oliwkaik 17.06.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Albo jestem straszna kaciala albo nie da się tego zrobić! Ale sądząc po tym że tylu osobom się to udaje myślę że to pierwsze Próbuje od jakiegoś czasu wkleić zdjęcie do fotoalbumu ( nawet udalo mi śię go zalożyć ) i nic! Nie da się ! Jak Wy to robicie?? Już nie mówię nawet o wlasnej stronie internetowej - czarna magia! A przecież chcialam wam pokazać propozycje projektu mojego przyszlego domu - nie chce popelnić jakiś glupich blędów i wasza pomoc jest mi bardzo potrzebna! Kochani- Pomóżcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 17.06.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 A gdzie to chcesz te zdjecia dodac?? do jakiego albumu - adresik? Jak na ONECIE to jest tam OPIS jak to zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 17.06.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 jak robisz to w ONECIE to (moje wczorajsze boje): 1. Miej konto e-mail na onecie,2. zaluguj się nim (pełny e-mail i pełne hasło)3. Dalej wg instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 17.06.2004 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Dzięki Kochani! Robilam wszystko wg instrukcji ( aż taka blondynka to już nie jestem ) ale się nie udawalo, bo rozmiar zdjęcia byl za duży! Dzięki poradzie Majki zmniejszylam rozmiar i od razu mi wyszlo! Mam już swoje pierwsze próbne zdjęcie! a oto efekt http://foto.onet.pl/mojalbum/zdjecie.html?no=0&id=22739&zid=279059&r=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.06.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Oliwka, bo sie zaczrwienię Link nie ten, otwórz swój album "z zewnatrz," nie jako administrator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 17.06.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 oliwkaik chyba pislas o domku a ja widze Egipt [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.06.2004 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 O kurczę! A mnie się wtedy otwieralo?!! Neptunek- bo to jest na razie 1 próbne zdjęcie - takie mialam akurat pod ręką! Majka- z zewnątrz? spróbuje! dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 17.06.2004 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 ta wyżej to ja - zapomnialam się zalogować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 17.06.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 O kurczę! A mnie się wtedy otwieralo?!! Neptunek- bo to jest na razie 1 próbne zdjęcie - takie mialam akurat pod ręką! Dobrze, dobrze - spokojnie, ja tak tylko z wielkim usmiechem Tobie sie otwieralo bo bylas na siebie zalogowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 17.06.2004 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 może teraz się uda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.06.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 chyba dziala! Już niedlugo pokaże wam mój projekt do oceny (może nawet dziś) w dziale PROJEKTY!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 17.06.2004 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 CO DO KROĆSET!! Przecież bylam zalogowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 17.06.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Link dziala - a ze cie wylogowuje - to dziwne, mnie nie wywala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.06.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Bravo!!!!!! Ale laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.06.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 A mnie się otworzyło.... Przyznaję niezła budowa....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.06.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 z tą laską to chyba przesada a budowla faktycznie niezla, ja do takich osiągnęć jeszcze nie doszlam! ale zobaczycie jak wybuduje mój dom !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 17.06.2004 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 znowu nie zalogowana! jednak blondyna i kaciala! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.06.2004 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Gratuluję pierwszych wklejanych zdjęć-faktycznie nieeezłe Ale mam pytanie-co to jest kaciala???Kombinuję i nic mi nie wychodzi... Ale ja nie z Krakowa jestem to i się nie znam Pozdrowienia Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 20.06.2004 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Okazało się ze mój mąż też nie wiedział co oznacza słowo KACIAŁA ( niestety w pracy niemam dostępnej litery ł)! Przecież sobie chyba nie wymyśliłam ?Naprawdę nie znacie tego słowa!? Kaciała to taka gapa i mameja co jej nic nie wychodzi! Może faktycznie znane tylko w Krakowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.06.2004 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Dzięki za wyjaśnienie . mam znajomych w Krakowie , moja ciocia również tam mieszka ale nigdy nie słyszałam od nich tego słowa , podobnie z mameją .Teraz juz będę wiedziała o czym oni do mnie rozmawiają . U nas mówi się na kaciały ciapa , ciamajda , trąba , fujara , gamoń Nie martw się nie tylko Ciebie czasami wylogowuje Pozdrawiam Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts