krzysztofpzlp11 25.12.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Witam wszystkich forumowiczów posiadam piec centralnego ogrzewania o mocy 0,8kw,mój metraż wynosi 75m a pompa to LFP 25POr40C. Problem polega na tym ze od niedawna grzejniki grzeją do polowy w całym mieszkaniu, jest ich 6 nawet gdy na piecu jest 60 stopni nadal są chłodne. Wszystkie grzejniki zostały dokladnie odpowietrzone jednak to nie pomogło. Proszę o jakas rade w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 25.12.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 tak jakby chodziło na grawitacji, może pompka uszkodzona? może wydawać dzwięki a nie koniecznie kręcić wirnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofpzlp11 25.12.2014 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Pomka kreci, dodam ze instalacja zrobiona jest w PCV jak grzejniki byly odpowietrzane to lała się. Taka dość gesta ciecz może są zapchane ? Tylko na to by wychodziło ze wszystkie są zapchane a nie wiem czy to jest możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gersik 25.12.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Wyczyść filtr przed pompą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofpzlp11 25.12.2014 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Nie posiadam filtrów przed pompa mam jedynie zawory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts