kjuta 12.05.2015 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 marimag uśmiałam się z opowiastki swoją droga ile człowiek moze się dokształcić ) ana szufelki to już przeżytek, tak jak Emi pisze vroom lepszy ) monnis system hide a hous dużo droższy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 12.05.2015 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 bosh...dziewczyny, o czym Wy piszecie? jakie vroomy? jakie szufelki (widziałam je na zdjęciach pod hasłem OC) I znów wychodzi, żem bambera, bo ja mam miotełkę z włosiem i plastikową szufelkę I tyż działa:lol2: No idę czytać i oglądać - dziękuję Wam:) Czy te szufelki korytarzowo-wiatrołapowe to się same zasysają? Gdzie i jak się włącza taką szufelkę? A odkurzacz? - jeśli w każdym otworze miałabym wąż, to włącznik powinien być obok każdego takiego gniazda? Nie ogarniam tej techniki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 12.05.2015 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 szufeka ma jakiś guziczek, jakoś sie go nogą uruchomia czy jak - nie mam żadnej, bo nie mam żadnej miotły w domu:lol2: wąż odpala sie kiedy sie go wsadzi do gniazda. Może być też włącznik w rurze, możesz mieć też tam regulacje mocy ssania Ja sobie nie wyobrażam nie mieć pilota do sterowania odkurzaczem w uchwycie rury - czy to OC czy tradycyjnym, zanim dom zbudujesz technika pojdzie jeszcze do przodu, więc na razi sobie głowy zbytnio tym nie zajmuj aaaa i są takie odkurzacze które mają wyrzut kurzu do kanalizacji, syfu nie musisz na oczy widzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 12.05.2015 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 ło matko! mam tylko nadzieję, że tą stroną domu zajmie się mój mąż, bo inaczej na zwykłej miotle będę lataćhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0wacko2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 12.05.2015 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 a Twój mąż nie robi odkurzaczy? mi go instalowali ci sami ludzie co robili ogrzewanie z pompą ciepła i reku. Odkurzacz gratis montowali. do odkurzacza jest pełno róznych fajnych przystawek o których napiszę, jak będziesz bliżej budowy domu teraz czekam na kibelek chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 12.05.2015 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Nic nie słyszałam, żeby robił odkurzacze - siedzą w odzyskach ciepła:) A łazienka chłopców gotowa - jest od północy, wymyśliłam sobie w tych pomieszczeniach północnych takie wąskie okna - nie wiem, czy mądrze;) http://i4.photobucket.com/albums/y145/ana289/5_zpsehi8xj3j.jpg http://i4.photobucket.com/albums/y145/ana289/4_zpsa4mr5tx0.jpg http://i4.photobucket.com/albums/y145/ana289/2_zps7hlxxwkf.jpg http://i4.photobucket.com/albums/y145/ana289/3_zpsygwbalgs.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 12.05.2015 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 ana szufelki to już przeżytek, tak jak Emi pisze vroom lepszy ) monnis system hide a hous dużo droższy ? Też jakoś nie widzę nic specjalnego w automatycznej szufelce i bardziej skłaniam się do vrooma. A koszt hida-a-hose większy co najmniej o dodatkowe węże. Latem będę zbierała wyceny na różne systemy odkurzaczy, to będę wiedziała dokładnie jakie są różnice cenowe. Tutaj linki z opiniami dwóch osób które mają odkurzacze centralne. Dwa różnej wielkości domy, dwa różne systemy: hide-a-hose zwykły OC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 12.05.2015 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 marimag uśmiałam się z opowiastki swoją droga ile człowiek moze się dokształcić ) ana szufelki to już przeżytek, tak jak Emi pisze vroom lepszy ) monnis system hide a hous dużo droższy ? Wally Flex też super zamiast szufelki wisieć może nawet w szafie pod ręką zawsze razem z rurą. Ja mam zaplanowany w garderobie obskoczy też wiatrołap bo wąż ma 5m po rozciągnięciu. http://www.venton.eu/images/WallyFlex%20Kitchen.jpg W okolice zasięgu szufelki trzeba i tak okruchy przemieścić miotłą, a to tańsze niż wroom, nie ma się co psuć w w kasecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 12.05.2015 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 http://www.venton.eu/images/WallyFlex%20Kitchen.jpg oooo, a u nas na basenie takie wiszą.... i włosy suszą jak dobrze, że ja się buduję po Was moje drogie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 12.05.2015 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 oooo, a u nas na basenie takie wiszą.... i włosy suszą jak dobrze, że ja się buduję po Was moje drogie:lol2: Z tych basenowych powietrze w drugą stronę leci,reszta się zgadza też miałam takie skojarzenie jak zobaczyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 12.05.2015 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 łazienka zgrabnie wyszła, pokaż jeszcze rzut za każdym razem kiedy widze tego flexa tak wyeksponowanego zastanawiam sie gdzie ludzie mają mózg, przecież to paskudnie wygląda . Chociaż tej kuchni już nic nie zaszkodzi Ale bajer sam w sobie bardzo fajny, ukryty w szafce gdzieś pod ręką. Sama pewnie zamiast vrooma go kupię, bo 3 razy tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 12.05.2015 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 (edytowane) łazienka zgrabnie wyszła, pokaż jeszcze rzut za każdym razem kiedy widze tego flexa tak wyeksponowanego zastanawiam sie gdzie ludzie mają mózg, przecież to paskudnie wygląda . Chociaż tej kuchni już nic nie zaszkodzi Ale bajer sam w sobie bardzo fajny, ukryty w szafce gdzieś pod ręką. Sama pewnie zamiast vrooma go kupię, bo 3 razy tańszy. Mam podobne odczucia...i plany Vroomy z wężem 5-7 m kosztują od 670 do ponad 1000zł, a to 4-metrowe brzydactwo nieco ponad 300zł, ale ukryte w szafie czy szafce już nie będzie szpeciło, a oszczędności niebagatelne W sumie mogliby producenci pomyśleć o jakimś lepszym wyglądzie. Za ładny wyglad z chęcią bym wtedy dopłaciła kilkadziesiat złociszy Ana, łazienka chłopkaów rewelacyjna - taka bardzo męska i ponadczasowa. Okno też jest świetne Edytowane 12 Maja 2015 przez moniss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 12.05.2015 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Okno w łazience super,pokaż drugą ścianę.Czy w tej łazience planujesz też prysznic? A flexa kupowałam na all... za 248 zł jeden będzie w garderobie a drugi pralni z zasięgiem do kotłowni tam mi jego wygląd nie przeszkadza. Pierwotnie miał być vroom pod zlewem w pralni bo nie chciałam gniazdka tylko właśnie wąż pod ręką, tym sposobem w szafce będą środki czystości i nic nie będzie przeszkadzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 12.05.2015 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 prysznic jest chyba tam koło kibelków. a te drzwi obok zakamuflowane to wejście do łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 12.05.2015 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 prysznic jest chyba tam koło kibelków. a te drzwi obok zakamuflowane to wejście do łazienki? No fakt koło drzwi taki zlicowany ze ścianą super nawet nie zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 12.05.2015 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Bejaro - prysznic jest, chyba 120x120, albo ciut szerszy. Obok małe grafitowe pomieszczenie ma mopy, zapasy kosmetyków, ręczników, itd. Może brudowniki pójdą też tam.Łazienka nie jest duża, ale myślę, że chłopcom taka wystarczy - nie sądzę, aby zapałali miłością do mycia i sprzątania;) Ale mieści wannę 170, wygodny prysznic i trochę szafek na kosmetyki:) http://i4.photobucket.com/albums/y145/ana289/6_zpsasm2jtyg.jpg http://i4.photobucket.com/albums/y145/ana289/7_zpsea0zntba.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 12.05.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 To do tego schowka idealnie pasują ukryte drzwi pomalowane w kolorze ściany..... Prysznic w takim wymiarze wystarczająco duży. Nie wiem jak duża różnica wiekowa pociech czytałam że niektórzy robią dwie umywalki w dziecięcych łazienkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 12.05.2015 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Są co 2 lata:) Ale dwie umywalki to jedna więcej do mycia:lol2: poza tym - musiałabym robić 3:lol2: A drzwi ukryte, chyba, że są bajońsko drogie, to mam w nosie - będą zwykłe, albo jakieś uchylne w ogóle bez framugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 12.05.2015 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Moje drzwi ukryte kosztowały 1599 z klamką framuga już pod tynkiem. Jedne właśnie do pralni prowadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 12.05.2015 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 taaaa wszystkie 3 oplute pastą do zębów zaschniętą na kamień. powodzenia Chyba, że oni starsi i już tak nie brudzą jak moja? schowek bardzo fajny, dałabym tam kosze koniecznie, wejdzie kilka będą mogli segregować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts