lukaskord 17.01.2015 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 To tylko w Polsce państwo daje dotacje i zabiera od nich podatek... bez komentarza, w dodatku dotacja pochodzi chyba z funduszy europejskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalr342 25.03.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 (edytowane) Polecam firmę z Warszawy MODEROWANO, która zapewni dobór odpowiedzniego sprzętu i ceny nie będą z kosmosu. Sam skorzystałem i jestem zadowolony z rezultatu. Edytowane 26 Marca 2015 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem (pkt 5.2.5 b/c) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 25.03.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Polecam firmę z Warszawy xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx która zapewni dobór odpowiedzniego sprzętu i ceny nie będą z kosmosu. Sam skorzystałem i jestem zadowolony z rezultatu. Jak również tutaj polecasz? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?233894-Klimatyzacja-w-kamiennicy&p=6820436#post6820436 Ile kosztuje u Ciebie marketing szeptany? Liczysz od posta, czy jakoś inaczej? Domyślam się że grosze, bo bardzo słabo Ci to wychodzi.... Dużo nauki przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klitom 22.05.2015 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Mam pytanie, czy może ktoś przybliżyć temat użytkowania pompy ciepła Hot Jet? Cena = jakość wypada dość przyzwoicie, ale jak sprawdza się jej rzeczywista eksploatacja?Może jest tu jakiś uzytkownik który chętnie podzieli się doświadczeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamuus 03.07.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 WitamProszę o poradę w sprawie instalacji pompy PW. Dom 200m2 (całość), mur porotherm 24cm + 12 cm styropian, okna 3 szybowe MS, rekuperator. Dom ogrzewany jest piecem Defro AKM2 17kw: na dole ogrzewanie podłogowe (cała część mieszkalna ok 70m2) + grzejniki na termostatach, na górze (oprócz łazienki gdzie jest podłogówka) ogrzewanie grzejnikami na termostatach.Chcę zamontowac pompę do ogrzewania domu ale zupełnie nic o nich nie wiem. Mam do wydania ok. 25tys. (sprzęt + montaż). Jakich producentów brac pod uwagę aby nie dostać jakiegoś badziewia? A może macie namiary na jakieś sprawdzone firmy/wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts