TomaszNow1 31.12.2014 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Witam mam taki problem: z mojej deszczownicy (Grohe Euphoria System 180) po zakończeniu prysznica , jeszcze przez długi czas woda z deszczownicy kapie, po ok 15-20 min wylatuje przez chwilę kilka kropel, później pojedyncze krople, i tak w kołko, może po kilku godzinach jest cisza. Serwisant był (przez ok. 10-15 min) niby coś podregulował, wymienił głowicę i dalej to samo.Czy ktoś ma pomysł jaka może być tego przyczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 20.01.2015 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 U mnie to samo. Z tym że ja zawsze pod prysznicem montuje baterie do wanny aby dało sie wode do wiadra nalać, wiec wystarczy że przez minute przytrzymam ten trzpien do przełączania kran prysznic w górze i wszystko spływa. Ale jak nie przytrzymam to kapie i kapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts