Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt D08 PRZESTRONNY

Kto buduje d-08 lub d-24 ?  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Kto buduje d-08 lub d-24 ?

• projekty
      0
    • wymiana doswiadczen

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

rademik,

najlepiej na stronie muratora znajdź kontakty do działu sprzedaży, najbliższego twojego miejsca zamieszkania, i tam ci powiedzą, albo dzwoń prosto do muratora.

Myślę że nie robią problemów nawet jeśli zmiany są istotne

albo pokaż projekt architektowi i każ sobie zrobić podobny :wink: będziesz mieć dla swoich potrzeb. Zdaje się że nasz RolandB też ma gabinet w domu

Roland - jesteś tam?! :D

Jestem, jestem, tylko bywam tu teraz naprawde rzadko bo zaczely mi sie 2 duze projekty w pracy ... poza tym od ostatniego razu jak tu bylem to tylko zrobilem drozki naokolo domu i podjazd ... na wiecej czasu nie starczylo bo komunie mialem ... tzn moja córka :lol: miala :)

Same te drozki naokolo i podjazd z granitowej kostki robili mi przez miesiąc ... ale uwazam ze bylo warto ... kiedys zrobie zdjecia to wam pokaze ... aha z tej samej kostki mam tez schody do ogrodu z salonu ... tylko 2 stopnie ...

A co do mieszkania to super ... ale jeszcze troche rzeczy do zrobienia na mnie czeka ... :-?

Pozdrawiam serdecznie Przestronnych