Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika in?yniera Mamonia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 530
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To zawsze jest ruletka. Może facet miał zły dzień i spaprał robotę, a teraz porawi i będzie juz

wszystko super (i oby tak było). Sam nie wiem co bym zrobił w takiej sytuacji :-? - ale

pewnie dokładnie to samo bo zdarza mi sie rozwalać to co ktoś schrzani i potem porawiają ci

sami ludzie. Tutaj problem w tym, że juz na starcie wtopa.... Ale życzę by było juz ok.

Pozdrawiamy

Witaj Drogi Inżynierze i Droga Inżynierowo :wink: :D

Nadrobiłam dziś zaległości w czytaniu Waszego dziennika. Muszę przyznać, że ja w porównaniu z Wami, to kurcze, lepiej miałam przy przeprowadzce. Wprawdzie drzwi wejściowych nie było, podłóg, ale przynajmniej tydzień wcześniej kibelek zamontowany był no i po ościeżnicy (sztuk 1 :wink: ) prund nie latał...

Kurcze, Wy to macie "przygody"...

A jeśli chodzi o kafle, to chyba dobrze, że daliście facetowi drugą szansę. Faceci już tak mają - czasem trzeba im dawać ową drugą szansę.. :wink:

Pozdrawiam Was serdecznie

Aga

a noce ziiiiimne i pająki w nocy spuszczaja się na głowę.... :x

A to świntuchy, no! :evil:

Mamoń, muchozolem je, dobijemy je muchozolem

;-)

Gerion pozdrawia

ps. i jak tam logistycznie Ci sie udało rozprowadzić wszystkie te ekipy?? Ja bym kurde musial chyba rozpiskę zrobić żeby się nie pozabijała taka kupa luda w jednym miejscu...

Cieszę się, że udało się wszystko zgrać. A to, że masz kafelkarza partacza to wiem, bo opisywałeś w "wymianie doświadczeń". No, nie zazdroszczę!!!!! Chyba będziesz musiał przy nim siedzieć i go uczyć krok po kroku, jak kładzie się płytki....Albo go wyrzuć!!!! :roll:

A kto się naśmiewał w komentarzach????? :o

Ludziska niby takie miłe, a jak ktoś już nie ma kibelka w domu, to potrafią być zgryźliwi.... 8) :lol:

• 1 month później...
Widzę, że na gwiazdkę goście będą chodzić już po marmurach. To szalenie przyjemne. Zastanawia mnie tylko sprawa tego Twojego elektryka - czemy teraz ma tyle poprawek?

Trzymam kciuki i pozdrawiam

Rafałek - po jakich marmurach :o

A ten elektryk to jednak papudrok był cholerny. Są poprawki bo jak skończył swoją robotę to biały montaż zacząłem ja sam i dopiero wtedy się okazało ile jest błędów. Wcześniej nikt nie zauważył, że nie ma jakiejś puszki. Nikt nie wiedział, że kabel od telefonu na parterze w salonie nie ma drugiego końca :evil: itede itepe ....