jolly 28.06.2004 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Tak Bogus, tak ... masz rację, moja mama zawsze powtarzała: NIEDZIELNA PRACA W ..... SIE OBRACA!!! Pozdrawiam i zapraszam do wpadania od czasu do czasu(niedługo kolejne zdjęcia)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.06.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Miło, że mnie chwalisz, ty też zaiwaniasz, chociaż prawdę mówiąc nie wiem kiedy. Jesteście chyba z Arkiem dobrze zorganizowani i przede wszystkim pracowici. Może w którąś niedzielę zrobimy wam inspekcję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 28.06.2004 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Po co czekać do niedzieli? Zapraszam już teraz!!! Wiesz, Józia, teraz to Arek ma dobrze, bo urlop w pracy, a wcześniej to po pracy na budowę i tak do 22:00, ale masz rację, Arek to cudo, ale nie mogę go tak chwalić, bo mi go ktoś jeszcze zakosi!!! Stal na Twoje balkoniki już jest u nas! Niedługo będzie musiał robić i Twoje balkoniki, ja nie wiem jak on to zrobi a po elementy kute, to pojadę chyba w środę!!! Sprawdzę od razu, ile kosztuje stopień gotowy z drzewa, wtedy porównam cenę z tą co podałaś, wiesz mnie przerażają takie wyceny ludzi! Ale mówię, mi to dobrze, bo kupujemy surowce i Arek robi - dużo zaoszczędzamy!!! Pozdrowionka, a jak będą robić się balkoniki, to zdam relację!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 25.07.2004 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 Przypominam o sobie i komentujcie! Czy u Was też inspektor z banku taki był? Zgroza!!!!!!!! Maksiowi, jak był, chyba się podobało!!!!!!!! Maksiu ma cudny ............ dach!!!!!! I rozmieszczenie w domu - przemyślane w każdym calu, to będzie piękny dom!!! Tyle miejsca, a okolica - czadowa, do miasta 5 minut, i do jeziorka pewnie też, tylko zapomniałam zapytać, gdzie ono jest, szkoda.... Ale ogólnie Maksiu postawił dom na Maaaaakkkkk-saaaaaaa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.07.2004 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 ale dogadałaś temu gostkowi z banku, no naprawdę mi się podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.07.2004 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 jolly: domek mi sie podobal.. tylko wiesz. ja musze wszystko sobie przetrawic na spokojnie.. nie jestem wylewny a jesli tobie sie podobal moj domek to wpisz sie w komentarzach do mojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 26.07.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Jolly, pan z banku potraktował cię jak potencjalnego bankruta i kandydata do licytacji Czy wizyta tego pana coś kosztowała? Bo jeśli tak, to płacisz za niego i za swoje zszarpane nerwy. Ja poszłabym do banku (nie do pani z okienka, tylko do jakiegoś decydenta) i przedstawiła sprawę. Przecież jesteś ich klientem, (bo "kupiłaś" u nich kredyt) i pan powinien potraktować cię jak klienta "dzisiaj" a nie "wczoraj" (wiek pana sugeruje), kiedy klientowi robiło się łaskę i traktowało per "noga". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.07.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 dobre z tym inspektorem z banku jak napisała Józia - potraktował cię jak przyszłego dłużnika pewnie wcześniej pracował w windykacji i stąd jego zbocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 26.07.2004 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Oczywiście, że za wizytę jego płaciłam, właśnie mógł opłacić abonament tv za cały rok tyle mniej więcej kosztował!!!! Pójdę do banku i oczywiście powiem co trzeba! Ja sobie nie dam w kaszę dmuchać! Bankrutem jeszcze póki co nie jestem! I nie mam zamiaru być, JEST TYLE PRACY DLA ... KOBIET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.07.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Przestaniesz?!!! Przecież nic się nie stało, ukradli tylko miarki. Ludzie tracą całe dobytki, bliskich, życie - i co mają mówić? Potraktuj to jako przypomnienie, że cenniejsze narzędzia trzeba lepiej zabezpieczać. Nie ma tego złego... No to pokrzyczałam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 03.08.2004 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Trochę pomarudziłam... ale to nie znaczy, że nie musicie komentować!!! Może mój dziennik nie należy do super powieści ala "Podrzutek" (czytaliście?jest debeściacki!!!), ale chociaż warto obejrzeć zdjęcia ZAPRASZAM DO OGLADANIA ZDJEC!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.08.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 jolly - ale masz numery z tym bankiem - nie zazdroszczę U nas nigdy nikt z banku się nawet nie pojawił Trzymam kciuki, żeby dalej Wasza budowa przebiegała już bez takich kłopotów Też lubię Podrzutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.08.2004 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Jolly, szczerze podziwiam Wasze samozaparcie i chęć do pracy, tylu wyrzeczeń i kurcze to kosmiczne tempo. Trzymam za Was mocno kciuki.Pozdrowienia A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.08.2004 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 ale po co Ci tyle drewna na zimę czekam na dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.08.2004 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Dzięki za słowa otuchy, przydają się ... dziś, kiedy dom już prawie stoi, wiemy jakimi optymistami jesteśmy ... - nienormalnymi!!!! Ale ciągle się pocieszam, że kolejną zimę, a raczej lato będę spędzała w nowym domu!!! Magi mi ponocy śni się ta wielka belka 24x26!!! Obok stoi mniejsza i ona właśnie przetrąciła mi nogę, było to 2 tygodnie temu, do dziś mam opuchliznę, wolę rodzić niż jeszcze raz podłożyć nogę pod belkę!!!! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.08.2004 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 jolly może by tak chłopakom jaki ruszt(owanie) podłożyć . Z doświadczenia im przekaż, że od 3 dnia to już powietrze pod nogami nie robi takiego wrażenia. A i jeszcze na wszelki wypadek ubezpiecz, a męża dobezpiecz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.08.2004 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Mimo zabezpieczeń, ubezpieczeń cykają! Wczoraj to nawet piwko wypili, niby pomogło, ale wyżej nie chcą i koniec!!! A komin trzeba jeszcze ze 3 metry w górę i koniec, drugi trochę mniej.... Spytam panów od dachu- oni nie powinni się bać!!! albo szwagra poślę, siostra będzie zadowolona(hihi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.08.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 ... dziś, kiedy dom już prawie stoi, wiemy jakimi optymistami jesteśmy ... - nienormalnymi!!!! Jolly, tu chyba ino sami tacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.08.2004 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Piwkiem nie pój bo ubezpieczenia nie dostaniesz. Tfu, przez lewe ramię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 No to masz za soba chrzest budowlany, niestety na mojego dachowca tez nie masz co liczyć, bo rozmawiałem z nim w sobote i ma już rozpoczętą jakiś dach.... napewno wymyslisz jakieś rozwiązaniepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts