Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika in?yniera Mamonia

Recommended Posts

Zgodnie z zachętą Mamonia zamierzam skrytykować wygląd kominka.

Tfu,tfu,tfu, jaki nieładny :roll: :wink: :lol: 8)

:lol: :lol:

Mamoniu jak sprawuje się kominek Jesteście zadowoleni?

Post który zamieściłam w Twoich komentarzach z Czw Lis 23, 2006 2:20 pm :o . Musiałam mieć wtedy okres :roll: :oops: . Bo teraz nie mam i kominek mi się podoba. Ale kto zrozumie kobiety :oops: .

sięgnęłam pamięcią wstecz, no i mi wyszło,że w ciąży byłam. Teraz już wszystko jasne, normalnie kobiet trudno zrozumieć a co dopiero jak są w takim stanie :roll: .

• Odpowiedzi 530
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zgodnie z zachętą Mamonia zamierzam skrytykować wygląd kominka.

Tfu,tfu,tfu, jaki nieładny :roll: :wink: :lol: 8)

:lol: :lol:

Mamoniu jak sprawuje się kominek Jesteście zadowoleni?

Post który zamieściłam w Twoich komentarzach z Czw Lis 23, 2006 2:20 pm :o . Musiałam mieć wtedy okres :roll: :oops: . Bo teraz nie mam i kominek mi się podoba. Ale kto zrozumie kobiety :oops: .

sięgnęłam pamięcią wstecz, no i mi wyszło,że w ciąży byłam. Teraz już wszystko jasne, normalnie kobiet trudno zrozumieć a co dopiero jak są w takim stanie :roll: .

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nic Ci nie wierzę kobieto :lol: :lol: :lol:

Kominek działa bardzo dobrze. Ma znakomity ciąg i łatwo się go rozpala nawet jak drewno jest mokre (a tylko takie mamy). Jest bez zarzutu a jeśli chodzi o inne wrażenia to mi się on raz podoba, a raz jakby mniej trochę :lol: :lol:

• 4 months później...

Ja w innym temacie trochę. :lol: Dziękuję inżynierowi za stronę www o Tatrach :lol: Wiele ciekawych i przydatnych informacji. Koleżanka jedzie jak zwykle we wrześniu do Zakopanego. Skorzystała z informacji i jest poprostu zachwycona takim źródłem :lol:

Mam nadzieję, że nie zabłądzi :-? :lol: