kater-acme 02.01.2015 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Na 99% biorę okna 4 x Fakro FTP-V i do łazienki 1 x FTU-V, wszystkie 78 x 140. Dwuspadowy dach 40 stopni, dachówka Roben Monza. Mam już nieco mętlik w głowie z kołnierzami, a że dostawca ma dłuuugi weekend, to sami wiecie - zanim się czegoś od niego dowiem, to pęknę z niecierpliwości... Rozumiem, że tak - EZV to zwykły kołnierz. Występuje też jako EZV-A XDP, w komplecie razem z kołnierzem paroszczelnym (właśnie XDP). Ale w ofercie jest też EHV-AT Thermo, czyli jakiś bardziej wypasiony termicznie kołnierz. I teraz nie bardzo rozumiem, czy do niego można / trzeba dodać jeszcze XDP? Wydaje mi się, że można - w sensie, że XDP można dodać do obu tych kołnierzy. Proszę jednak o wyjaśnienie / poprawienie mnie w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kater-acme 13.01.2015 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 (edytowane) 2 odpowiedzi, 2 nie na temat, w obu ten sam link - dodaję was drodzy spamerzy do czarnej listy niezaufanych i oczywiście raportuję edit - żeby nie było - mod już posprzątał, bo spamernia się tu robiła Edytowane 13 Stycznia 2015 przez kater-acme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts