Shuku 06.01.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Witam serdecznie, Mam mały problem w mieszkaniu i chciałbym prosić o radę. Chciałem wymienić uszczelki w baterii podłączonej do umywalki, a jak wiadomo, żeby się do tego zabrać należałoby najpierw odciąć wszelki dopływ wody w mieszkaniu.. i tutaj pojawia się pewne utrudnienie. O ile z "zakręceniem" zimnej wody nie ma problemu, to przy próbie zakręcenia zaworu z dopływem ciepłej wody, zaczyna lecieć woda jakby z góry zaworu... bezpośrednio na całą instalację. Nie wiem czym to może być spowodowane? Jakiś czas temu były wymieniane wodomierze w mieszkaniu, być może coś zostało źle "założone". Będę wdzięczny za każdą wskazówkę, czy radę. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterowiec40 07.01.2015 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Czy masz jeszcze zawory "kręcone" czy Kulowe ?.Cieknie Ci dławicą , można to dokręcić.Daj fotkę to można uszczegółowić odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts