Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika in?yniera Mamonia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 530
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

zaba_gonia, nurni, Gerion, jurand79, Jankes, facio, Olkalybowa, RYDZU, czupurek dziękujemy Wam bardzo za słowa otuchy. Będzie dobrze bo musi - tyle już widzimy.

Z rzeczy budowlanych doniesienia niewesołe. Opóźnienia na całej linii. Niezależnie od zaawansowania budowy najdalej 10 września musimy opuścić nasze mieszkanie. Co ma być to będzie ...

POZDRAWIAMY !!!

nie martw sie inżynierku, dzisiaj z tą chorobą można normalnie żyć, 500 lat temu powiedziałabym ojeju, ale teraz to nie jest nic takiego strasznego! Odrobina wyrzeczeń, trochę uciązliwości napewno!, ale szybko minie lęk przed strachami i do pewnej rutyny i dyscypliny da sie bezbolesnie przywyknąć! I będzie dobrze!

Mycha uszi do góry, na słodyczach sięświat nie kończy. Olki twarde sztuki są i dadzą se radę.

A siano z cukierków zebrane od całej rodzinki może dać dzieciakowi więcej ciekawych rzeżyć i chociaż częściowo zrekompensować chorobę.

PS1. Wiem klikam głupoty, ale taki już jezdem :wink: .

PS2. To tylko cukrzyca.

Mychalina nie pękaj, nie jest Was siedmioro, a to nie Ósmy pasażer.

zaba coty ją chciałaś dobić tymi pająkami, czy co? Chcesz doprowadzić do trwałego rozpadu pożycia? :o :o :-? :o :o

Mycha, tymi pająkami to się nie przejmuj. Dotychczas spałaś dobrze, to i po przeprowadzce się będziesz dobrze wysypiać. A: szczęśliwy to dom, gdzie pajomki som. :wink: 8) :wink:

PS. Inż. sam najpierw posprawdzaj wszystkie włazy, a potem obwieść o wyniku dezynsekcji. :roll:

Bardzo mi przykro z powodu choroby córki ( nie ma nic gorszego dla rodzica jak choroba dziecka ) ale głowa do góry, będzie dobrze :)

W cukrzycy początek jest trudny zanim sie wszystko unormuje, a potem to już z górki :)

Pompa insulinowa to wspaniały wynalazek :) Warto się o nią postarać :)

Trzymajcie się, trzymam kciukasy i zycze dużo zdrowia :)

Tak usystematyzuję bo będzie mi łatwiej...

1. Malowanie... hmmmmmm :roll: pamiętam jak moja małzonka agitowała "a dom pomalujemy sami...". A jak było... urlop przebiegł a ja skończytłem tylko 1x. Wezwałem malarza - to dużo lepsza forma malowania :wink: Co prawda 1,5 za m2 (a trzeba było to zrobić jeszcze 2x) ale za to dokładny (nawet za bardzo). Tak więc malować tak, ale nie pierwszy raz (oczywiście to moje zdanie).

2. Potwór, mutant... nie przesadzajmy. To wygląda na zwykłego Łatczyna brodawnik Decticus verrucivorus. Miły i niegroźny. W sierpniu często spotykamy takie u nas w mieszkaniu. Żona ich nie cierpi, córka odławia i uwalnia.

Bardzo mi przykro z powodu choroby.

Ja pierrrrdykam, dżindżinier Mamoń się PRZEPROWADZAAAA!!!!

Nikt jeszcze togo nie zauważył? No to jestem pierwszy :):):)

GRATULUJĘ!!!!! (i zazdroszczę, bo ja to najwcześniej w czerwcu 2006 :( )

A TP - norma... Nie masz tam jakiś operatorów alternatywnych świadczących dostęp do netu? Może jakaś radiówka? Napewno będą tańsi niż Neo z TP. Jakbyś mieszkał w mojej okolicy to mógłbym cię podłączyć :lol:

TPSA to ja znam z praktyki. Miało być 2-3 tygodnie a ciągle nic. Wysłałem wniosek o przeniesienie poleconym za potwierdzeniem odbioru i wiem, że dotarł... ech szkoda gadać.

My przeprowadzamy się za 20 dni. Ciągle zbieram kartony i nerwowo ustalamy plan przenosin... Nie zazdroszę tego manewru, ale zazdroszczę zamieszkania...

Trzymam kciuki i pozdrawiam