diktro 28.12.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Witajcie. Mam nie lada zagwozdkę, otóż myślę ciągle i nieustannie o ciepłej posadzce i doszedłem do wniosku, że styrobeton jako chudziak będzie najlepszy. Tylko pojawia się problem z izolacją przeciwwilgociową. Myślałem o papie termozgrzewalnej lecz nigdzie nie mogę się doczytać czy aby ona nie zacznie rozpuszczać styropetonu... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diktro 29.12.2014 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Nikt nie ma pomysłu, bądź jakichkolwiek informacji na ten temat? Wiem, że papa rozpuszcza styropian, ale czy styropian skąpany w mleku cementowym po zetknięciu tak samo zacznie rozpuszczać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 29.12.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Zgrzewałem papę termo do styropianu i było ok. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 31.12.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Witajcie. Mam nie lada zagwozdkę, otóż myślę ciągle i nieustannie o ciepłej posadzce i doszedłem do wniosku, że styrobeton jako chudziak będzie najlepszy. Tylko pojawia się problem z izolacją przeciwwilgociową. Myślałem o papie termozgrzewalnej lecz nigdzie nie mogę się doczytać czy aby ona nie zacznie rozpuszczać styropetonu... Pozdrawiam. A jaką grubość tego styrobetonu proponujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts