Emilka21 02.01.2015 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Witam. Wynajęłam mieszkanie. Niestety z łazienki śmierdzi na cały dom. Próbowałam przeczyścić kretem - nie pomogło. Odkryłam, że za kafelką znajdują się porozłączane rury. Przesyłam zdjęcie do analizy. Dziękuje. Edytowane 2 Stycznia 2015 przez Emilka21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalaf5 02.01.2015 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 No i będzie śmierdzieć .Z tego co widzę to nie masz syfonu podłączonego pod odpływ ,tylko jakiś patent z kratką odpływową .Tzn. że trzeba założyć normalny syfon i szczelnie podłączyć do kanalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emaen 05.01.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Też to kiedyś miałem w domu co prawda nie śmierdziało, ale ciekło grzyb wychodził na ścianie kondygnacje niżej i to kilka metrów od wanny.Wielu było fachowców i teorii, a jak zrobiłem bezpośrednie szczelne połączenie to grzyb znikł po jego "posmarowaniu" środkiem chemicznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 06.01.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Po pierwsze trzeba zasyfonować i zlikwidować nieszczelności. Po drugie umyć pod wanną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts