laabor 07.01.2015 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Witam Planuję postawić ścianki działowe z KG, zastanawiam się nad sposobem montażu profilu do podłogi w którym znajduję się ogrzewanie podłogowe.Czy istnieje inny sposób niż montaż za pomocą kołków ? Może da się czymś przykleić taki profil ? Może jakieś inne rozwiązanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 07.01.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Miałem podobny problem. Aby zabezpieczyć się przed niefortunnym przewierceniem którejś z rurek (choć były dokładne fotki oraz znane położenie rur), dla pewności kazałem przykleić (na tej podłodze) na grubej zaprawie cementowej rząd cegieł (pod tą ścianką) i dopiero w nich wiercono otwory pod kołki. Ścianki z g/k "objęły" potem te cegły i nic nie było widać. P.S. Przed przymurowaniem musiałem te cegły nieco "zwęzić" szlifierką kątową z tarczą do betonu Pozdrawiam Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Konto usunięte_12* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts