vitia 01.01.2015 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Tematów o ciśnieniu jest sporo, ale nie znalazłem takiego by odpowiadał na moje pytanie. Mam niskie ciśnienie wody. Mam już za licznikiem coś takiego: Czy to dławik? Czy mogę nim ew. trochę pomanipulować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 01.01.2015 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Wygląda to jak reduktor ciśnienia wody.Nie powinno być kłopotów z ustawieniem innego ciśnienia jak obecnie, chyba że go "zapiekło" na dobre.Nie wygląda na "świeży" więc manipuluj delikatnie.Dobrze jest mieć gdzieś jakiś manometr do podglądnięcia tego, ile ustawiłeś.No i...Sprawdź wężyki w kibelku.Mogą się obrazić na wyższe ciśnienie. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts