nowy122 03.01.2015 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Witam ,chciałbym podpytać bardziej doświadczonych. Chciałbym od drzwi wejściowych wstawionych na lico ze ścianą, wykonać kawałek chodnika z kostki brukowej. Lecz jak podjechać kostka pod same drzwi jeśli mam tuż przy nich styropian fundamentu 10 cm ?Chyba nie mogę oprzeć kostki bo mi się zapadnie w tym miejscu ? Czy mylę się ? Wyciąć go jakoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaz1719505673 04.01.2015 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Kostki przetnij na pół, pod spód daj betonu, wklej kostki, nie powinny się zapaść. Ewentualnie możesz dać płytę granitową przed drzwiami coś jakby szeroki próg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy122 04.01.2015 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 dzięki za odzew też coś takiego kombinowałem właśnie ale byłem ciekaw opinii DZIĘKI ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts