elpapiotr 07.01.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Witam. Mam pytanie - dlaczego administracja forum propaguje i reklamuje kłamstwa i oszustwo, oraz pozwala na jawne wyzyskiwanie forumowiczów przez nieuczciwych sprzedawców ? Mam na myśli to "urządzenie" - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.01.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Najpierw trzeba zgłosić (wykrzyknik pod postem) a potem dać szansę na reakcję. Nic nie dzieje się automatycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 07.01.2015 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Nie wiem, czy się dobrze zrozumieliśmy.Mam na myśli wyskakującą reklamę tzw. cudownego urządzenia (zrzut na załączniku), nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shael 07.01.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 a czy czasem to nie jest wina twojej przeglądarki i stron na które kiedyś wchodziłeś? Na moje oko to musiałeś się takimi rzeczami interesować w internecie, wchodziłeś gdzieś na tego typy strony i teraz ładują się takie reklamy. Trochę więcej świadomości w internecie.'Nie wiem jakiej przeglądarki używasz ale zainteresuj się dodatkami (pluginami) typu adbloker. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 07.01.2015 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 a czy czasem to nie jest wina twojej przeglądarki i stron na które kiedyś wchodziłeś? Na moje oko to musiałeś się takimi rzeczami interesować w internecie, wchodziłeś gdzieś na tego typy strony i teraz ładują się takie reklamy. Trochę więcej świadomości w internecie. ' Nie wiem jakiej przeglądarki używasz ale zainteresuj się dodatkami (pluginami) typu adbloker. Co ma piernik do wiatraka ? Myślę, że mam aż nadto świadomości, by wiedzieć, że tego typu reklama istnieje na stronie muratora za zgodą właściciela portalu. Więc ja również uświadamiam administrację, że ta reklama jest oszustwem sprzedawcy. Teraz zrozumiano ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shael 07.01.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Co ma piernik do wiatraka ? Myślę, że mam aż nadto świadomości, by wiedzieć, że tego typu reklama istnieje na stronie muratora za zgodą właściciela portalu. Więc ja również uświadamiam administrację, że ta reklama jest oszustwem sprzedawcy. Teraz zrozumiano ? NIE! ale nie chcę już dalej ciągnąć tego tematu. PS. zrób pełny zrzut ekranu co by administracja FM wiedziała w którym miejscu taka reklama jest pozycjonowana na stronie. zrzut samej reklamy uważam trochę za mało aby coś udowodnić a tym bardziej być rzeczowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 07.01.2015 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 OK, załatwione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 08.01.2015 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 polityka cookies na stronach i zapisywanie cookies ma wplyw na wyswietlane reklamy. Generalnie jezeli operator witryny wspolpracuje z google adwords(gdzie placi za pozycjonowanie i wyswietlanie strony i emisje reklam) a jednoczesnie z google adsesne (gdzie u niego na stronie wyswietalaja sie reklamy z google adwords i z kolei za te reklamy google jemu placi to wtedy mamy taki efekt, ze wyswietlaja sie kazdemu uzytkownikowi inne reklamy. I te reklamy wlasnei a raczej: co ma sie wyswietlac - uzaleznione jest od tego czego szukales dla pewnych sllow kluczowych. Ja np od 3 tygodni pracuje nad sklepem internetowym, szukalem serwera do firmy, i oprogramowania sprzedazowo magazynowego, sporo rzeczy oczywiscie w internecie. No i od 2 tygodni reklamy w Forum Muratora mam w postaci: shoper - sklep internetowy Komutronik - serwery dla firm Comarch optima i Wapro - oprogramowanie dla firm. No i na to sa 2 metody: wyczyscic w przegladarce pliki cookies, uruchamiac strony w tzw "trybie incognito" gdzie po zamknieciu przegladarki/karty pliki cookies sa automatycznie usuwane. I to tyle w temacie reklam. Redakcja i administracja forum nie ma wplywu na tresc wyswietlanych reklam, niejako "sam je sobie generujesz". Jedyne co moglaby administracja zrobic - to wylaczyc zupelnie AdSense - no ale tego tak duzy portal, ktory juz z tego korzysta nie zrobi z przyczyn oczywistych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kater-acme 08.01.2015 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 j.w. się zgadza, tak to gugle właśnia działają ale ale - w sumie na zdrowy rozum, logikę i normalnie po ludzku, to przecież portal na którym reklamy są wyświetlane, i który z tego tytułu czerpie zyski, powinien mieć coś do powiedzenia w temacie co można a co nie można - np. nie reklamujemy takich jawnych i wyraźnych ściem, nie reklamujemy lewych środków na odchudzanie, dopalaczy, hazardu itd., czyli wszelkiej maści wyraźnej lewizny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 09.01.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 No i na to sa 2 metody: wyczyscic w przegladarce pliki cookies, uruchamiac strony w tzw "trybie incognito" gdzie po zamknieciu przegladarki/karty pliki cookies sa automatycznie usuwane. I to tyle w temacie reklam. Redakcja i administracja forum nie ma wplywu na tresc wyswietlanych reklam, niejako "sam je sobie generujesz". Jedyne co moglaby administracja zrobic - to wylaczyc zupelnie AdSense - no ale tego tak duzy portal, ktory juz z tego korzysta nie zrobi z przyczyn oczywistych Ja w laptopie mam przeglądarkę Firefox i włączoną wtyczkę Adblock i jeszcze nigdy nie widziałem tu żadnej reklamy:confused: Oprócz tych co w postach oczywiście;) Natomiast na komórce i jakiejś przeglądarce Samsunga mam same reklamy:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 09.01.2015 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Dziękuję za konkretne, wyczerpujące wyjaśnienia.Ze swej strony mogę dodać, że przedmiotowa reklama nie wyświetla się od momentu założenia tematu.Faktem jest, że sprawą tych "oszczędzaczy energii" zajmowałem się na innych forach - ISE, Elektroda, gdzie zostało udowodnione naciąganie potencjalnych klientów (m. inn. saving box). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 09.01.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 elpapiotr: czyżby pecunia czasem olet za bardzo? To byłby pewien sukces... jeno że mały.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 31.01.2015 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Czyli co? To była reklama wyświetlana publikowana przez Forum? czy po prostu pokazywała ją przeglądarka ? Bo nie widzę tego zrzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 06.12.2015 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 To wina przeglądarki, a raczej samego użytkownika , ja kiedy szukałem maszyny do szycia (prezent dla żony) to przez jakiś czas wyświetlały się właśnie maszyny, jak szukałem pompy ciepła to wyskakiwały pompy itd. Trochę stary kotlet ale nie mogłem sie powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.12.2015 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Zawsze prosimy o zrzut ekranu. Sprawdzimy o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 07.12.2015 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Mi się ciągle wyświetlają zachęty do przedłużenia penisa. SKĄD ONI WIEDZĄ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.12.2015 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Mi się ciągle wyświetlają zachęty do przedłużenia penisa. SKĄD ONI WIEDZĄ????????? To widać ,że masz małego.W czym masz problem..Krótki Bolek jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 09.12.2015 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 To widać ,że masz małego Ja wiem, ty wiesz. Pytanie skąd oni wiedzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 12.12.2015 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Ja wiem, ty wiesz. Pytanie skąd oni wiedzą? Riposta godna mistrza. Ironia i dystans do siebie - (lub jak kto woli jaja) - przeogromne. Pozostałe posty pozwolę sobie usunąć, bo zmierzają w złym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 12.12.2015 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Riposta godna mistrza. Ironia i dystans do siebie - (lub jak kto woli jaja) - przeogromne. Pozostałe posty pozwolę sobie usunąć, bo zmierzają w złym kierunku. "Stanowczo protestuję" . Pokazują małość i głupotę adwersarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts