julian1 08.01.2015 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Witajcie, szukam kogos lub firme ktora zajmuje sie kamiennymi dywanami.Czy ktos ma jakies doswiadczenie z tego typu podloga .....czy to warto zrobic ???bo tylko widzialem ale nie dotykalem .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaGd 11.01.2015 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 A potrzebujesz kamienny dywan do celów domowych czy przemysłowych? Ja słyszałam, że podobno takie posadzki są bardzo wygodne w utrzymaniu czystości i pomimo nierównej nawierzchni taki "dywan" jest bardzo przyjemny w dotyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janzar 13.01.2015 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Witajcie, szukam kogos lub firme ktora zajmuje sie kamiennymi dywanami. Czy ktos ma jakies doswiadczenie z tego typu podloga .....czy to warto zrobic ??? bo tylko widzialem ale nie dotykalem . Pozdrawiam To nazywa się beton polerowany polecam odwiedzenie mojej strony www pozdrawiam janzar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BauTec 14.01.2015 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Witam jest kilka firm w Polsce ale wychodzi dosc drogo i nie wszędzie przyjadą zrobić.....Rozejze się i dam znać na forum.Kiedys widzialem jak to robili w sklepie.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BauTec 14.01.2015 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Janzar Super te Twoje posadzki. Edytowane 14 Stycznia 2015 przez BauTec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sigma19 20.01.2015 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 słyszałem że jest taka firma decento gdzieś koło turku niedaleko łodzi handlują takimi kamiennymi dywanamijako jedyni w polsce mają oryginalne z kruszonego marmuru sprowadzanego z za granicy bo jest jeszcze kilku innych co to oferują ale mają jakieś badziewie nie wiadomo skąd na ich stronce wygląda to superszukam też jakiegoś info od kogoś kto miał z tym styczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro111 20.01.2015 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 widziałem taki kamienny dywan kupiony w decento ale nie spytałem kto to kładł trzeba by ich spytać kto to robiwygląda super coś innego oryginalnego idealne do pomieszczeń z zawijasami połączone były trzy kolorki fajnie to wyszłoprzyjemnie się po tym chodzi bez butów ja akurat chodziłem po tym wiosną ale właściciel mówił mi że extra jest zimą bo ma ogrzewanie podłogowe a to bardzo dobrze odbiera ciepłomoże ktoś wie jak z utrzymaniem czystości bo też nie spytałem nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BauTec 20.01.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 no nalazlem ich ale nic jeszcze o nich nie wiem....moze ktos ma jakies info??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dracotech 05.02.2015 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Gusta bywają różne, więc nie odpowiem czy warto, ale nie miałem przypadku, żeby komuś nawierzchnia się nie podobała. Dobrze wykonana, w odpowiednich warunkach spełnia swoją funkcję. W razie konkretnych pytań proszę o prywatną wiadomość.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 19.02.2017 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 (edytowane) Kamienny dywan to wykładzina z kamieni naturalnych- rzecznych lub marmurowych na bazie żywic o różnych frakcjach i najczęściej stosowany na tarasach i balkonach jako alternatywa dla wciąż odpadających płytek. Edytowane 19 Lutego 2017 przez jnow1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts