pestka56 10.03.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Tam są 2 konstancińskie To który, ten co ma plan i więcej zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.03.2015 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Kuźwa, kuźwa, kuźwa !!!!! Kolejna próba [ATTACH=CONFIG]307986[/ATTACH] A teraz widzą ? http://freshome.com/2014/06/18/perfect-merger-art-design-contemporary-apartment-brazil/ Ciekawa jestem, czy jak zobaczysz resztę fotek, to klimat nadal będzie Ci odpowiadał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.03.2015 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Napisałam przecie, że KONSTANCIN JEZIORNA ! Ten drugi ma tylko KONSTANCIN. Zreszta , wszystkie sa miłe dla oka lubiącego nowoczesna architekturę. Ide popatrzeć na twój link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.03.2015 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Obejrzałam. Jaki tam misz masz ! Matko i córko...ale pasuje Podoba mi się. Moja kolorystyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 10.03.2015 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 (edytowane) Anula - ale pasuje do Ciebie to wnętrze:D Nie dziwię Ci się, że mogłabyś tam zamieszkać - dom jest bardzo ciekawie urządzony - niby wszystkiego za dużo, ale nieprawdopodobnie spójnie! Dla mnie zdecydowanie zbyt mroczno;) Kasiu - masz rację z sofami, ale akurat na wcześniejszych zdjęciach, które wkleiłaś wszędzie sofy były tak samo, za wyjątkiem zdjęcia z filmem, zatem, przy zachowaniu ustawienia z początkowych zdjęć - aby zobaczyć film - należy się przemeblować. A ja jak ognia próbuję tego uniknąć (choć uwielbiam przemeblowania i u nas ciągle coś przestawiam;) Ale nie chciałabym MUSIEĆ! Ale masz rację - mieszkanie jest niewątpliwie ciekawie zaaranżowane, a pomysł ze ścianą świetny:) edit: przestrzeń wykorzystana w 100% - widać, że ktoś przemyślał każdy kąt;) Idę oglądać Wasze pozostałe linki;) edit: Mari -znam ten dom z tejże gazety, tylko się utwierdziłam, ale doskonale pamiętam przeszklenie nad kuchnią. Świetny dom i strasznie podoba mi się kwadratowy stół - wrzucam sobie do przemyśleń Edytowane 10 Marca 2015 przez ana289 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.03.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 No to teraz Ja chyba znów tam pójde bo za cholerę nie wiem o jaki stół chodzi Tak. Pieprznik to Ja i pewnie dlatego mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.03.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Zapomniałam napisac o jednym niewątpliwym bajerze w tym "moim" cygańskim domu.Rozwaliły mnie wytłoczki na jajka!Rewelka.Jak osiagnąć taki efekt ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 10.03.2015 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 (edytowane) jakie wytłoczki? idę oglądać nie widzę Edytowane 10 Marca 2015 przez ana289 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.03.2015 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Sufit jest z wytłoczek na jajka...chyba kwadratowe ale zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 10.03.2015 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 nie wpadłabym na to porównanie:lol2: ale pasuje:) a ja szukałam wytłoczek na stoliczkach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.03.2015 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 A że stoliczków jest kilka to..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 10.03.2015 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Napisałam przecie, że KONSTANCIN JEZIORNA ! Marimag, na sprzedaż jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.03.2015 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Te betonowe kasetony? Bo to pewnie tak zaprojektowane wylewki sufitowe. Medal za nazwę Różne dziwności są, ale takich, żeby np. nakleić na suficie raczej nie spotkałam. Ciekawe co to robi z akustyką w pomieszczeniu? http://www.decomania.pl/pl/c/Dekoracje-scian_Panele-scienne-3D/291 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.03.2015 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Lulla, ale że co ????????? Konstancin ? CAŁY ?????????????????? Za miętka w uszach jestem Biere medal...tylko jaki ? Stawiam, że to gites majonez miejscówka dla jaskółek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.03.2015 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Wiszisz Pestko, a to co wkleiłas juz mnie tak nie grzeje.Sztuczne to takie i nie za fajnie wyglada w pokazanych pomieszczeniach.Moze gdyby to fajnie wkomponowac w jakieś majestatyczne, wielkie, zapierające dech w cycorach, wnętrza to efekt był by lepszy.Ja prosta dziewczyna jestem, wytłoczki tudzież kwatery dla jaskółek w wersji ordynarny loft, przemawiają do mnie bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.03.2015 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Toż przeca podpierałam kwestię, że takich nie widziałam. Niestety jak Ci wpadnie do głowy mieć takie w domu, to będziesz musiała mocno rzemieślników nacisnąć, żeby takie wyprodukowali. No, i jeszcze odpowiednio wysoko te sufity muszą być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.03.2015 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 I zaplusowałaś kochana! Napisałaś, że jak mi wpadnie do głowy robić takie w domu...a nie, że jesli będe miała kiedyś dom :hug::hug: Łzy wzruszenia zalewaja mi klawiaturę i ...herbatniki co je właśnie wpierniczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.03.2015 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Bo będziesz i już. Nie ma tak, żeby wszystko kręciło się w jedną stronę Mówiłam Ci (?), szczęście nie świnia po północy się odwróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.03.2015 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 A tej mądrości narodu (nie wiem jakiego) nie znałam Pomódlmy się o to A u mnie szykuja się zmiany. Podjęłam pewne decyzje i pre ostro do przodu. Nie popuszczę ! Idę do szkoły, zmieniam zawód, robię egzamin państwowy i otwieram własny byznes SORKI ANIU za prywatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.03.2015 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 To powiedzenie brydżystów. Trzymam kciuki za realizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts