heniu 1 05.01.2015 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 styropian czy wełna mineralna co mogę zastosować? planuje ocieplić styropianem 20 lecz mój teściu namawia mnie do wełny-on pracuje i mieszka w niemczech już ok 10 lat i twierdzi że szkopy bardziej wola wełne. co jest lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 05.01.2015 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 nie ten działstyro ma lepsze parametry z tego co pamiętam i nie słuchaj głupot o oddychaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 05.01.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 planuje ocieplić styropianem 20 lecz mój teściu namawia mnie do wełny-on pracuje i mieszka w niemczech już ok 10 lat i twierdzi że szkopy bardziej wola wełne. co jest lepsze? EPS.. ale nie ten dział .. izolacje lub dom energooszczędny bo wątek się tu zgubi szybko .. Kolega wyżej dobrze napisał opór izolacji, ważna jest ciągłość tej izolacji, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 05.01.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 (edytowane) .... Edytowane 5 Stycznia 2015 przez coulignon pomyliłem tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts