Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika jolly!

jolly

Recommended Posts

• Odpowiedzi 73
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Po co czekać do niedzieli? Zapraszam już teraz!!!

Wiesz, Józia, teraz to Arek ma dobrze, bo urlop w pracy, a wcześniej to po pracy na budowę i tak do 22:00, ale masz rację, Arek to cudo, ale nie mogę go tak chwalić, bo mi go ktoś jeszcze zakosi!!!

Stal na Twoje balkoniki już jest u nas! Niedługo będzie musiał robić i Twoje balkoniki, ja nie wiem jak on to zrobi :D a po elementy kute, to pojadę chyba w środę!!! Sprawdzę od razu, ile kosztuje stopień gotowy z drzewa, wtedy porównam cenę z tą co podałaś, wiesz mnie przerażają takie wyceny ludzi! Ale mówię, mi to dobrze, bo kupujemy surowce i Arek robi - dużo zaoszczędzamy!!!

Pozdrowionka, a jak będą robić się balkoniki, to zdam relację!!!

• 4 weeks później...

Przypominam o sobie i komentujcie!

Czy u Was też inspektor z banku taki był? Zgroza!!!!!!!!

Maksiowi, jak był, chyba się podobało!!!!!!!!

Maksiu ma cudny ............ dach!!!!!! I rozmieszczenie w domu - przemyślane w każdym calu, to będzie piękny dom!!! Tyle miejsca, a okolica - czadowa, do miasta 5 minut, i do jeziorka pewnie też, tylko zapomniałam zapytać, gdzie ono jest, szkoda.... Ale ogólnie Maksiu postawił dom na Maaaaakkkkk-saaaaaaa!!!!

Jolly,

pan z banku potraktował cię jak potencjalnego bankruta i kandydata do licytacji :o

Czy wizyta tego pana coś kosztowała? Bo jeśli tak, to płacisz za niego i za swoje zszarpane nerwy.

Ja poszłabym do banku (nie do pani z okienka, tylko do jakiegoś decydenta) i przedstawiła sprawę. Przecież jesteś ich klientem, (bo "kupiłaś" u nich kredyt) i pan powinien potraktować cię jak klienta "dzisiaj" a nie "wczoraj" (wiek pana sugeruje), kiedy klientowi robiło się łaskę i traktowało per "noga".

Oczywiście, że za wizytę jego płaciłam, właśnie mógł opłacić abonament tv za cały rok tyle mniej więcej kosztował!!!!

Pójdę do banku i oczywiście powiem co trzeba!

Ja sobie nie dam w kaszę dmuchać!

Bankrutem jeszcze póki co nie jestem! I nie mam zamiaru być, JEST TYLE PRACY DLA ... KOBIET :wink: :D

Dzięki za słowa otuchy, przydają się ... dziś, kiedy dom już prawie stoi, wiemy jakimi optymistami jesteśmy ... - nienormalnymi!!!! :wink:

Ale ciągle się pocieszam, że kolejną zimę, a raczej lato będę spędzała w nowym domu!!!

Magi mi ponocy śni się ta wielka belka 24x26!!! Obok stoi mniejsza i ona właśnie przetrąciła mi nogę, było to 2 tygodnie temu, do dziś mam opuchliznę, wolę rodzić niż jeszcze raz podłożyć nogę pod belkę!!!!

Pozdrawiam! :D

Mimo zabezpieczeń, ubezpieczeń cykają! Wczoraj to nawet piwko wypili, niby pomogło, ale wyżej nie chcą i koniec!!! A komin trzeba jeszcze ze 3 metry w górę i koniec, drugi trochę mniej....

Spytam panów od dachu- oni nie powinni się bać!!! albo szwagra poślę, siostra będzie zadowolona(hihi)