rolmik 30.12.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 witam prosiłbym o poradę dotyczącą kolorów w salonie otóż na ścianie z zieloną kreską (tv) bedę chciał mieć jakiś efekt dekoratorski bardzo podoba mi się pergameno ale ostatnio też zastanawiam się nad innymi szare w górnym lewym i owal pod nim to narożnik z stolikiem kawowym brązowe z bordowymi kreskami to stół i krzesła dodam iż jestem osobą młodą ale stonowaną chodzą mi po głowie beże szarości czy może zaszaleć i pomalować ściany na biało i zrobić poziome pasy czerwono czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 30.12.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 A podłoga jaka? jakie drzwi? jakie okna? co na oknach? to wszystko ma wpływ na kolor ścian;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolmik 30.12.2014 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 ana 289 okno jest połączone z drzwiami balkonowymi więc byślę nad taką firanką znaczy się coś w tym stylu biała na oknach nic nie bedzie jestem minimalistą nie lubie roślin podłoga dąb glinny eggera panele drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolmik 30.12.2014 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 lub drzwii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 30.12.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Rolmik - ależ mieszasz style;) Do podłogi (fajnej) dałabym drzwi nr 1. Rozumiem, że narożnik szary? Na okna - jeśli to męskie mieszkanie - może wertikale (już nie przynależą tylko do biur). Jeśli nie to żaluzje (może montowane na nadrożach a nie w oknach), zwłaszcza, że nie chcesz nic na parapetach. Może same zasłony, a jak firany to chyba proste, bez tych wszystkich upięć Ściany białe lub jasna oliwka (fajnie ociepli szarość) edit: dopiero zobaczyłam Twoją wizualizację kuchni. Pojawia się tam błękit, szary, beż i czerwień - to kontynuuj te kolory w salonie (beżowe ściany, może błękitne zasłony/wertikale. Czerwień w dodatkach typu poducha, może w kolejnym obrazie;) Edytowane 30 Grudnia 2014 przez ana289 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolmik 30.12.2014 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 odcienie szarości , drzwi też nad nimi myślałem bardzo się podobają ale 2 też fajne , oczywiście okleina podobna kolorystycznie do podłogi co do okien to jeszcze sie zobaczy co wyniknie żaluzje dobry pomysł fajnie by uzupełniały zasłony w pokoju chciałbym poszaleć więc może pasy lub figury na ścianach by były ciekawym rozwiązaniem 1 ściana na pewno bedzie z efektem dekoratorskim tylo jeszcze nie wiem jakim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 30.12.2014 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 jak efekt dekoratorski, to nie wiem czy na drugiej ścianie pasy - chyba nie;) czyli albo pasy albo efekty (taka moja opinia)Ale będzie fajnie - pochwal się jak skończysz:)Żaluzje + zasłony = super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolmik 31.12.2014 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 na pewno może nawet założę dziennik zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANMAX 08.01.2015 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Odnośnie ściany z telewizorem, proponuję umieszczenie telewizora na płycie kartonowo-gipsowej i podświetlenie jej wokół taśmą led jak tu: http://zrobiszsam.muratordom.pl/blogi/272_genialna-listwa-do-tasm-led-montowanych-na-pytach-gipsowych.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolmik 08.01.2015 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 witam prosił bym o poradę w sprawie ustawienia kuchni mam pewną wizję (zrobiona przy okazji projektu łazienki) tu się zastanawiam jak by wyglądała kuchnia z cze z sufitem podwieszanym i 6 halogenami led + oświetlenie blatu listwą led będzie lepszym wyborem ? jak by ktoś był tak łaskawy zrobić aranżacje z tą 2 pcią byłbym w niebo wzięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolmik 08.01.2015 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 animax zobaczy się bo może wyjdzie tak że po prostu zabarwię gladź o zrobię taki jakby trawertyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolmik 25.01.2015 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 witam mam pomysła żeby zrobić dość fajną ścianę w pokoju dziennym otóż chodzi o to żeby zrobić w photoshopie wizualizacje jak to będzie wyglądało lub porady jak o wygląda jeśli ktoś ma u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
menchi 25.01.2015 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 witam prosił bym o poradę w sprawie ustawienia kuchni mam pewną wizję (zrobiona przy okazji projektu łazienki) [ATTACH=CONFIG]297845[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]297846[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]297847[/ATTACH] tu się zastanawiam jak by wyglądała kuchnia z cze z sufitem podwieszanym i 6 halogenami led + oświetlenie blatu listwą led będzie lepszym wyborem ? jak by ktoś był tak łaskawy zrobić aranżacje z tą 2 pcią byłbym w niebo wzięty Rolmik: Cześć, jakie są wymiary kuchni ? A gdzie zlewozmywak ? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolmik 25.01.2015 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 witam zmyywak koło lodówki bedzie to było na szybko robione i jest tylko przykładowa wizualizacją ale chyba będzie też docelową tzn podwieszany będzie jak tu tylko z 1 rzędem halogenów i listwa led pod szafkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rolmik 25.01.2015 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 a jak się podoba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts