map78 05.01.2015 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 a w czym zawiniłem ? grzecznie pytam Póty dzban wodę nosi, póki się ucho nie urwie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.Krk 06.01.2015 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Póty dzban wodę nosi, póki się ucho nie urwie:D Oj wstyd mi bardzo, wybaczycie, będę się tym kajał do śmierci, no chyba że skleroza nastąpi wcześniej i zapomnę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 06.01.2015 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Nie lubię z nikim się sprzeczać. Jestem człowiekiem cierpliwym i wyrozumiałym. Nie jestem po szkoleniu tylko po szkoleniach :D menadżerskich, ciepłowniczych, dla dymających i dymaczy. Nie zaprzeczam, że mam kontakt z pompami ale z bycia na MF chyba bogatszy nie będę Mam parę instalacji za sobą, które działają bezbłędnie i jak są osoby, które pytają a ja mogę chociaż spróbować im pomóc to czemu nie. Jeżeli uważasz, że pisząc na forum można "nahandlować" pomp to nie ma o czym pisać. Teraz trochę zdarza się czasu wolnego więc piszę. Przyjdzie wiosna to będę dziurki wiercił i montował a nie pisał, bo z tego to ja rodziny nie wyżywię Pozdrawiam. Spoko - tylko następnym razem się zastanów co ma wspólnego temat DZ z powietrzną pompą ciepła i dopiero dopisuj się do wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdrianEH 06.01.2015 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Tak wiem. Tylko męczą mnie pytania typu, która pompa lepsza. Moja odpowiedź - prawie każda o ile jest z głową zamontowana. I nie ma reguły, że jak Vie....m bo najlepsza a inne to badziew. Ludzie nie zdają sobie sprawy, że poza samym urządzeniem jest szereg innych rzeczy, niejednokrotnie ważniejszych od samego typu sprężarki. Nawet najlepsza sprężarka w niekorzystnych warunkach będzie miała krótszy żywot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts