damianzuz 05.01.2015 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Witam wszystkich mam pytanie zbudowałem kominek przy bocznej ścianie działowej zamontowałem tylko z jednej strony kratkę na dole i na górze i u góry z przodu wlotu tunelowe. Czy muszę dodatkowo z drugiej strony zrobić kratki czy te które zamontowałem to wystarczą. Wstawiam zdjęcie poglądowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 05.01.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 A co twój temat robi tu w dziale "Wentylacja"? Wstaw go najlepiej do działu "Kominki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianzuz 05.01.2015 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 a jak go przenieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 06.01.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 a jak go przenieść Postaram się twoje pytanie potraktować poważnie 1. zaloguj się 2. skopiuj swój tekst (zaznacz i spod prawego klawisza - "kopiuj") 3. naciśnij klawisz "edycja" i przeprowadź procedurę usunięcia tematu z tego działu (Wentylacja) 4. Otwórz "Nowy temat" w dziale "Kominki" i wklej skopiowany tekst Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts