nurek 07 29.12.2014 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Hej.Przed kominkiem na drewnianej podłodze leży szyba. Macie pomysł jak ją zamocować aby sie nie ślizgała ?Szyba jest przezroczysta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 29.12.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Ja używam czasem podkładek z korka. Takich do przekładania szyb w transporcie. Są też silikonowe podkładki ale nie pamiętam gdzie je kupowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurek 07 30.12.2014 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Ja używam czasem podkładek z korka. Takich do przekładania szyb w transporcie. Są też silikonowe podkładki ale nie pamiętam gdzie je kupowałem. Dziękuje za info. Nikt więcej nie ma szyb przed kominkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek118 30.12.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Czy wszkle hartowanym mozna wyciąć otwór na rurę fi110 która mi wystaje z podłogi? (dolot powietrza z zewnątrz). Na szkle ma stanąć koza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sherif 30.12.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Hej. Przed kominkiem na drewnianej podłodze leży szyba. Macie pomysł jak ją zamocować aby sie nie ślizgała ? Szyba jest przezroczysta ... Ja mam przed kominkiem nizej o 8mm polozone deski, do reszty wyrownalem szklem polozonym na takie gumowe zelki, nie rusza sie i jest rowno Rodzice maja dokladane szklo na rowna posadzke zamowili w firmie co glownie szklo do kominkow dorabia w komplecie byla uszczelka przezroczysta /mleczka, a takim dziwnym profilu: z jednej strony zaklada sie na szklo, od drugiej strony jest scieta, wiec nie uderzy sie o krawerz, od dolu za to wystaje ok 1-2 mm wiec szklo jest deko nad posadzka. Spr poszukac takiej uszczelki. aha mozna na nia wskakiwac i szklo ani drgnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 30.12.2014 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Czy wszkle hartowanym mozna wyciąć otwór na rurę fi110 która mi wystaje z podłogi? (dolot powietrza z zewnątrz). Na szkle ma stanąć koza. Mam taką szybę z dziurą (fi 150 ?). Nie pamiętam dokładnie wymiarów - ok 100 x 100 cm, z jednym łukiem. Mogę sprawdzić wymiary jeśli Cię interesuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sherif 31.12.2014 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Czy wszkle hartowanym mozna wyciąć otwór na rurę fi110 która mi wystaje z podłogi? (dolot powietrza z zewnątrz). Na szkle ma stanąć koza. Można wyciąć co chcesz ale przed hartowaniem . Popatrz tutaj: http://www.temprix.pl/ jakie fikuśne kształty można dostać i jakie otwory wycinać. Na tej stronie mają też fajne uszczelki o których pisałem wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek118 31.12.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Mam taką szybę z dziurą (fi 150 ?). Nie pamiętam dokładnie wymiarów - ok 100 x 100 cm, z jednym łukiem. Mogę sprawdzić wymiary jeśli Cię interesuje... Poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek118 04.01.2015 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Mam taką szybę z dziurą (fi 150 ?). Nie pamiętam dokładnie wymiarów - ok 100 x 100 cm, z jednym łukiem. Mogę sprawdzić wymiary jeśli Cię interesuje... Jak tam szyba? Sprawdziłeś wymiary? Jaka jest średnica otworu i jego umieszczenie względem krawędzi szyby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts