ekmir 03.01.2015 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Zastanawiam się nad zbudowaniem na swojej działce altany ogrodowej krytej strzechą.Czy macie takie rozwiązania ?Bardzo proszę o informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolajewiczka 07.01.2015 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Ciekawie to wygląda, bardzo nietuzinkowo, zwłaszcza za miastem. Można takie spotkać najczęściej na terenie pensjonatów i ośrodków wypoczynkowych, póki co na prywatnych działkach nie jest zbyt popularne. Pomysł warty rozważenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 18.01.2015 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Ma Ktoś z Forumowiczów taką altanę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 08.02.2015 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 No to wygląda na to, że będę pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania5383 16.02.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Masz bardzo fajny pomysł! Widziałam takie altany, ale tylko przy jakiś pensjonatach. A na pewno mogą bardzo fajnie wyglądać również przy domach. Oryginalne, nareszcie coś innego niż wszechobecny gont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orianaka 04.03.2015 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 (edytowane) Witam ..Dlaczego mało popularne?? właśnie wręcz odwrotnie.... taka altana dodaje niepowtarzalnego uroku a przede wszystkim bardzo przyjemnie się w niej odpoczywa... Mam taką altane i jestem bardzo zadowolona i z altany i z firmy która mi ja budowała ...mogę szczerze polecić Edytowane 4 Marca 2015 przez orianaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts