Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tylko konkretnie o PC PW, w sensie dobra, zła i dlaczego

M.Krk

Recommended Posts

Nie lubię z nikim się sprzeczać. Jestem człowiekiem cierpliwym i wyrozumiałym. Nie jestem po szkoleniu tylko po szkoleniach :D:D menadżerskich, ciepłowniczych, dla dymających i dymaczy. Nie zaprzeczam, że mam kontakt z pompami ale z bycia na MF chyba bogatszy nie będę :D Mam parę instalacji za sobą, które działają bezbłędnie ;) i jak są osoby, które pytają a ja mogę chociaż spróbować im pomóc to czemu nie. Jeżeli uważasz, że pisząc na forum można "nahandlować" pomp to nie ma o czym pisać.

Teraz trochę zdarza się czasu wolnego więc piszę. Przyjdzie wiosna to będę dziurki wiercił i montował a nie pisał, bo z tego to ja rodziny nie wyżywię :) Pozdrawiam.

Spoko - tylko następnym razem się zastanów co ma wspólnego temat DZ z powietrzną pompą ciepła i dopiero dopisuj się do wątku.

Tak wiem. Tylko męczą mnie pytania typu, która pompa lepsza. Moja odpowiedź - prawie każda o ile jest z głową zamontowana. I nie ma reguły, że jak Vie....m bo najlepsza a inne to badziew. Ludzie nie zdają sobie sprawy, że poza samym urządzeniem jest szereg innych rzeczy, niejednokrotnie ważniejszych od samego typu sprężarki. Nawet najlepsza sprężarka w niekorzystnych warunkach będzie miała krótszy żywot.