adam_mk 29.12.2014 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Pewnie...Ból zostaje...A miało być tak pięknie.....Władam od bidy pięcioma językami.Mam 12 zawodów.Z głodu nie zdechnę! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 29.12.2014 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Pewnie... Ból zostaje... A miało być tak pięknie..... Władam od bidy pięcioma językami. Mam 12 zawodów. Z głodu nie zdechnę! Adam M. Nie zdechniesz. Do odważnych świat należy. Problem w tym, że prędzej czy później zaczniesz się zastanawiać czemu w Polsko nie może być tak normalnie. No niestety. Małpy jesteśmy. Banan, banan! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 30.12.2014 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Kawa mnie ożywia... nie banan! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 30.12.2014 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 "....A miało być tak pięknie..... Władam od bidy pięcioma językami. Mam 12 zawodów. Z głodu nie zdechnę!..." Nazbieram może z 10 zawodów.... ale na pomocnika z pewnością się nadaję.... szybko się uczę... więc mniej mnie na uwadze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 30.12.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Oczywiście!Ogadamy przy jakim piwie. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 30.12.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Emigracja była jest i będzie...Parę lat temu pierwsze małpy z Afryki ruszyły za cofającym się lodowcem, porzucając bananową krainę. Pełno nas na świecie, prawie drugie tyle. Co w tym złego? W kraju i tak nas za dużo...Dane statystyczne są dla statystyków. Ludzie nadal cisną się w izbach i gadanie, że nie ma mieszkań, nie ma na mieszkania, nie ma bułkę z masłem, to odwracanie kota ogonem. Przerzedzić trzeba... Będzie luźniej na parkingach przed supermarketami! Każdemu kto płacze, przydałaby się emigracja żeby zobaczył jak świat jest skonstruowany. Bo na razie wąska perspektywa na to nie pozwala. Pojedzie i jak już nieco ochłonie z zachwytu (lub obrzydzenia), zobaczy że w zasadzie nie ma różnic na jakie liczył. W sejmie kłócą się tak samo, dzieciaki takie same nieznośne, ludzie rodzą się i umierają podobnie. O zgrozo, oprócz płacenia diet dla darmozjadów z rządu, haraczu dla kleru, trzeba jeszcze na Królową łożyć! To dopiero darmozjady!!!. Błękitną krew utrzymywać! By to zrozumieć trzeba być bardzo mądrym człowiekiem, albo posiedzieć tam tak jak my - parę latek. Odwiedziny u cioci raz na trzy miesiące nic nie dadzą... Każdy młody człowiek powinien pojeździć po świecie. Można zacząć od zmywaka albo niańczyć cudze bachory.... Jeden osiągnie sukces tam, drugi zainwestuje tu, trzeci zachleje się tu czy tam. Co za różnica? Stare pryki raczej powinny ciepłe kapcie przywdziać, przy kominku przycupnąć i na wnuki poczekać... An Bud - Nie masz zleceń na kominki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 30.12.2014 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 eniu... głupio jednak pisać pod własnym nickiem... kominki mi w końcu też zbrzydły... no i inne układy ale to już dłuższa historia... aby nie wyjść z wprawy bywa iż robię... do tego kombinuję inne projekty.Będę chyba po nowym roku w Twoich okolicach więc zajrzę do Ciebie na obiecaną kawę. Temat sam wpadł mi w ręce i chciałem sprawdzić czy dobrze myślę... Też masz trochę rację... ale nie zmienia to tego że w Polsce jest ...burdel... Pozdrawiam... fajny projekt wykombinowałeś... tylko podziwiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 30.12.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Wcale nie głupio tylko po co? Wpadaj koniecznie, może być z noclegiem, mam pokoje gościnne w ośrodku (chatka z piecokominkiem)... Burdel jest faktycznie...ale jak za długo w porządku (D) pomieszkałem, też rzygałem.. Edytowane 30 Grudnia 2014 przez eniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 01.01.2015 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Cel jest... ukryty... trzeba mówić, pisać bo chociaż to można robić po tych 25 latach. Najlepszego w nowym roku... dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 07.01.2015 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 A ta menda się dalej bawi... http://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/krajowe/hofman-mia%c5%82-%c5%9bwi%c4%99ta-za-pieni%c4%85dze-sejmu/ar-AA7REDV?ocid=UP97DHP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 07.01.2015 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 A ta menda się dalej bawi... http://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/krajowe/hofman-mia%c5%82-%c5%9bwi%c4%99ta-za-pieni%c4%85dze-sejmu/ar-AA7REDV?ocid=UP97DHP On sie dalej bawi chyba pomyliles czas przeszly na terazniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 08.01.2015 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Przeczytałem tylko tytuł... a że wiadomość nowa więc wydawało się iż mowa jest o ostatnich... widocznie on tak wszystkie sposoby od zawsze wykorzystywał jak to prawi i sprawiedliwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 08.01.2015 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Przeczytałem tylko tytuł... a że wiadomość nowa więc wydawało się iż mowa jest o ostatnich... widocznie on tak wszystkie sposoby od zawsze wykorzystywał jak to prawi i sprawiedliwi... Ooo nie przesadzaj, u Sowy go nie bylo. Rozumie Twoje rozgoryczenie, mnie tez szlag trafia w jaki sposob " wiejska " rozp///// la pieniazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 08.01.2015 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Ooo nie przesadzaj, u Sowy go nie bylo. Rozumie Twoje rozgoryczenie, mnie tez szlag trafia w jaki sposob " wiejska " rozp///// la pieniazki. A dla mnie to rybka kto rozp/////la na wiejskiej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 09.01.2015 03:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 A dla mnie to rybka kto rozp/////la na wiejskiej.... Ale.... mnie to lata, co Tobie "rybka":bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 14.01.2015 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Oczywiście! Ogadamy przy jakim piwie. Adam M. Ja też pijam piwo i mam trochę fachów... jestem nawet wykwalifikowanym rolnikiem! Jakby co, będziemy coś uprawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 14.01.2015 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Patrz no i jeszcze to mi przypomniał też mam taki zawód... co prawda tylko na papierku... schowane gdzieś z 30 lat leży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janosik83 22.01.2015 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Zgadza się, ciągle kombinujemy, tylko kiedy nie kombinujesz możesz tylko przeżyć i to w domu rodziców, zero szerszych perspektyw. Zobacz jakie mamy pensje, a jakie byli UB-ecy na emeryturze i politycy. wynajem Samochodu warszawa Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez janosik83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 23.01.2015 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 ...burdel jak za komuny... http://m.dziennik.pl/wiadomosci/opinie/falszowanie-ciezkiej-pracy-na-kopalniach-oszustwa-na-porzadku-dziennym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 02.02.2015 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 http://natemat.pl/131535,mam-dosc-tego-kraju-ja-sie-z-polski-wypisuje-list-czytelniczki ......................................................................................... https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/1380831_663367703681269_1283304675_n.jpg?oh=d5a35541f04b990777ca157f7cbbfb8a&oe=554CDB54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts