Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika in?yniera Mamonia

Recommended Posts

Lista jest dość skrótowa i nie obejmuje wielu pozycji. Chciałbym jak najwięcej pozycji z zapytajnikami jakoś skonkretyzować i wykonać przed datą przeprowadzki, ale czy to się uda ????

Musi się udać :D . Jesteśmy w podobnym położeniu u mnie prac od groma a na przełomie sierpnia i września chcemy sie wprowadzić :-? .

• Odpowiedzi 530
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Musi się udać :D . Jesteśmy w podobnym położeniu u mnie prac od groma a na przełomie sierpnia i września chcemy sie wprowadzić :-? .

Olka - jesteś bardzo taktowna i nie napisałaś, że Twoja budowa (w odróżnieniu od mojej) zaczęła się w TYM (a nie w minionym) roku. Tym większe moje gratulacje. POWODZENIA !!!

Inżynierze, rzeczywiście masz doła, nawet terapia nie pomogła.....

Zgódź się na tą umywalkę w kształcie misy! Żonka ma rację, jest bardzo oryginalna, mi też się podoba. Chyba że jest b. droga, to rzeczywiście trzeba dać sobie spokój.

Jak czytam te wszystkie opinie o kobietach, które wybierają drogie rzeczy, to chciałam Wam powiedzieć, że nie wszystkie są takie....

Zwykle jest tak, że to ja odradzam mężowi zakup drogich rzeczy, nigdy nie wybrałabym kibelka za7000, nawet gdybym była b. bogata! Wolałabym wpłacić na TOnZ.

Już poprawiłem - foto jest. Ludziska patrzajta i podziwiajta. Przecież to czysta załamka ...

Kochanie moje najmilejsze, nie namawiałam Ciebie na tę umywalkę. :o

Ta też mi się nie podoba. Jest zbyt przysadzista.

Ale fakt pozostaje faktem, że marzy mi się umywalka w kształcie misy.

A z tym kibelkiem za 7.000 złociszy to tylko mi się podobał. Nic więcej.

Znam wielkość i pojemność naszej miniaturowej sakiewki z "krugerami" i wiem na co nas stać, a na co nie.

Ale to mi nie przeszkadza popatrzeć. :roll:

Aha, piwka to raczej dzisiaj nie będzie. :wink:

Inżynierku Mychalinko

ale fajnie sobie skrobiecie :D . Mój tak nie chce do mnie pisać, a szkoda :(

Ps. Tekst z umywalką nie był przeciwko Mychalince - co ja zrobbię, że poprostu mi się nie podoba :oops:

Funiu miła,

Nawet przez myśl mi nie przyszło, że występujesz przeciwko mnie. :D

To super, że podobają nam się różne rzeczy. :D

Jaki świat byłby nudny, gdyby nam wszystkim podobało się to samo.

Ludeczkowie najmilejsi,

Błagam, napiszcie coś na temat mojego ajzolka w łazience.

Bądźcie wspaniałomyślni i napiszcie słowa otuchy. :lol:

Albo bądźcie miłosierni i dobijcie, cobym się dłużej nie męczyła ! :cry:

Trudna sprawa :-? . Nie pozostaje nic innego jak go pokochać. Może coś wymyśli ta pani architekt wnętrz.

Z moją wyobraźnią przestrzenną, strasznie ciężko mi jest sobie wyobrazić jak wygląda w całości łazienka. Jak mniemam schody zwisają nad kibelkiem. Jedyna rada nie patrz w górę :wink: .

Ja z takim zapytaniem...sprawdził się szambiarz?

Szambiarz okazał się bardzo w porządku. Rzadkie połączenie taniości i solidności. Dzięki za ten namiar. :D

Ożesz no! Teraz się chłopina nie opędzi od roboty w trójkącie Kobilnica - Pobiedziska - Kostrzyn ;-D

Niech no ja tylko dorwę mojego kierownika budowy i wycisnę z niego całą prawdę o kolejności robienia przyłączy... to zaraz uderzam do "Waszego" szambiarza. ;-)

pozdrówka serdeczna

Gerion