Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rysuję dom-zwariowałam, bo się kompletnie nie znam–moja droga do proj.indywidualnego

Recommended Posts

Mari, bardzo, bardzo trzymam kciuki!!! Zdawaj ten egzamin państwowy (choć nie wiem z czego) i realizuj postanowienia. I zbuduj w przyszłości ten dom.

Gdy u mnie okazało się, że budowę domu muszę odroczyć, wściekłam się i żeby nie poddać się marazmowi ...poszłam na studia podyplomowe. Nauka to dobry sposób na zabicie złych myśli. POWODZENIA!!! :)

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Marto :hug:

Aż tak ambitna jak Ty to nie jestem.

To raptem kurs...tylko kurs.

Chęci mam, zaparcie w sensie upór ;) mam tylko boje się wszystkiego.

Kurs trwa rok i naprawde woele daje, ale musze sie tu jakos logistycznie poustawiać.

Pierwszy problem to kasa.

Kurs jest drogi (jak dla mnie).

Druga sprawa, co z dziećmi w czasie gdy będe balowała.

Wsparcia rodziny nie mam i poparcia dla pomysłu też nie :(

Bez sensu, usłyszałam :bash:

Nie ma to jak rodzinka FUCK !!!

Do szkoły czyli do zawodu nie wrócę. No way! Nie za taka kasę, poza tym, kazdy normalny dyro, wywali mnie na zbity pysk jak będe pracowała tydzień a trzy będe na zwolnieniu na moje wiecznie chorujące dzieci.

Nie jest tajemnicą, że mam dzieciaków sporo i sa niepełnosprawne. Musze jakoś się wpasowac z fachem w tryb naszego zycia.

Wszystko mam przemyślane i poukładane w głowie, tylko żeby kasę na kurs wykombinować no i opieke dla dzieciaków :bash:

Aaaaa....Planuję sie zrobic FLORYSTĄ :) i z tego ten egzamin.

Witam się z Wami zimowo - tak nam było mroźno

11017165_891419964242572_3981297989461759815_n.jpg?oh=a36689304893fe41c49dfb83ee2fb3e8&oe=55B80435&__gda__=1438228575_655ba8b19a42c092f16d61e8c6027b7f;)

ale też cudnie! dzieci wreszcie ulepiły prawdziwego bałwana:lol2:

Domi - witaj kochana siostro:D Codziennie szukam Cię u Ciebie w wątku, a Ty tutaj;)

Nie mów mi tylko, że od wczoraj szukasz ostatniej wersji naszego domu:lol2: (chociaż miałaś prawo się pogubić, wybaczam, bo ja chyba sama nie wiem, gdzie jest ostatnia wersja)

Daj znać, jak nie znajdziesz - wkleję dla Ciebie raz jeszcze:)

Justynko:hug: też za Wami tęskniłam!!

nie wiem, czy Elfir nie wywali mojego wątku z tego działu - bo chyba w najbliższym czasie będzie o wszystkim i o niczym;)

Nie rysuję nowych domów, nawet nie otwieram cada, żeby nie kusić;) MPZP powinien być zatwierdzony na cito dopiero w okolicy lipca. Dopiero wtedy podejdę do architekta. A do tego czasu?..

- schody ustalone, kominek prawie, kuchnia ustalona, piętro jakoś też. Programu do wizek nadal nie mam - no nie ma co robić:lol2:

Justynko, Domi - specjalnie dla Was - ostatnia wersja z raczej gotową kuchnią:)

http://i4.photobucket.com/albums/y145/ana289/0001_zpsl93snedu.jpg

drewniane wertikale zamierzam zamknąć w narożniku garderoby:D

Dzięki zamianie wiatrołapu z garderobą powstała spiżarnia, której nie potrzebuję, ale wykorzystam na segregowane odpady, może miotły:)

Cieszę się natomiast z dodatkowej przechowali obok wc:)