jolly 04.08.2004 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 No Twój właśnie Maksiu ma chęć i jeżeli dzisiejsza umówiona na wieczór ekipa zawiedzie w kontakcie, to zdecyduję się na tego Twojego i poczekam te 3 tygodnie!!!! Mam mu dzisiaj dać znać, czy on będzie wybrańcem do mojego dachu!!! Szkoda tylko, że nie może wcześniej...tak mi zależy na czasie! Muszę coś wymyśleć, ale dzisiaj jak ten co się ocknął przyjedzie, to mu puszczę wiązankę, bo przez niego nie dość, że opóźnienie to jeszcze wszyscy zajęci!!!! Uda się Maksiu? Uda się musi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.08.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 jolly - tak mi ogromnie przykro bo wiem jak się czujesz. Nam ukradli bramę wjazdową - przyspawaną do słupków a udało im się ją wyrwać, potem skubnęli ponad 40 m siatki i inne rzeczy o których nie chce mi się już wspominać że też na tych złodziei nie ma kary Trzymam kciuki może się uda to drewno znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 06.08.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Jolly. Do jasnej cholery! Gdzie Ty mieszkasz.... takie bydło.To już chyba drugi raz?Łączę się w bólu (a ta świnia rozpali ognisko albo zrobi ławeczkę). PS - masz ubezpieczoną budowę? To by troszkę złagodziło skutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 06.08.2004 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Niestety nie mam ubezpieczonej budowy, bo dotychczas żadna ubezpieczalnia nie ubezpiecza od kradzieży domów w budowie, tylko od zdarzeń losowych jak burza, tajfun.... A ja myślę, że to nie na ławeczkę tylko na dach... zabrakło, leży - można wziąć! Do tej pory była to spokojna okolica... ale pozory mylą, mendziory są wszędzie, i jak to brzmi stare polskie przysłowie : ty nie upilnujesz złodzieja tylko on ciebie! Dalej jestem załamana, ale mimo wszystko zgłoszę choćby dzielnicowemu, on zna tam wszystkich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.08.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 jolly nic innego jak jak najszybciej staiaj więźbę. Z góry raczej nei ściągną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 06.08.2004 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Wiem, gdyby weszła ta ekipa co miała, czyli w środę, to bym uratowała, albo i nie... Na dach wchodzą w poniedziałek.... co z tego jak trza domówić to co zniknęło... a każdy dodatkowy wydatek to tak straszliwy ból serca i drżenie rąk, że nic tylko wziąć flachę i się upić i chociaż na trochę zapomnieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.08.2004 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Jolly, kurcze, trzymaj się. Zobaczysz, że im się to Twoje drewno jakoś czkawką odbije. Wczoraj był u nas znajomy i opowiedział co zdarzyło mu się kilka dni temu: jechał sobie wolniutko drogą wyboistą na budowę, z naprzeciwka nadjeżdża samochód, kierowca zapatrzony w pola..no i doszło do czołówki. Panowie jechali dość wolno, więc nic im się nie stało całe szczęście, ale gościu tak walnął w kolegę, że samochód do kasacji (17-letni, więc się cieszy, bo ma teraz kasę na kupno nowego używanego, młodszego, za kilka dni jedzie do Bundes ściągać). A wiesz co jest najlepsze? Że rąbnął w niego szef ekipy budowlanej, który go rok temu oszwabił na 600 zł. To taka historyjka na, pewnie marne, ale zawsze, pocieszenie. Pan Bóg nie rychliwy, ale sprawiedliwy. Zobaczysz.PozdrowieniaAgnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.08.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 jolly no to karimatkę, śpiwór puchowy, trochę folii, wspomnianą flachę i na budowie do poniedziałku rana. Przynajmniej bedziesz wiedziała jakie odgłosy są normalne dla okolicy. A możesz jeszcze kupić taki czarny niezmywalny mazak i poopisywać drewno tak co metr z twoimi danymi osobowymi, jeżeli się nie boisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 06.08.2004 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Jolly jestem pod głębokim wrażeniem Twojego samozapracia, wkładu własnej pracy. Będziesz miała piękny dom, życzę powodzenia w kontynuacji budowy i jak najszybciej wprowadzki. Ja na swojej budowie tylko grila umiem zrobić. Jestem pełna podziwu dla Ciebie Tak trzymać. Mam nadzieję, że w przyszłości będziesz miała mniej kłopotów z nieterminowymi ekipami i złodziejami oczywiści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 09.08.2004 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Dzięki wszystkim za słowa otuchy!!! I właśnie dla takich chwil warto ... jesteście ekstra ludźmi, szkoda, że nie jestem w stanie Was wszystkich poznać osobiście, chyba, że na kolejnym zlocie... Jak nie wiem co, muszę wprowadzić się do lipca przyszłego roku... niech się wali, niech się pali i tak to zrobię i tak, na przekór wszystkim i wszystkiemu!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 09.08.2004 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Ktoś by chyba od teorii zbiorów się przydał bo ze zbioru wszystkich trzeba by chyba jakiś podzbiór wykluczyć, albo kilka podzbiorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 13.08.2004 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Kroyena nie wiem co miałeś na myśli, może jak wpadniesz do mojego komentarza, to wyjaśnisz!!! tylko się nie śmiej... mam tyle na głowie, że jakoś ciężko skupić się i skojarzyć o co idzie! LUDZIE DAJCIE ZNAC JAK ORGANIZOWAC WIECHE I ILE i jakie JEDZENIE I NAPOJOW TRZEBA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.08.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Pościk dotyczył cytatu: "Jak nie wiem co, muszę wprowadzić się do lipca przyszłego roku... niech się wali, niech się pali i tak to zrobię i tak, na przekór wszystkim i wszystkiemu!!!!!!!!!!!!!!!! " Na forumie trzyma się kciuki więc jest się zasadniczo za. Nie wiem jak rodzinka bo może być różnie. A dostawcy i wykonawcy póki masz kasiorkę do wyrwania to też zasadniczo są za. No zobacz, to od hasła "wszystkim" mamy co najmniej -3 zbiory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 13.08.2004 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 aaaaaaaaaa tak tak teraz kapuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.08.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 A może dorzucisz coś do podzbiorów? Tak żeby na przyszłość wiedzieć do jakich zbiorów o wszparcie uderzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.08.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Jolly nie martw, będzie git tych kradzieży to, naprawdę współczuję trzymam kciuki za dalsze dobre tempo prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 17.08.2004 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Dzięki Czupurku!!! Widzę, że śledzisz każde nasze poczynanie - to bardzo miłe, w tym tygodniu skończą kłaść więźbę - to niezły czas ok. 9 dni!!! A brygada naprawdę godna polecenia, nie dość, że szybko, nawet tanio, to jeszcze robią na stary styl, czyli robią pióro-wpust (jak Niemcy dawniej), krokwie mocują do kalenicówki - nie każda tak robi, i nie będę musiała mieć tych ocynkowanych kątowniczków!!! Ze złodziejami jakoś uszło, bo na razie nie trąbią, że czegoś drastycznie brak... tfu tfu oby nie zapeszyć!!! Teraz szczyty, i wyprowadzenie kominów klinkierem - tylko Mój z kolegą boją się szczytów!!! I tak ich tam wepcham!!!! Niedługo wyrobię film i będą nowe zdjęcia w dzienniku, ale Maksiu na urlopie, więc nie wiem czy się uda!!! Na razie dzięki za pamięć.... i wpadajcie od czasu do czasu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.08.2004 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 śledzę a jakże tym bardziej, że robicie sami, za co podziwza dach trzymam kciuki bo, u mnie poszli na rekord - 5 m-cy siedzieli (ale historię ze sławetnym panem M to, już znasz).no to do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.08.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 jolly - kiedy zdjątka więźby i całego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 19.08.2004 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Już niedługo, tylko Maksiu musi wrócić z urlopu!!!myślę, że około 2 tygodnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts