dzieciou 31.12.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Pytanie specjalistyczne, ale może ktoś miał z nim do czynienia. Kupiłem miskę WC podwieszaną Roca GAP Clean RIM. Niestety, w zestawie nie było całego zestawu montażowego, jedynie kołki Fischera. Kompletny zestaw powinien wyglądać mniej więcej tak: Kołkami Fischera nazywam to czarne, natomiast brakuje mi 2 trzpieni z wyżłobieniami i klucza do nich. Kontaktowałem się dystrybutorami, jednak każdy z nich podaje inny numer produktu. Dopiero po rozmowie z Infolinią Roca dowiedziałem się, że w cenniku Roci jest błąd i jest to jeszcze inny numer. Zanim Roca wyceni ten produkt i ruszy cała machina zamawiania, minie sporo czasu. W związku z tym moje pytanie: Czy do tego zestawu nie będzie pasował jakiś inny trzpień i klucz? Trzpienie wchodzą w kołki, a w środku mają gwint do wkręcenia je na śruby wystające ze ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biegu 02.01.2015 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Hej. Mam coś takiego. Niedrogo oddam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzieciou 03.01.2015 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Jeszce będę potrzebował dwóch długich kluczy imbusowych: 6mm średnicy, 220-230mm długości. Wyglądają jak w tej instrukcji do montażu, w prawym górnym rogu. Są takie duże, bo montaż jest nietypowy: montuje się to to od dołu, a nie jak inne zestawy z boku. Widział ktoś gdzieś takie imbusy? W Castoramie kombinowałem z przedłużaniem, ale są albo za krótkie (17cm) albo za długie (30cm, licząć imbus+przedłużacz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts