zaba_gonia 27.06.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Będę strzelać! Sadzę, że są to małe ŻYRAFY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 28.06.2005 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 To napewno małe słasice lub łonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.06.2005 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Będę strzelać! Sadzę, że są to małe ŻYRAFY!!! Ehmmm... khmmmm.... ciepło, ciepło ..... są to zwierzęta bez dwóch zdań .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.06.2005 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 To napewno małe słasice lub łonie RYDZU - nie zagniesz mnie, a może są to wuzle lub jagulary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.06.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 RYDZU - nie zagniesz mnie, a może są to wuzle lub jagulary? Wu - co????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.06.2005 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 RYDZU - nie zagniesz mnie, a może są to wuzle lub jagulary? Wu - co????? Funia - polecam Kubusia Puchatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 28.06.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 To napewno małe słasice lub łonie RYDZU - nie zagniesz mnie, a może są to wuzle lub jagulary? No to skoro nie słasice, łonie, wuzle i jagulary - to na pewno hefalumpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.06.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 trzymam kciuki za termin sierpniowy a na zdjątku - jakieś żyjątka. na mój gust pieski no od biedy kotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jankes 28.06.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Ja sie przychylam do zdania, ze to ptaszyska. Takie zolte na zdjeciu, to glodne dzioby. Wies stawiam na sepy lub kondory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 28.06.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Gratuluje gniazda rozdartych kawek,ponoć pieczone w całosci (w błotku tytlane z ziołami i do ogniska w węgle) smakują bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.06.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 I co - Funia zgadła http://www.gify.kgb.pl/gify/zwierzeta/zw03.gif Czy będzie jakaś nagroda?? Ps. co do wuzli - Kubusia czytałam ale straaaaaaaaaaaasznie dawno. Ale już wkrótce zacznę wracać do bajek dla dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GL35 30.06.2005 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Witam.Wg mnie to są kosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 03.07.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Panie inżynierze, co z Pańskim dziennikiem?Rozumiem, że do tej pory prace są już barzdo zaawansowane. Miło by było o tym poczytać i zobaczyć parę fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.07.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Cześć! . skrzynka gazowa rzeczywiście jest czerwona.... A tak na poważnie. Widzę, że masz rolety zewnętrzne. Też u siebie takie planuję, ale ostatnio ktoś mi powiedział, że do rolet muszą być specjalne nadproża......A u mnie są zwykłe bez "wgłębień". Jak jest u Ciebie? Pozdrawiam wyjątkowo gorąco.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 05.07.2005 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Panie inżynierze, co z Pańskim dziennikiem? Rozumiem, że do tej pory prace są już barzdo zaawansowane... I'm sorry, so sorry. Nie zauważyem drugiej strony dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.07.2005 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 ach budowa... raz z górki, raz pod górkę uśmiałam się z Pana Geodety i jego blond świty. szkoda. że u mnie taki nie był, nie musiałabym papierów przerabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 06.07.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 no, geodeta niezły... - nie ma to jak porządny fachowiec! a nasz, od przyłącza wodnego też był dobry - powiedział żebyśmy sami sobie wytyczyli a on tylko sprawdzi i podpisze - za pół ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.07.2005 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Gratuluje gniazda rozdartych kawek ... A skąd wiesz, że to kawki? Nawiasem mówiąc gniazdo musiałem zdemontować. Po umówieniu się zawiozłem je do ZOO. Tam też nie wiedzieli co to za ptaki , obiecali karmić, ale i tak czułem się jak morderca jakiś. Jak zacząłem gniazdo delikatnie wyciągać to ptaszki mocno spanikowały. Najsilniejszy zaczął nawet wyłazić tratując swoje rodzeństwo i próbował rozkładać skrzydełka. Wg mnie to są kosy A skąd wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.07.2005 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Klaus - myślałem po prostu, że domagasz się dalszego ciągu, ale przez myśl mi nie przeszło, że nie widzisz drugiej strony Żaba - zrobiłaś się delikatnie uszczypliwa - mam na myśli uwagi o kolorach tu i ówdzie na forum POZDRAWIAM CZYTAJĄCYCH I BUDUJĄCYCH ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.07.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 A nagrody dla Funi jak nie było tak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts