Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Proszę o pomoc w aranżacji

rolmik

Recommended Posts

witam

prosiłbym o poradę dotyczącą kolorów w salonie

otóż na ścianie z zieloną kreską (tv) bedę chciał mieć jakiś efekt dekoratorski bardzo podoba mi się pergameno ale ostatnio też zastanawiam się nad innymi

szare w górnym lewym i owal pod nim to narożnik z stolikiem kawowym

brązowe z bordowymi kreskami to stół i krzesła

dodam iż jestem osobą młodą ale stonowaną

salon.jpg

chodzą mi po głowie beże szarości czy może zaszaleć i pomalować ściany na biało i zrobić poziome pasy czerwono czarne

Rolmik - ależ mieszasz style;) Do podłogi (fajnej) dałabym drzwi nr 1. Rozumiem, że narożnik szary?

Na okna - jeśli to męskie mieszkanie - może wertikale (już nie przynależą tylko do biur). Jeśli nie to żaluzje (może montowane na nadrożach a nie w oknach), zwłaszcza, że nie chcesz nic na parapetach. Może same zasłony, a jak firany to chyba proste, bez tych wszystkich upięć;)

Ściany białe lub jasna oliwka (fajnie ociepli szarość)

edit: dopiero zobaczyłam Twoją wizualizację kuchni. Pojawia się tam błękit, szary, beż i czerwień - to kontynuuj te kolory w salonie (beżowe ściany, może błękitne zasłony/wertikale. Czerwień w dodatkach typu poducha, może w kolejnym obrazie;)

Edytowane przez ana289

odcienie szarości , drzwi też nad nimi myślałem bardzo się podobają ale 2 też fajne , oczywiście okleina podobna kolorystycznie do podłogi co do okien to jeszcze sie zobaczy co wyniknie żaluzje dobry pomysł fajnie by uzupełniały zasłony

w pokoju chciałbym poszaleć więc może pasy lub figury na ścianach by były ciekawym rozwiązaniem 1 ściana na pewno bedzie z efektem dekoratorskim tylo jeszcze nie wiem jakim

witam

prosił bym o poradę w sprawie ustawienia kuchni

mam pewną wizję (zrobiona przy okazji projektu łazienki)

KUCHNIA 1.jpgKUCHNIA 12.jpgKUCHNIA 123.jpg

tu się zastanawiam jak by wyglądała kuchnia z

cze z sufitem podwieszanym i 6 halogenami led + oświetlenie blatu listwą led będzie lepszym wyborem ?

jak by ktoś był tak łaskawy zrobić aranżacje z tą 2 pcią byłbym w niebo wzięty

• 3 weeks później...
witam

prosił bym o poradę w sprawie ustawienia kuchni

mam pewną wizję (zrobiona przy okazji projektu łazienki)

[ATTACH=CONFIG]297845[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]297846[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]297847[/ATTACH]

tu się zastanawiam jak by wyglądała kuchnia z

cze z sufitem podwieszanym i 6 halogenami led + oświetlenie blatu listwą led będzie lepszym wyborem ?

jak by ktoś był tak łaskawy zrobić aranżacje z tą 2 pcią byłbym w niebo wzięty

Rolmik:

Cześć,

jakie są wymiary kuchni ?

A gdzie zlewozmywak ?

Pzdr.