wrb44 04.01.2015 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Witam, Poszukuję klamiki do okna dwuskrzydłowego, które po otwarciu tworzy balkon . Klamka jest dosyć niestandardowa porównując do tych montowanych aktualnie w tego typu oknach i wygląda tak: . Moje okno wstawiane było około 1997 i prawdopodobnie jest firmy VELUX, ale nie mam co do tego 100% pewności. Ogólnie wszystkie okna w moim mieszkaniu są firmy VELUX (mają tabliczki z nazwą), jedynie na oknach dwuskrzydłowych czyli tych do których szukam klamki, nie ma nigdzie żadnej nazwy, stąd ten brak pewności. Czy ktoś spotkał się z was z tego typu klamką przy oknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 05.01.2015 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 A może spróbuj na początek skontaktować się z Veluxem? Takie klamki to mocno specjalistyczne akcesoria i szukaj ich tam, gdzie sprzedają takie okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doradca VELUX 23.01.2015 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Witaj wrb44,Niestety, pokazane na zrobionych przez Ciebie zdjęciach okno, nie jest produktem VELUX. Nie mamy w ofercie takiego systemu zamknięcia. Sprawdź na oknie tabliczkę znamionową, każdy producent umieszcza takową na skrzydle okna.Śmiem przypuszczać, że może to być produkt firmy Ortis, ale pewności nie mam. Pozdrawiam,PawełDoradca VELUX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts