Filipe 07.01.2015 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Chcę założyć monitoring zewnętrzny domu. Trochę poczytałem w internecie i wydaje mi się, że firma Fuse z Lubina ma ciekawą ofertę. Czy ktoś korzystał z usług tej firmy? Chodzi mi dokładnie o to czy nie przepłacę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maanniutek 06.02.2015 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 podaj cenę jaką Ci dali i za jaki sprzęt wtedy będziemy mogli coś więcej powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joop 06.03.2015 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 A może podaj jaki sprzęt zaoferowali? Bo teraz na rynku jest bardzo duży dynamizm - jak się źle trafi to firma może wcisnąć ci staroć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts