Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rysuję dom-zwariowałam, bo się kompletnie nie znam–moja droga do proj.indywidualnego

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kuźwa, kuźwa, kuźwa !!!!!

Kolejna próba :bash:

[ATTACH=CONFIG]307986[/ATTACH]

A teraz widzą ?

http://freshome.com/2014/06/18/perfect-merger-art-design-contemporary-apartment-brazil/

Ciekawa jestem, czy jak zobaczysz resztę fotek, to klimat nadal będzie Ci odpowiadał?

Anula - ale pasuje do Ciebie to wnętrze:D Nie dziwię Ci się, że mogłabyś tam zamieszkać - dom jest bardzo ciekawie urządzony - niby wszystkiego za dużo, ale nieprawdopodobnie spójnie! Dla mnie zdecydowanie zbyt mroczno;)

Kasiu - masz rację z sofami, ale akurat na wcześniejszych zdjęciach, które wkleiłaś wszędzie sofy były tak samo, za wyjątkiem zdjęcia z filmem, zatem, przy zachowaniu ustawienia z początkowych zdjęć - aby zobaczyć film - należy się przemeblować. A ja jak ognia próbuję tego uniknąć:) (choć uwielbiam przemeblowania i u nas ciągle coś przestawiam;) Ale nie chciałabym MUSIEĆ!

Ale masz rację - mieszkanie jest niewątpliwie ciekawie zaaranżowane, a pomysł ze ścianą świetny:)

edit: przestrzeń wykorzystana w 100% - widać, że ktoś przemyślał każdy kąt;)

Idę oglądać Wasze pozostałe linki;)

edit: Mari -znam ten dom z tejże gazety, tylko się utwierdziłam, ale doskonale pamiętam przeszklenie nad kuchnią. Świetny dom i strasznie podoba mi się kwadratowy stół - wrzucam sobie do przemyśleń:D

Edytowane przez ana289

Te betonowe kasetony? Bo to pewnie tak zaprojektowane wylewki sufitowe.

Medal za nazwę :)

Różne dziwności są, ale takich, żeby np. nakleić na suficie raczej nie spotkałam. Ciekawe co to robi z akustyką w pomieszczeniu?

http://www.decomania.pl/pl/c/Dekoracje-scian_Panele-scienne-3D/291

Wiszisz Pestko, a to co wkleiłas juz mnie tak nie grzeje.

Sztuczne to takie i nie za fajnie wyglada w pokazanych pomieszczeniach.

Moze gdyby to fajnie wkomponowac w jakieś majestatyczne, wielkie, zapierające dech w cycorach, wnętrza to efekt był by lepszy.

Ja prosta dziewczyna jestem, wytłoczki tudzież kwatery dla jaskółek w wersji ordynarny loft, przemawiają do mnie bardziej.

Toż przeca podpierałam kwestię, że takich nie widziałam.

Niestety jak Ci wpadnie do głowy mieć takie w domu, to będziesz musiała mocno rzemieślników nacisnąć, żeby takie wyprodukowali. No, i jeszcze odpowiednio wysoko te sufity muszą być.

I zaplusowałaś kochana!

Napisałaś, że jak mi wpadnie do głowy robić takie w domu...a nie, że jesli będe miała kiedyś dom :hug::hug::hug::hug::hug:

Łzy wzruszenia zalewaja mi klawiaturę i ...herbatniki co je właśnie wpierniczam :)

A tej mądrości narodu (nie wiem jakiego) nie znałam :o

Pomódlmy się o to :)

A u mnie szykuja się zmiany.

Podjęłam pewne decyzje i pre ostro do przodu.

Nie popuszczę !

Idę do szkoły, zmieniam zawód, robię egzamin państwowy i otwieram własny byznes :)

SORKI ANIU za prywatkę :hug: