Olkalybowa 12.07.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Lista jest dość skrótowa i nie obejmuje wielu pozycji. Chciałbym jak najwięcej pozycji z zapytajnikami jakoś skonkretyzować i wykonać przed datą przeprowadzki, ale czy to się uda ???? Musi się udać . Jesteśmy w podobnym położeniu u mnie prac od groma a na przełomie sierpnia i września chcemy sie wprowadzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.07.2005 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Musi się udać . Jesteśmy w podobnym położeniu u mnie prac od groma a na przełomie sierpnia i września chcemy sie wprowadzić . Olka - jesteś bardzo taktowna i nie napisałaś, że Twoja budowa (w odróżnieniu od mojej) zaczęła się w TYM (a nie w minionym) roku. Tym większe moje gratulacje. POWODZENIA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.07.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Inżynierze, rzeczywiście masz doła, nawet terapia nie pomogła.....Zgódź się na tą umywalkę w kształcie misy! Żonka ma rację, jest bardzo oryginalna, mi też się podoba. Chyba że jest b. droga, to rzeczywiście trzeba dać sobie spokój.Jak czytam te wszystkie opinie o kobietach, które wybierają drogie rzeczy, to chciałam Wam powiedzieć, że nie wszystkie są takie....Zwykle jest tak, że to ja odradzam mężowi zakup drogich rzeczy, nigdy nie wybrałabym kibelka za7000, nawet gdybym była b. bogata! Wolałabym wpłacić na TOnZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.07.2005 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Zgódź się na tą umywalkę w kształcie misy! Żonka ma rację, jest bardzo oryginalna, mi też się podoba. Żaba - to jest SPISEK albo ZDRADA !!!!!! Ludzie - popatrzcie na to: http://tatromaniak.republika.pl/images/dom/punto.jpg Przecież to jest potworne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.07.2005 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Już poprawiłem - foto jest. Ludziska patrzajta i podziwiajta. Przecież to czysta załamka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.07.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 To żaden spisek! Naprawdę mi się podoba! I to nie od dziś! Mojemu mężowi też Ale jest takie powiedzenie: O gustach się nie dyskutuje (po łać: de gustibus est non disputandum.....coś w tym stylu) POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.07.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Pierwszy raz nie zgadzam się z Żabcią. Ja też nie gustuję w takich umywalkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.07.2005 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Pierwszy raz nie zgadzam się z Żabcią. Ja też nie gustuję w takich umywalkach Czy to znaczy, że zgadzasz się ze mną ?? No powiedz proszę, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.07.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Pierwszy raz nie zgadzam się z Żabcią. Ja też nie gustuję w takich umywalkach Czy to znaczy, że zgadzasz się ze mną ?? No powiedz proszę, że tak TAK. Nie założyła bym takiej umywalki nawet gdybym dostała ją za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.07.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 A ja bym założyła.... Ciekawe dlaczego tylko Funia Się z Tobą zgadza....Inni pewnie nie chcą zrobić Ci przykrości....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychalina 13.07.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Już poprawiłem - foto jest. Ludziska patrzajta i podziwiajta. Przecież to czysta załamka ... Kochanie moje najmilejsze, nie namawiałam Ciebie na tę umywalkę. Ta też mi się nie podoba. Jest zbyt przysadzista. Ale fakt pozostaje faktem, że marzy mi się umywalka w kształcie misy. A z tym kibelkiem za 7.000 złociszy to tylko mi się podobał. Nic więcej. Znam wielkość i pojemność naszej miniaturowej sakiewki z "krugerami" i wiem na co nas stać, a na co nie. Ale to mi nie przeszkadza popatrzeć. Aha, piwka to raczej dzisiaj nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.07.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Ale się narobiło!!!! Inżynierze, nie pojawiaj się w domu bez kwiatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychalina 13.07.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Ale się narobiło!!!! Inżynierze, nie pojawiaj się w domu bez kwiatków Już się pojawił. Bez kwiatków. Przywiózł coś lepszego. Wielki słój z zupą kalafiorową od mojej mamy. Nie muszę pichcić obiadu. Podrapię go za to za uszkiem. Mam miękkie serduszko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.07.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Ja z takim zapytaniem...sprawdził się szambiarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 15.07.2005 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Ja z takim zapytaniem...sprawdził się szambiarz? Szambiarz okazał się bardzo w porządku. Rzadkie połączenie taniości i solidności. Dzięki za ten namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 15.07.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Inżynierku Mychalinko ale fajnie sobie skrobiecie . Mój tak nie chce do mnie pisać, a szkoda Ps. Tekst z umywalką nie był przeciwko Mychalince - co ja zrobbię, że poprostu mi się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychalina 15.07.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Inżynierku Mychalinko ale fajnie sobie skrobiecie . Mój tak nie chce do mnie pisać, a szkoda Ps. Tekst z umywalką nie był przeciwko Mychalince - co ja zrobbię, że poprostu mi się nie podoba Funiu miła, Nawet przez myśl mi nie przyszło, że występujesz przeciwko mnie. To super, że podobają nam się różne rzeczy. Jaki świat byłby nudny, gdyby nam wszystkim podobało się to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychalina 15.07.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Ludeczkowie najmilejsi, Błagam, napiszcie coś na temat mojego ajzolka w łazience. Bądźcie wspaniałomyślni i napiszcie słowa otuchy. Albo bądźcie miłosierni i dobijcie, cobym się dłużej nie męczyła ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.07.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Ludeczkowie najmilejsi, Błagam, napiszcie coś na temat mojego ajzolka w łazience. Bądźcie wspaniałomyślni i napiszcie słowa otuchy. Albo bądźcie miłosierni i dobijcie, cobym się dłużej nie męczyła ! Trudna sprawa . Nie pozostaje nic innego jak go pokochać. Może coś wymyśli ta pani architekt wnętrz. Z moją wyobraźnią przestrzenną, strasznie ciężko mi jest sobie wyobrazić jak wygląda w całości łazienka. Jak mniemam schody zwisają nad kibelkiem. Jedyna rada nie patrz w górę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 15.07.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Ja z takim zapytaniem...sprawdził się szambiarz? Szambiarz okazał się bardzo w porządku. Rzadkie połączenie taniości i solidności. Dzięki za ten namiar. Ożesz no! Teraz się chłopina nie opędzi od roboty w trójkącie Kobilnica - Pobiedziska - Kostrzyn ;-D Niech no ja tylko dorwę mojego kierownika budowy i wycisnę z niego całą prawdę o kolejności robienia przyłączy... to zaraz uderzam do "Waszego" szambiarza. pozdrówka serdeczna Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts