Beqn 06.01.2015 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Witam, od jakiegoś tygodnia w moim kotle spada ciśnienie o jakąś 1/5 bara na dobę. Zauważyłem też krople wody pod piecem po czym ściągnąłem przednią obudowę.I faktycznie kapie z jakiegoś jakby zaworka. Około 1 kropla na 5 minut. Na fotografiach widać to dokładnie. I w związku z tym moje pytania: Jak się nazywa ta część z której kapie ta woda ? Próbować samemu to naprawić/wymienić czy lepiej od razu wezwać fachowca ? No i ile usuniecie takiej usterki może kosztować ? Z góry dziękuje za pomoc, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAPczyn 07.01.2015 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Zdaje się, że to hydrauliczny czujnik ciśnienia. Kamień kotłowy pewnie zrobił swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts