Jasminna 06.01.2015 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Witam. Kupiłam mieszkanie którę zamierzam urządzić. Potrzebuję porady dotyczącej instalacji elektyrcznej. Jest to nowe developerskie mieszkanie. W każdym pomieszczeniu jest przygotowane miejsce w suficie na zarówkę.Jak zabrać się do przerobienia elektryczności tak żeby w salonie powiesić dodatkową lampę nad stołem? To samo chciałam zrobić w kuchni i korytarzu. Rozumiem że taka przeróbka wiąże się z kuciem ścian, czy to wszystko jest w stanie zrobić elekrtyk?Ile może mnie taka usługa kosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 06.01.2015 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Witam. Kupiłam mieszkanie którę zamierzam urządzić. Potrzebuję porady dotyczącej instalacji elektyrcznej. Jest to nowe developerskie mieszkanie. W każdym pomieszczeniu jest przygotowane miejsce w suficie na zarówkę. Jak zabrać się do przerobienia elektryczności tak żeby w salonie powiesić dodatkową lampę nad stołem? To samo chciałam zrobić w kuchni i korytarzu. Rozumiem że taka przeróbka wiąże się z kuciem ścian, czy to wszystko jest w stanie zrobić elekrtyk? Ile może mnie taka usługa kosztować? Tak elektryk zrobi to bez problemy koszt to ok 80-130 zł( z materiałem) za 1mb na gotowo: czyli wkucie przewodu, połączenie i zaszpachlowanie. Nie wykona gładzenia i malowania , ale teraz i tacy fachowcy więcej potrafią więc można się dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasminna 07.01.2015 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Dziękuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts