EZS 29.12.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 EZS... a komu jest żal zwalnianego prezesa... (tych górników) dostającego na łapę kole 100tyś zł. miesięcznie + chyba roczną odprawę.... można jeszcze wspomnieć o związkowcach kosztujących miliony... prezes dostaje to, co sobie wywalczył w umowie. Górnicy też dostają to, co sobie wywalczyli. Nie każdy jest prezesem. Oczywiście, że on kole w oczy, ale w masie oni kosztują więcej. Tylko o tym mówić jest niepolitycznie, bo od razu biedne serduszka się wzruszają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 29.12.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 "Sami sobie robimy "Wszyscy?Bo, że "zespołowo" - to zgoda!Naród w masie mamy głupi...Potrwa zanim zmądrzeje i zacznie wybierać tych, których powinien a przestanie głosować "przeciw" Ja już nie mogę czekać na zmądrzenie narodu.Dlatego postanowiłem zbierać na bilet.Tam w kilka lat mogę osiągnąć własna pracą to, czego tu nie udało się przez kilka dziesięcioleci. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 29.12.2014 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 "prezes dostaje to, co sobie wywalczył w umowie." .... a może raczej tyle co kolesie uchwalili.... Polityczne to było przyznanie czarnym insektom dotacji 16mln. zł. na budowę świątyni.... jak co roku...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.12.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 "prezes dostaje to, co sobie wywalczył w umowie." .... a może raczej tyle co kolesie uchwalili.... Polityczne to było przyznanie czarnym insektom dotacji 16mln. zł. na budowę świątyni.... jak co roku...??? Bah, a co, może z wiary??? Jak ludzie mówią, ze wierzą a sumieniem rządzą księża, to czystą polityką jest taka dotacja. Jakby kościoły puste stały, to nikt by im nie dał, bo by się nie opłaciło. Ale puste nie są, więc widocznie ludzie tego potrzebują. Za te pieniądze wiele miejsc pracy się nie stworzy. A nawet, to co- będzie 100 zadowolonych i co z tego? Kto o tym usłyszy. A za świątynię biskup w liście pochwali, mała kasa a zysk jaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 29.12.2014 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 EZS... przewrotna interpretacja... z taką to nawet brata Adolfa H. można wyświęcić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 29.12.2014 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 "Sami sobie robimy " Wszyscy? Bo, że "zespołowo" - to zgoda! Naród w masie mamy głupi... Potrwa zanim zmądrzeje i zacznie wybierać tych, których powinien a przestanie głosować "przeciw" Ja już nie mogę czekać na zmądrzenie narodu. Dlatego postanowiłem zbierać na bilet. Tam w kilka lat mogę osiągnąć własna pracą to, czego tu nie udało się przez kilka dziesięcioleci. Adam M.Jest to bardziej niż prawdopodobne. Naród sam z siebie nie zmądrzeje. Dzieci trzeba wychowywać a nie przechowywać. Za jakiś czas da to efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 29.12.2014 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 A starczy czasu na to wychowywanie, skoro co mądrzejsi, znający język się wynoszą. I dzieci wychowują tam?Selekcja negatywna...?Ech, temat na parę doktoratów:DWychowałem syna na porządnego. Szuka pracy. Długo. Cwaniaczki z tatusiami z szerokimi plecami dawno już mają...Mam posmarować? Ciekawe, co by młody powiedział...A tak odnośnie wycieczek naszej elyty... rozpisałem delegacje. 0,8358 za km. Tyle było za ministra Pola. Kto ciekaw, niech sprawdzi ile kosztował wtedy litr ON.I chciałbym iść na wybory i zagłosować na kogoś.A nie kolejny raz na mniejsze zło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 29.12.2014 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Moje sępy wyfrunęły już z gniazda.Fakt, że dopiero co...ZNOWU jestem wolny.I wiem co z tym zrobię... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 29.12.2014 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 ... Wychowałem syna na porządnego. Szuka pracy. Długo. Cwaniaczki z tatusiami z szerokimi plecami dawno już mają... Mam posmarować? Ciekawe, co by młody powiedział... Ty się chociaż nad tym zastanawiasz. Większość nawet nie pomyśli. Cienia wątpliwości. Małpy też nie mają wątpliwości. Banany należy zabierać. Nie zachęcam do bycia małpą ale do piętnowania takich postaw jak najbardziej. Jest stanowisko dla czyjegoś pociotka? Trzeba o tym mówić. Coś robić trzeba, bo inaczej niedługo żyć się w takiej małpiarni nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 29.12.2014 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Perm... obawiam się że to głos wołającego na puszczy. Komu mówić? Małpie ze jest małpą?Były wybory samorządowe. Obejrzałem je, że tak powiem, od d..y strony. Włos się jeży... już nawet nikt nie ukrywa, że to po prostu ciąg do koryta...Chyba nic tak nie deprawuje, jak władza. Mamy to w genach, czy co, do cholery? Nie wiem, nie jestem socjologiem... tyle ze musi głupi byłem, bo jak padała komuna sobie myślałem że naszym dzieciom będzie lepiej... gó... prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 29.12.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Perm... obawiam się że to głos wołającego na puszczy. Komu mówić? Małpie ze jest małpą? Były wybory samorządowe. Obejrzałem je, że tak powiem, od d..y strony. Włos się jeży... już nawet nikt nie ukrywa, że to po prostu ciąg do koryta... Chyba nic tak nie deprawuje, jak władza. Mamy to w genach, czy co, do cholery? Nie wiem, nie jestem socjologiem... tyle ze musi głupi byłem, bo jak padała komuna sobie myślałem że naszym dzieciom będzie lepiej... gó... prawda.Nie mamy wyjścia. Trzeba o tym gadać, pokazywać, nawoływać i świecić przykładem. Co nam pozostaje? Pogodzenie się z syfem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 29.12.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 No... niektórzy, i owszem, wołają.Efekt jest, a jakże. Wzrastająca ilość afer skutecznie zamiatanych pod dywan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 29.12.2014 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 eeee.... widać nikłe światełko... kilku prawych i sprawiedliwych lizusów wypadnie z polityki... tu i tam antyklerykalni prezydenci miast. Coś szykuje poseł Kotliński... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 29.12.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 No... niektórzy, i owszem, wołają. Efekt jest, a jakże. Wzrastająca ilość afer skutecznie zamiatanych pod dywan.Ale są ujawniane. To już coś. Są też piętnowane postawy aspołeczne. Małymi kroczkami ale w końcu coś się zaczyna zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 29.12.2014 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Mamy niby te same wnioski.... tylko trzeba przyspieszyć bo nam Adam ucieknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 29.12.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Do wyborów na bilet nie nazbieram.Za stary jestem na zmywak. Koryto coraz większe.Te ryje, które były przy nim pierwsze gdzieniegdzie pospadały... niżej ale są dalej przy korycie.Nowych jest mało.Mechanizmy zostały te same.Tylko dla "swoich".Zawsze kosztem ogółu. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 29.12.2014 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Cześć Adam.... kotki swoje byś osierocił? Czy bierzesz ze sobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 29.12.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Biorę, oczywiście! Nieważne ile to kosztuje... (paszport dla zwierzaka) Tak samo dobrze miałczą we wszystkich językach świata. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 29.12.2014 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Do wyborów jest jeszcze chwila więc piwko też zdążymy chyba wypić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 29.12.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Biorę, oczywiście! Nieważne ile to kosztuje... (paszport dla zwierzaka) Tak samo dobrze miałczą we wszystkich językach świata. Adam M.Chciałbym napisać, że będziesz gdzieś tam szczęśliwszy ale.... nie będziesz. Czemu, nie muszę pisać. Wiesz to równie dobrze jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts