Olkalybowa 25.08.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Będzie dobrze zobaczycie. Ściskam Was mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 25.08.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Po prostu trzymajcie sie dzielnie - bedzie dobrze. Pozdrawiaja wszystkie Rydze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 31.08.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 ech, poczytałam zaległości z frontu przedprzeprowadzkowego i wszystko zbladło na końcu..... trzymajcie się ciepło, będzie dobrze, bo musi być dobrze pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 31.08.2005 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 zaba_gonia, nurni, Gerion, jurand79, Jankes, facio, Olkalybowa, RYDZU, czupurek dziękujemy Wam bardzo za słowa otuchy. Będzie dobrze bo musi - tyle już widzimy.Z rzeczy budowlanych doniesienia niewesołe. Opóźnienia na całej linii. Niezależnie od zaawansowania budowy najdalej 10 września musimy opuścić nasze mieszkanie. Co ma być to będzie ... POZDRAWIAMY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 31.08.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 nie martw sie inżynierku, dzisiaj z tą chorobą można normalnie żyć, 500 lat temu powiedziałabym ojeju, ale teraz to nie jest nic takiego strasznego! Odrobina wyrzeczeń, trochę uciązliwości napewno!, ale szybko minie lęk przed strachami i do pewnej rutyny i dyscypliny da sie bezbolesnie przywyknąć! I będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 05.09.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Mycha uszi do góry, na słodyczach sięświat nie kończy. Olki twarde sztuki są i dadzą se radę. A siano z cukierków zebrane od całej rodzinki może dać dzieciakowi więcej ciekawych rzeżyć i chociaż częściowo zrekompensować chorobę. PS1. Wiem klikam głupoty, ale taki już jezdem . PS2. To tylko cukrzyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.09.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 OBRZYDLISTWO!!!!! I jak mam teraz zasnąć?? Jakby coś takiego wlazło mi do buzi w czasia snu???// Podobno każdy człowiek zjada w czasie snu kilkanaście pająków..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.09.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Mychalina nie pękaj, nie jest Was siedmioro, a to nie Ósmy pasażer. zaba coty ją chciałaś dobić tymi pająkami, czy co? Chcesz doprowadzić do trwałego rozpadu pożycia? Mycha, tymi pająkami to się nie przejmuj. Dotychczas spałaś dobrze, to i po przeprowadzce się będziesz dobrze wysypiać. A: szczęśliwy to dom, gdzie pajomki som. PS. Inż. sam najpierw posprawdzaj wszystkie włazy, a potem obwieść o wyniku dezynsekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 08.09.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 prawie mu uzdę widać!ładny koń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.09.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Mychalino, Inżynierze bardzo mi przykro z powodu choroby córeczki. Życzę Wam dużo, dużo siły i optymizmu. Trzymajcie się. Musi być dobrze!!!! A ten wasz konik to niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.09.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Bardzo mi przykro z powodu choroby córki ( nie ma nic gorszego dla rodzica jak choroba dziecka ) ale głowa do góry, będzie dobrze W cukrzycy początek jest trudny zanim sie wszystko unormuje, a potem to już z górki Pompa insulinowa to wspaniały wynalazek Warto się o nią postarać Trzymajcie się, trzymam kciukasy i zycze dużo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 09.09.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Tak usystematyzuję bo będzie mi łatwiej... 1. Malowanie... hmmmmmm pamiętam jak moja małzonka agitowała "a dom pomalujemy sami...". A jak było... urlop przebiegł a ja skończytłem tylko 1x. Wezwałem malarza - to dużo lepsza forma malowania Co prawda 1,5 za m2 (a trzeba było to zrobić jeszcze 2x) ale za to dokładny (nawet za bardzo). Tak więc malować tak, ale nie pierwszy raz (oczywiście to moje zdanie). 2. Potwór, mutant... nie przesadzajmy. To wygląda na zwykłego Łatczyna brodawnik Decticus verrucivorus. Miły i niegroźny. W sierpniu często spotykamy takie u nas w mieszkaniu. Żona ich nie cierpi, córka odławia i uwalnia. Bardzo mi przykro z powodu choroby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 10.09.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Ja pierrrrdykam, dżindżinier Mamoń się PRZEPROWADZAAAA!!!! Nikt jeszcze togo nie zauważył? No to jestem pierwszy :) GRATULUJĘ!!!!! (i zazdroszczę, bo ja to najwcześniej w czerwcu 2006 ) A TP - norma... Nie masz tam jakiś operatorów alternatywnych świadczących dostęp do netu? Może jakaś radiówka? Napewno będą tańsi niż Neo z TP. Jakbyś mieszkał w mojej okolicy to mógłbym cię podłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 10.09.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 gratuluję przeprowadzki, oby szybko wam poszła, niech się wam mieszka w nowym domku super och jak ja wam zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 10.09.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 TPSA to ja znam z praktyki. Miało być 2-3 tygodnie a ciągle nic. Wysłałem wniosek o przeniesienie poleconym za potwierdzeniem odbioru i wiem, że dotarł... ech szkoda gadać.My przeprowadzamy się za 20 dni. Ciągle zbieram kartony i nerwowo ustalamy plan przenosin... Nie zazdroszę tego manewru, ale zazdroszczę zamieszkania... Trzymam kciuki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.09.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 OGROMNE GRATULKI Życzę Wam wszystkiego najlepszego duzo szczęscie i miłości w nowym domku Oczywiście duzo dużo zdroiwa dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.09.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Już się przeprowadzacie???? Czy to oznacza, że wszystko zdążyliście zrobic???? Ale Wam zazdroszczę......u mnie jeszcze dachu nie ma..... Koniecznie zapamiętaj, co Ci się śniło pierwszej nocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefanb 10.09.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 sprawdz wiadomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.09.2005 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Gratuluję i zazdroszczę przeprowadzki No ale nie ma lekko trzeba czekać na swoją kolej Niech Wam się spokojnie i szczęśliwie mieszka w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 10.09.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 No i kolejny się odmeldował Jak Cię TPSA podłączy to napisz jak Ci się mieszka i czy wszystko udało się skończyć. Najlepszego i zdrófko (coby się chatka nie rozeschła) Pozdrawiamy i ciut zazdrościmy - choć też dni nas dzielą od tego doniosłego momentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts