martahp 11.03.2015 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Mari, bardzo, bardzo trzymam kciuki!!! Zdawaj ten egzamin państwowy (choć nie wiem z czego) i realizuj postanowienia. I zbuduj w przyszłości ten dom. Gdy u mnie okazało się, że budowę domu muszę odroczyć, wściekłam się i żeby nie poddać się marazmowi ...poszłam na studia podyplomowe. Nauka to dobry sposób na zabicie złych myśli. POWODZENIA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.03.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Dzięki Marto Aż tak ambitna jak Ty to nie jestem. To raptem kurs...tylko kurs. Chęci mam, zaparcie w sensie upór mam tylko boje się wszystkiego. Kurs trwa rok i naprawde woele daje, ale musze sie tu jakos logistycznie poustawiać. Pierwszy problem to kasa. Kurs jest drogi (jak dla mnie). Druga sprawa, co z dziećmi w czasie gdy będe balowała. Wsparcia rodziny nie mam i poparcia dla pomysłu też nie Bez sensu, usłyszałam Nie ma to jak rodzinka FUCK !!! Do szkoły czyli do zawodu nie wrócę. No way! Nie za taka kasę, poza tym, kazdy normalny dyro, wywali mnie na zbity pysk jak będe pracowała tydzień a trzy będe na zwolnieniu na moje wiecznie chorujące dzieci. Nie jest tajemnicą, że mam dzieciaków sporo i sa niepełnosprawne. Musze jakoś się wpasowac z fachem w tryb naszego zycia. Wszystko mam przemyślane i poukładane w głowie, tylko żeby kasę na kurs wykombinować no i opieke dla dzieciaków Aaaaa....Planuję sie zrobic FLORYSTĄ i z tego ten egzamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 11.03.2015 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Oj, nie wiem, czy to dobry pomysł z tą florystyką. Wysyłam priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.03.2015 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 A co tu tak cicho ????????????????Czyżby chałupa juz się stawiała ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 14.03.2015 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 A co tu tak cicho ???????????????? Czyżby chałupa juz się stawiała ?????? Ania,pisała że wyjeżdża na 5 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.03.2015 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Jakoś nie zarejestrowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 14.03.2015 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Jakoś nie zarejestrowałam Bo to było na wątku związanym z licytacją i fantami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.03.2015 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 To juz wiem, dlaczego nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Czy mogłabym prosic wszystkich MISTRZÓW architektury do mojego watku ? Będe wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domi-nikka 16.03.2015 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Wieki mnie nie było i cieszę się, że znów jestem Ana, siostro, idę szukać strony, na której będę mogła zobaczyć ostatnie doniesienia o Twoim projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 17.03.2015 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Witam się z Wami zimowo - tak nam było mroźno ale też cudnie! dzieci wreszcie ulepiły prawdziwego bałwana:lol2: Domi - witaj kochana siostro:D Codziennie szukam Cię u Ciebie w wątku, a Ty tutaj;) Nie mów mi tylko, że od wczoraj szukasz ostatniej wersji naszego domu:lol2: (chociaż miałaś prawo się pogubić, wybaczam, bo ja chyba sama nie wiem, gdzie jest ostatnia wersja) Daj znać, jak nie znajdziesz - wkleję dla Ciebie raz jeszcze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 17.03.2015 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 tak się cieszę że wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 17.03.2015 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Justynko:hug: też za Wami tęskniłam!! nie wiem, czy Elfir nie wywali mojego wątku z tego działu - bo chyba w najbliższym czasie będzie o wszystkim i o niczym;) Nie rysuję nowych domów, nawet nie otwieram cada, żeby nie kusić MPZP powinien być zatwierdzony na cito dopiero w okolicy lipca. Dopiero wtedy podejdę do architekta. A do tego czasu?.. - schody ustalone, kominek prawie, kuchnia ustalona, piętro jakoś też. Programu do wizek nadal nie mam - no nie ma co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 17.03.2015 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 no nie żartuj,kuchnia ustalona? ale czyja ? umknęła mi Twoja kuchnia, serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 17.03.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 No to ustalone więcej niż u większości którzy już budują, ciekawe co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.03.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Chlebem, sola i grzańcem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 17.03.2015 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Chlebem, sola i grzańcem ! mówisz masz http://static1.menstream.pl/i/art/211/199123_big.jpg Witaj Marihttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0drinks.gif Bejaro - no przesz mówię, że będzie nuda:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.03.2015 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 To Ja ciebie tym witam a nie żadam, żebys Ty mnie podejmowała Nudy nie będzie. Zawsze mozemy popatrzeć na plany na drugi i trzeci dom bo nie wiem czy wiesz, ale podobno ten pierwszy to dla wroga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 17.03.2015 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Justynko, Domi - specjalnie dla Was - ostatnia wersja z raczej gotową kuchnią http://i4.photobucket.com/albums/y145/ana289/0001_zpsl93snedu.jpg drewniane wertikale zamierzam zamknąć w narożniku garderoby:D Dzięki zamianie wiatrołapu z garderobą powstała spiżarnia, której nie potrzebuję, ale wykorzystam na segregowane odpady, może miotły:) Cieszę się natomiast z dodatkowej przechowali obok wc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.03.2015 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 To ja Ci zaraz namiącham The White House by Eleanna Horti Nie chodzi o to, że białe i czarne, że stopnie cienkie jak plasterki sera. Układ – komin + schody elegancko zawinięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts