Olkalybowa 25.03.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Zgodnie z zachętą Mamonia zamierzam skrytykować wygląd kominka. Tfu,tfu,tfu, jaki nieładny Mamoniu jak sprawuje się kominek Jesteście zadowoleni? Post który zamieściłam w Twoich komentarzach z Czw Lis 23, 2006 2:20 pm . Musiałam mieć wtedy okres . Bo teraz nie mam i kominek mi się podoba. Ale kto zrozumie kobiety . sięgnęłam pamięcią wstecz, no i mi wyszło,że w ciąży byłam. Teraz już wszystko jasne, normalnie kobiet trudno zrozumieć a co dopiero jak są w takim stanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 29.03.2007 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Zgodnie z zachętą Mamonia zamierzam skrytykować wygląd kominka. Tfu,tfu,tfu, jaki nieładny Mamoniu jak sprawuje się kominek Jesteście zadowoleni? Post który zamieściłam w Twoich komentarzach z Czw Lis 23, 2006 2:20 pm . Musiałam mieć wtedy okres . Bo teraz nie mam i kominek mi się podoba. Ale kto zrozumie kobiety . sięgnęłam pamięcią wstecz, no i mi wyszło,że w ciąży byłam. Teraz już wszystko jasne, normalnie kobiet trudno zrozumieć a co dopiero jak są w takim stanie . Nic Ci nie wierzę kobieto Kominek działa bardzo dobrze. Ma znakomity ciąg i łatwo się go rozpala nawet jak drewno jest mokre (a tylko takie mamy). Jest bez zarzutu a jeśli chodzi o inne wrażenia to mi się on raz podoba, a raz jakby mniej trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.04.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Spelnienia wielkanocnej pisanki i mokrego poniedzialku.... .......zyczy Frosia i Frosch http://bilderkiste.de/phpcliparts/media/kueken01e.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.04.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Malutki baranek ma złote różki,Pilnuje pisanek na trawie z rzeżuszki.Gdy nikt nie widzi, chorągiewką bujaI beczy cichutko: Wesołego Alleluja!http://www.wielkanoc.pl/images/stopka_delta_wielkanoc_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://www.spdebno.ugnowytarg.pl/obrazy/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.04.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/649.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.04.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych. Wesołego Alleluja http://www.abcgospodyni.pl/jajo_z_kwiatami.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.04.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Pogody, słońca, radości, w niedzielę dużo gości, w poniedziałek dużo wody - to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych, świąt wesołych, oraz zdrowych! http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1710.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.08.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Słyszałam, ze odnosisz sukcey hodowlane w swoim ogrodzie. Pochwal się Mamońku Wiem, że jesteś skromny , a le nie daj się prosić.... Czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.08.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Popieram żabę. Jak mozna tak zaniedbać swoj dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.08.2007 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.08.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Popieram żabę. Jak mozna tak zaniedbać swoj dziennik jestem za, podnoszę rękę i naciskam przycisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Trzy kobiety cie proszą a ty nic, jak skała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.08.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Trzy kobiety cie proszą a ty nic, jak skała i to jakie kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.08.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Trzy kobiety cie proszą a ty nic, jak skała i to jakie kobiety właśnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.08.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Mamoniu, zaprosiłbyś verunię do siebie aby zobaczyła te szprosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.08.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Mamoniu, zaprosiłbyś verunię do siebie aby zobaczyła te szprosy Nie zapraszaj!!!!!!!!!!!!!!!! Zabraniam!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Mamoniu, zaprosiłbyś verunię do siebie aby zobaczyła te szprosy Nie zapraszaj!!!!!!!!!!!!!!!! Zabraniam!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oj żabciu, nie bądż taka Fajnych chłopow mało, trzeba sie nimi dzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.08.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Ja w innym temacie trochę. Dziękuję inżynierowi za stronę www o Tatrach Wiele ciekawych i przydatnych informacji. Koleżanka jedzie jak zwykle we wrześniu do Zakopanego. Skorzystała z informacji i jest poprostu zachwycona takim źródłem Mam nadzieję, że nie zabłądzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.08.2007 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Jak skała? Co to to nie Verunia - zapraszam na oglądanie szprosów Żaba - zapraszam na oglądanie roślin Olka - Ciebie też zapraszam, popatrzysz sobie przez okno na swoje gimnazyjum i w ten sposób oswoisz z myślą o czekającej pracy Mayland - dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts