Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rysuję dom-zwariowałam, bo się kompletnie nie znam–moja droga do proj.indywidualnego

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć Anulko:):bye:

tośmy pogadały;) siedzę sobie w moich rysunkach, jutro od rana powrót do normy - szkoła, przedszkole...powinnam już spać;)

Ale chyba uda nam się kolejny wypad narciarski - trzymajcie kciuki! Bardzo się cieszę, a dzieciaki szaleją:D Kto był w Zieleńcu? Będzie tam jeszcze śnieżnie?:D

Jakas zdupniała ostatnio jestem..

Sorki :rolleyes:

Patrzę sobie na to co tu uskuteczniacie i az przebieram nogami, co na to architekt odpowie.

Ile trwa taki proces twórczy ?

Mam tu na forum, taka cichą kumpelę.

Ma rewelacyjny dom. Dziwny ale ciekawy.

Jest z Twoich okolic wiec jak chcesz to moge podpytać o namiar na architektów, którzy robili jej projekt. Była z nich bardzo zadowolona, bo zrobili jej dokładnie tak jak chciała.

Aniu, zakładam na proces twórczy dobrych kilka miesięcy:) Oczywiście chciałabym już i natychmiast, bo jestem niecierpliwa,ale szczęśliwie nie ma pośpiechu, będę cierpliwa, postaram się wszystko przemyśleć i 500 razy sprawdzić zanim ostatecznie zaakceptuję (-my):)

Czekam na marcowy plan - nie wiem, czy to 5 wyłożenie, czy już zatwierdzenie, muszę dopytać w urzędzie:)

ps-byłam i zjadłam - MNIAM!!:D

A namiary poproszę, jeśli to nie problem:) Ciekawa jestem tego domu:)

No to poczekamy te kilka miesięcy tylko co będziemy wtedy rysować ?

Może bude dla psa przerobimy w 157 wariantach ...? ;)

Co do kontaktu.

Musze do niej zadzwonić i zapytać o namiary bo nie ma dziennika na forum.

Jeśli będziesz chciała, to mogę zapytać czy by się zgodziła na małe odwiedziny twojej szanownej osoby co bys sobie dokładnie wszystko poogladała :)

Zawsze stawiałam tort, flaszkę i kiełbasę ale w tym roku to raczej smutny jubileusz ;)

Ja nie pijąca to i nie mam jak się zresetować :bash:

to zupełnie jak ja, wiem co czujesz;)

Ale nie smuć się - ja zawsze w dniu urodzin sobie mówię - jeszcze drugie tyle przede mną, spoglądam wstecz i wtedy widzę ogrom tych lat, które minęły - zatem jeszcze dużo przed nami:) Byle w zdrowiu!

Aniu, ale chyba jest jakaś granica tego pocieszania się, co ?:lol2:

Jestem w takim wieku, że te drugie tyle, nie musi byc juz tak oczywiste :(

Tak - po 50-tce przestanę tak myśleć:lol2:

No proszę Cię Mari;) jak miałam 15 lat, to rzeczywiście nasz obecny wiek podchodził pod starość:) Ale teraz?? Jesteśmy tak samo młode jak 10 lat temu:D

haha, nie fochaj się Kasieńko:) właśnie piszę, że my bardzo młode, to Ty musisz być młoda:) A co mam powiedzieć o moich roślinach, które zasadzę dopiero za rok, dwa? Aaaa....jak kupię żółwia, to też nie dożyję jego dorosłości:lol2:

Moja śp babcia ukochana zmarła w wieku 82 lat, a kilka miesięcy wcześniej popijałyśmy winko, paliłyśmy i opowiadałyśmy same sprośne kawały:lol2: Trzeba być młodym duchem:D

Tak - po 50-tce przestanę tak myśleć:lol2:

No proszę Cię Mari;) jak miałam 15 lat, to rzeczywiście nasz obecny wiek podchodził pod starość:) Ale teraz?? Jesteśmy tak samo młode jak 10 lat temu:D

OK ale właśnie zatrudniłem pracownicę która potrafi powiedzieć " No taki starszy ma ze 30 lat , na pewno nie uczył się jeszcze informatyki .... "

I co ?

Mam ją :

- ubić ?

- zamordować ?

- zadusić ??

Edytowane przez Zdun Darek B

OK ale właśnie zatrudniłem pracownicę która potrafi powiedzieć " No taki starszy ma ze 30 lat , na pewno nie uczył się jeszcze informatyki .... "

I co ?

Mam ją :

- ubić ?

- zamordować ?

- zadusić ??

Przepraszam, że pytam, ale ile lat ma to dziewczę ?

A Ja bym najpierw poddusiła, zakopała i tam by ją szlag trafił ;)

I co ?

Mam ją :

- ubić ?

- zamordować ?

- zadusić ??

:lol2::rotfl:

najpierw potorturuj trochę:D niech przeprosi:lol2: