię Mari;) jak miałam 15 lat, to rzeczywiście nasz obecny wiek podchodził pod starość Ale teraz?? Jesteśmy tak samo młode jak 10 lat temu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.03.2015 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Foch jak stodoła :( jestem od Was sporo starsza i ciągle nie myślę, że mi się czas kurczy, chociaż w ogrodzie już niektórych roślin naprwdę okazałych nie zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 02.03.2015 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 haha, nie fochaj się Kasieńko:) właśnie piszę, że my bardzo młode, to Ty musisz być młoda:) A co mam powiedzieć o moich roślinach, które zasadzę dopiero za rok, dwa? Aaaa....jak kupię żółwia, to też nie dożyję jego dorosłości:lol2:Moja śp babcia ukochana zmarła w wieku 82 lat, a kilka miesięcy wcześniej popijałyśmy winko, paliłyśmy i opowiadałyśmy same sprośne kawały:lol2: Trzeba być młodym duchem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 02.03.2015 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Foch jak stodoła :( jestem od Was sporo starsza i ciągle nie myślę, że mi się czas kurczy, chociaż w ogrodzie już niektórych roślin naprwdę okazałych nie zobaczę. Kasiu, strasznie to zabrzmiało, nie sadź tych roślin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 02.03.2015 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 (edytowane) Tak - po 50-tce przestanę tak myśleć No proszę Cię Mari;) jak miałam 15 lat, to rzeczywiście nasz obecny wiek podchodził pod starość Ale teraz?? Jesteśmy tak samo młode jak 10 lat temu:D OK ale właśnie zatrudniłem pracownicę która potrafi powiedzieć " No taki starszy ma ze 30 lat , na pewno nie uczył się jeszcze informatyki .... " I co ? Mam ją : - ubić ? - zamordować ? - zadusić ?? Edytowane 2 Marca 2015 przez Zdun Darek B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.03.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 OK ale właśnie zatrudniłem pracownicę która potrafi powiedzieć " No taki starszy ma ze 30 lat , na pewno nie uczył się jeszcze informatyki .... " I co ? Mam ją : - ubić ? - zamordować ? - zadusić ?? Przepraszam, że pytam, ale ile lat ma to dziewczę ? A Ja bym najpierw poddusiła, zakopała i tam by ją szlag trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 02.03.2015 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 OK ale właśnie zatrudniłem pracownicę która potrafi powiedzieć " No taki starszy ma ze 30 lat , na pewno nie uczył się jeszcze informatyki .... " I co ? Mam ją : - ubić ? - zamordować ? - zadusić ?? najpierw potorturuj trochę niech przeprosi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 02.03.2015 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Zdunie my też kiedyś tacy byliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 02.03.2015 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Ha! Czuć się młodo to jedno a ja z 3 z przodu otwieram kurierowi a ten się pyta czy jest w domu ktoś dorosły A zawsze znajdą się rośliny które będą najpiękniejsze dopiero w kolejnych pokoleniach - grunt by te pokolenia pamiętamy kto je sadzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts